- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Влюбена съм в мутра?!?!
и кво ,има си жена и детенце,ама дреме ти на гъза,нали....щот си много влюбена,нищо,4е сополите още ти текат.Първоначално написано от slladkata
искам само да те питам едно-като я пусна тая тема,кво си мислеше,4е някой ще седне да те подкрепя и да ти обяснява,как трябва да се бориш за великата си любоя ли,и да ти влиза в положение ли....а то тва положение кво е,не е истина????![]()
![]()
![]()
ау ау ау ...нямам думи....при положение че е женен с ДЕТЕ .... незнам дали въобще трябва дасе захващаш с него....мисля че не е редно да разделяш 1 семейство защото детето как би се почувствало ако разбере че баща му е зарязал майка му и него заради едно 17 годишно момиче....и как би израснало то без баща....!! незнам ти си знаеш най-добре....! аи успехи дано земеш най-доброто решение за теб !
![]()
момиче съм !! || Знам,че респект се пише RESPECT !!!!!
si4ki kazvat 4e deteto trq izrastne s ba6ta si....ama nqkoi ba6ti sa takiva myxlovci 4e e po dobre beZ tqx KAT GLEDAX POSTOVETWE ETO NA I PRIMER ZA "BA6TA-ME4TA"![]()
![]()
Q SI NAMERI NQKOI PO........ TOQ NA SAPYN
![]()
Q KAJI JENA MY ZNAE LI ZA TEBE?
http://impulse.bg/bebcho0o0
Въпрос: Защо Дядо Коледа няма деца?
Отговор: Защото топките са му на елхата.
Kakvo zna4enie ima kakvo mislqt drugite za nego , 6tom si vlubena -ami bori se za lubovta siПървоначално написано от slladkata
Q ne bqx pro4ela 4e imal deteami neznam macka tva e 6it.V slu4eq prosto opitai da go prevuzmogne6 i tui
Влюбена съм във водосточна тръба, кво да правя?
-Пол - казах аз,-можеш да пускаш лигите си по всеки килим в тази къща,ако искаш. Имаш позволението ми.
-Бих предпочел да ги пускам върху теб-заяви Пол с екстравагантна широка усмивка.
-Мръсен старец.
(Джоан Харис - Петте четвъртини на портокала)
Да де, не бъркаш. К'во като има жена и дете. А? Ама ви боли вас, нали...Първоначално написано от miniCHka91
Леле, как ви пожелавам на вас двечките, ти и сладката, ей така някоя фльорца на вашите години да се забие с бащите ви... ще има 'ама защо така'...![]()
"... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
~
When I see you, you make me lose all control
Like a fire, burning deep in my soul!
Първоначално написано от Wrathchild
![]()
Ще им дойде като гръм от ясно небе
![]()
--------------------------------------------------------
Toi deteto si i jena si nqma da zareje zaradi teb,zashtoto vseki edin maj moje da si ima lubovnica i jena ama vinagi se vrashta pri jena si........spored men da go ostavish i da si namerish drugo momche,koeto e mnogo po-dobro i ne e "mutrichka" kakto ti kazvash za tozi chovek,v koito si vlubena v momenta......ostavi go za da ne si navlechesh problemi![]()
Ne jena mu nzПървоначално написано от my baby love
Tя жена му ако знаеше, дали щеше да седи с кръстени ръце и да чака мъжа и да се забива с момиче по малко от него с 20 години.
Днешно време всички момичета м/у 15-17 мислят че щом е мутра на тях ще им се осигури идеалния живот...Те парите и мутрите сега са ИДЕАЛА НА всяка тинейджърка!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Хм... Ами не знам, мисля, че ако ти дам точен съвет може и да те подлъжа. Но едно ще ти кажа... Внимавай много защото освен от най-добрия си приятел/приятелка от всеки друг можеш да очакваш всичко![]()
Първоначално написано от BlueFace
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Виж, ние не го познаваме.Това е въпрос на вътрешно усещане, но говорим така, защото ПОВЕЧЕТО от тях са такива.Мислят за с*кса и за други какви ли не глупости, въвличат те в неприятности и после те изоставят просто така... И повярвай после ще се чудиш на кой свят си.Много АМА МНОГО добре си помисли какво ТОЧНО изпитваш към този човек, какво ТОЙ изпитва към теб и ЗАЩО е всичката тази игра... Вземи си намери някой сладур на твоите години, защото в противен случай мисля, че .....
Разбери, че ЯКО ще загазиш.До колене в тиня.После той ще зареже семесйството си и малкото си бебенце, което е негова собствена плът и кръв...!!!!! /ако въобще ги зареже ей така/ и ще има очаквания, за които ти въобще не подозираш!!! Ще усетиш, че играта загрубява, но измъкване няма да има... той ще започне да използва насилие, ще те изчука няколко пъти, ще му омръзнеш....а ако не му омръзнеш ще иска да се ожените, защото надали просто така си е зарязал семейството ... И как ще се чувстваш, когато детенцето като порасне пита майка си "Мамо, къде е тати ?...Защо го няма ?" и ходи му обяснявай....
Откажи се от това безумно нещо, защото ще стане опасно....А аз бих казала, че вече е опасно.Такива като него колкото искаш и ако не правиш това, което ти каже ще ти разбие живота на хиляди парченца и ще има да плачеш.....че може да те изнасили, че ще използва насилие, че ще си обградена от негови ПРИЯТЕЛИ и мутри, а не от твои...че той ще контролира живота ти, че може да останеш ей така с едно ебане - самотна майка, че както изневерява на жена си ще изневерява на теб... интересува ли тевъобще ??? И да не говорим за разликата в годините, че съвсем ми прилошава.
ЖИВОТА Е ПРЕД ТЕБ.НЕ ГО ПРОПИЛЯВАЙ.ИЗЖИВЕЙ ГО КАКТО ТРЯБВА И НЕ ГО СЪСИПВАЙ......КАКТО ПРАВИШ В МОМЕНТА !!!!!!!! ОСЪЗНАЙ СЕ, ЗА БОГА !???
П.П. Ти си на 17...и хич не мислиш трезво.Не мога да разбера къде ти е акъла.Аз съм на 13......и си правя изводи.Осъзнай се, за тове добро е!!! Всички ти го казваме.Не е безобиден флирт или всичко за една нощ....... Ще стане опасно !!!
Никога не е късно...да се усмихнеш ! =)
С една дума-това е педофилия...Първоначално написано от Angel_of^love
Da nemoga da otreka che vsichki vie kudeto mi pisahte ste pravi.Razbiram che ako produljavam taka moga da stigna tochno do 2 polojeniq: 1-Moje toi da iska ot mene samo ediniq s*ks i posle da me zareje.
2-Moje da ne e samo zaradi s*ksa i sled tova neshtata mejdu nas da si produljut.
Razbiram che moje da stane mnogo opasno i sled tova toi da me tormizi, no kakvo da naprava kato postoqnno mislq za nego i nemoje da mi izlezne ot glavata.............
Ами забрави го, пикло... опа извинявай, сладуранке...
Хайде поне за детето му помисли бе, ,куха главо. На теб приятно ли ще ти стане баща ти да има любовница с 20 години по-малка от него? Горе долу на твоята възраст? Я ми кажи.
Ти просто си типичният пример на малоумна пубертетка, която мисли само за собствената си п....
Нищо де. Забий се с него. Даже ще имате сериозна връзка. Мда... а после след години, когато те зареже с надут корем или дете на ръце заради някоя такава, недей да ревеш.
"... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
~
When I see you, you make me lose all control
Like a fire, burning deep in my soul!