- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- влюбих се i sega me boli ;(
запознах се с 1 мом4е с което много си допднахме, той казва 4е сам му стра6но сладка, но 1 моми4е много го е наранило преди мен и ми каза, 4е сега и той незнае какво иска и какво испитва, жийдаме се, говорим за вси4ко, но колкото пове4е време минава толкова пове4е имам 4увството 4е се влюбвам, но той не показва ни6то пове4е от пр. 4увства. говорили сме за това дали между нас може да има не6то, но той каза 4е за момента неможе ни6то да ми каже. веднуж се забихме в едн дискотека, но ни6то пове4е. стра6но много искам да сам с този 4овек, но нз дали той не иска да сме само приятели, а ако е така 6те ми е много гадно за това. не ви моля да ме съветвате просто исках някъде да излея това което 4уствам. сужалявам ако сам ви изгубила времето
Zemqta e Zatvor Za Angeli Prestupili Boji Zakon.
Sega Ti Si Angel, A Az Jiveq Svoqta Prisuda!
Sry не мога да ти помогна!Първоначално написано от drozila
![]()
![]()
--------------------------------------------------------
Може да не искаш съвети, но ще си кажа мението...Според мене му трябва време...аз също бях наранена и дълго след това не исках да допусна никое момче до сърцето си...След време болката отшумява.Ако наистина искаш да бъдеш с него - бори се за любовта му...Само времето ще покаже може ли да има нешо между вас...
Mi ne pishi be! -.-Първоначално написано от BlueFace
Kym avtorkata:Kaji mu napravo kakvo 4uvstvash ! Taka nqma da se pitash postoqnno "dali 6te stane,dali ne..".Deistvai smelo.
Kym avtorkata:Kaji mu napravo kakvo 4uvstvash ! Taka nqma da se pitash postoqnno "dali 6te stane,dali ne..".Deistvai smelo.[/quote]
nie govorihme za tova i toi kaza 4e o6te ne e gotov za vruska, no stra6no mnogo sam mu haresvala i dopadala. kaza 4e tursi 4ovek kato men. no nz dali iska da bude s men, ili iska prosto pr. mi. kaza 4e sledva6tiqt put kato se vidim trqbva da si pogavorim za tova
Ами ако мислиш че можеш да му помогнеш да забрави за случилото се, му го кажи. Момчето е наранено и трябва да го разбереш! Бъди търпелива...
МОМИЧЕ СЪМ !
PEACE ||//
Suzuki - Way of life!
Shtom iskash da si s nego,badi tarpeliva,spored men v nai-skoro vreme shte badete zaedno.Uspeh![]()
да е
Първоначално написано от Say It Right
ne moje da spresh tfa da se flibish shot prosto nikoi ne moje da narejda na 4ystfata!!!ySpeXx s mom4eto!!! :P :P :P
без ПОДПИС ... xD
ne mu se natrapwai ... postepenno stani 4ast ot ejednevieto mu ... karai go da se 4uvstva dobre ... s nadejda 4e vuv vremeto simpatiite 6te prerasnat v lubovuspeh ... prosto ne vinagi se vlubvame za mig... trqbva i malko ubejdavane
![]()
mnogo mersi na vsi4ki za tova koeto kazvate. nadqvam se naistina da stane ne6to m/u nas, za6toto naistina imam mnogo silni 4uvstva, i dori v momenta si pi6em i ... a az nz kak da obqsnq kakvo 4uvstvam
Ами, може би тъпо ще ти се стори, но...опитай се някак си да притъпиш чувствата си и да се опиташ да го забравиш.Имаш надежда все още, защото ти е дал някакви поводи да си мислиш това, обаче трябва да слезеш на земята, защото той явно не споделя чувствата ти.А приятели не знам как ще сте, като ти се влюбваш и той ще усеща това.
+1! Няма какво да допълня... освен че поправих две незначителни грешки при копиране на цитатаПървоначално написано от From Hell
![]()
Научих,че отнема година да се изгради доверие и секунди да го загубиш...че не е важно КАКВО имаш в живота си,а КОГО..че отнема много време да станеш ЧОВЕКА,когото искаш да БЪДЕШ..и че за секунди можеш да извършиш нещо,за което да те боли ЦЯЛ живот... [!]
nz. mnogo iskam da mu pokaja kakvo 4uvstvam i da mu pokaja 4e nqma da go naranq, no nz kak da podhodq, bez da mu se natrapvam, no s vseki izminal den s vseki razgovor, use6tam se po-silni 4ustva
+1Първоначално написано от From Hell
Животът е адът описан в Библията!
pri teb kakvo stana. toi otvurna li na 4uvstvata ti??Първоначално написано от fUcK_LoF
Първоначално написано от fUcK_LoF
e toq zna4i e nqkuv glupak bila si do nego i pr. a toi te e izpolzval edva li ne dokato mu skimne. e takiva mom4eta sa neveroqtni bokluci
Ами даМойте съученички постоянно ми повтаряха че не е за мен и че сам сбъркала като съм тръгнала с него ама аз не им обръщах внимание...и в един момент разбрах че са били прави и той просто се е еб*вал с мен
Сега като излеза в коридора /понеже сме на един етаж/ и все се оглеждам за него щото искам да го видя и аз незнам защо ама нещо в мен ме кара да го търся с очи , а той какво като ма види не прпуска да ме напсува
![]()
Разменяме по някоя друга убидна дума и си продължаваме...
tipi4en ne6tasnik.Първоначално написано от fUcK_LoF
prosto ne mu obru6tai vnimanie.
A sega kum moq problem: posledno vreme sam oburkana imam nqkakvoto stranno 4uvstvo, 4e prosto si oplutnqva tvremeto s men, i 4e mai o6te se vijda s momi4eto koeto go e naranila i se draznq ne ot fakta 4e mojebi ne iska da e s men, a za6toto pak 6te strada zaradi neq. naistina mn durja na nego i nezavisimo dali 6te e s men iskam da e 6tasliv, a tq samo 6te go narani pak, ne go e pravila veduj i nqma da spre da go pravi. za tova nai-mnogo me qd
ОООооо ако се окаже че тва емоя мйж ше те умияяяяхаха шегувам се...Ми кво да ти кажа .. Гадна ситуация!Но все пак не си хаби надеждите мъжете незнаят какво искат...така че очаквай най лошото~