- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Влюбена съм в мутра?!?!
Da znam che ako sme zaedno nqma da izdurji nashta vruzka dulgo vreme no pak mi se iska da buda s nego
Някой в долния пост го написа, колкото и грубо да прозвучи изчукай се с него няколко пъти и той сам ще те резне.Наистина е тъпо ама май друг вариант няма.Само след тая кратка връзка да не се "поболееш" по него и да го преследваш, 'щото тая маниакалност няма да ти донесе нищо хубаво!
п.с- сорка че ти говоря грубичко ама такава е истината
Znachi gledaite sega az nqkude po nagore napisah che ne vsichki mutri (taka da gi narechem) sa ot edin dol drenki.Imam v predvid che ne vsichki sa gadni kopeleta koito gledat da naebat nqkoe momiche i posle da go ostavqt.Da naistina povecheto ot tqh sa takaiva no NE vsichki.Az mislq che tochno vuprosnoto lice X (taka da go narechem) ne e takuv.Mnogo puti sme si govoreli nito e nadut nito nishto.A i da otbeleja che az ne iskam da sum s nego zaradi parite mu, chestno kazano ne mi puka dali ima pari ili nqma, az ne gledam materialnoto.A i NE sum nqkoq kvartalna kurva!
Е така по може.Ако не е проблем един вид "разкажи" малко повече за вас имам в предвид къде те води как се държи ПРИМЕРНО...
Казвам ти го защото ти тук казваш твоето мнение и твоята единм вид версия, просто ми е любопитно той как се държи.
Не си малка...и сама можеш да преценяваш но чесно казано има хора като това лице Х който не им дреме особено много че изневеряват и се впускат в авантюри с главата надолу.
Mалеее,честно ти бавна ли си к'ва си?? 6 станици сички ти казват едно и също нещо, ама ти продължаваш..има ли смисал другите да отговарят вече??Ае приятно прекарване с невероятната страхотна мутра..
The Spark
Ami kak stana vischko.Edin den se zasekohme v edno kafe chrez obshti poznati.Govoreh me si dosta vreme i toi mi kaza che me haresva.Ot nachalo me beshe strah ot nego, no posle i az pochnah da proqvqvam nqkakuv interes kum nego.Vidqh che ne e kato vsichki ostanali naduti mutri, koito iskat da budat s nqkoe momiche samo zaradi ediniq seks.Pochnahme da se vijdame po chesto i edin den az se vlubih v nego.Eto taka stignah do tova polojenie.Vsichki si mislqt che tova e zaradi parite koito ima, no ne e taka.Ima i jena i detence na 3-4 meseca nz do kolko obicha jena si, no tova e SUDBA!Prosto nemoje da mi izlezne ot glavata i nemoje![]()
Тая тука ви будалка.![]()
![]()
![]()
Ne tova si e samata istinaПървоначално написано от the_unknown
![]()
![]()
![]()
![]()
С жена и деца,а и на всичкото отгоре другите мислят,че си с него заради парите...
![]()
![]()
![]()
![]()
Ти си луда...Ти си проста...Ти треа се скриеш...
mi kato si vlubena hodi i mu go kaji![]()
Нukoi няма таzi вLasт да bъде аз!
.. Fаbриka за щаsTие..
Еми щом си го харесваш и по точно си влюбена в него давай.То каквото човек си науми неможеш го спря.Хората казват любовта е сляпа...
Искренно ти пожелавам да не останеш мега разочарована от този човек.Но ти вина нямаш, щом той първие е проявил интерес към теб значи до някъде му допадаш, т.е харесваш, така че успех.Аз няма да те укоря-вам и да се опитвам да те обеждавам в противното.Дано да не сгрешиш!
Само имам още един въпрос към теб, лицето Х наясно ли е че си ВЛЮБЕНА в него...Ако незнае, по добре си помисли дали ще му кажеш за да не се окажеш самичка с разбито сърце и голяма рана!
Найстина пожелавам ти успех, дано да глреша в преценката си за вашата връзка и всичко да е с благополучен the edn.
На теб просто ти се чука с по-голям нищо повече ,иначе тряя си много зле ,за да се занимаваш с 37 год мъж,тои баща ми е на толкова....![]()
Всичко с времето си!
Сладурано... 'що не вземеш да идеш да ти направят операция на мозъка и да вземеш да се замислиш, че той е семеен мъж...
Я се замисли бе, скъпа. Сега зарязва жена си и детето си заради теб. И от къде знаеш, че и на теб няма да изневери след това? Господии, искрено се съмнявам, че си на 17, честно!
"... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
~
When I see you, you make me lose all control
Like a fire, burning deep in my soul!
Момиче, много силно си се влюбила в този мъж, но това ще трае само няколко месеца и ще го забравиш. Може сега да не ми повярваш, но ще видиш. Не си заслужава за толкова малко време да му разбиваш живота, твоя също. Има толкова хубави момчета на твоята възраст, които могат да ти осугурят всичко, че и повече неща. Но един съвет: Не се занимавай с него, защото със сигурност ще съжаляваш!
Ne toi nz che sum vlubena v negoПървоначално написано от aLoNe`In`ThE`dArK`f
oleee ne.. bqgai na dale4 ot nego dokato e vreme... pone se zamisli za semeistvoto mu... to dori i da stane taka 4e da se razdeli s jena si i da izostavi decata si zaradi tebe, nqma li da se 4uvstva6 pone malko gadno... ole az tva ne moga da si go predstavq... izob6to kak si si pozvolila da se zanimava6 s tozi 4ovek...
My heart is always searching for a place to hide. I'm afraid I can't keep myself from falling. Living in a perfect dream or in the cruel reality... I can't escape from that feeling...
1-vo ot kolko vreme go poznava6 za da si sig 4e ne e takuv za kakuvto go mislqt dr?!2-ro naistina nedei da si provalq6 jivota!tolkova mnogo o6te ti predstoi!zabravi go!toi nqma da zareje semeistvoto si zaradi nqkva pikla(izvinqvai ako e po grubo)!no ti za nego ne si ni6to drugo osven qkata pi4ka za 4ujbina(ako me razbira6)i drugite ot foruma ti go kazaha az nqma kvo pove4e da kaja!
PS. izvinete 4e pi6a taka sledva6tiq put 6e pi6a na bg!![]()
От опит ще ти кажа ако има любов между вас, от теб се иска да поемеш риска и да си с него, може да означава да си с него до край.Той има опит ,а животът е пред теб.Извинявай,че ще го кажа,но ми звучиш като алчна уличница.Ти ако си влюбена кого обичаш?Човекът в него или мутрата?Първоначално написано от slladkata
Ако обичаш мутрата,остави го,не го лъжи,не съсипвай семейството му и живота си.Съмнява ме да обичаш човекът в него!
Привлича те силният характер,властта и парите му.Когато човек ги има,може да има всяка.
Сигурна ли си,че те обича или за него ти си новото украшение или играчка?
Знаеш ли,във форума няма да разбереш,ако не знаеш с какво се захващаш по-добре недей!Бъзикаш ли се със силни мъже,знай ще си намериш майстора,защото при тях чувствата са истински,не са ти кварталните фешъни,а при мутрите,чувствата са рядкост,поне рядко се разкриват,защото кой по-добре знае от тях,че света е опасен и всеки ходи с маска![]()
Ако днес си нещастен не планувай щастието за утре,а направи нещо и се изкефи днес
а нали знаеш че между мутра и обикновен мухльо съществува много тънка граница![]()
![]()
![]()
Znachi gleite az ne sum s nego zaradi parite mu prosto mi haresva i naistina sum vlubena v nego.E da ima i jena i detence ama .......Първоначално написано от lumpy
Осъзнаваш ли ясно ,че щом е такъв харесва поне още 20?Първоначално написано от slladkata
И аз бях попаднала в подобна ситуация, той беше на 26... Така станаха нещата, че мама разбра, че отивам на среща с него. След време той тръгна с "най-добрата" ми приятелка, за да ми покаже, че може и без мен. Вече не поддържам връзка и с двамата, но от общи познати на мен и бившата ми приятелка разбрах, че се е занимвал с наркопласьорство и след като му е омръзнало тя да не му пуска я е заразял...![]()