- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- влюбих се i sega me boli ;(
ami ne az ne si habq nervite, no mnogo mi e gadno kato go gledam takuv. kato govori za tva kakvo mu e pri4inila i pr. prosto kazah go i 6te go povtorq dori i da ne e s men az iskam da e 6tasliv.
Zemqta e Zatvor Za Angeli Prestupili Boji Zakon.
Sega Ti Si Angel, A Az Jiveq Svoqta Prisuda!
Ами кажи му го например надраскано набързо на бележка или някакви такива намекни му че дори и да не е с теб искаш да е щастлив и че неискаш да се забърква с оная защото пак ще му причини мъка и болка/напълно те разбирам/ Не се убиждаи ама той трябва да е е*ати кретена да знае че го обичаш и да не ти каже чуствата си и да те държи в напрежение
![]()
toi neznae 4e 4uvstvata mi sa tolkova silni. vednuj si govorehme za tva kakvo ima m/u nas i toi kaza "dori i da ne se polu4i nali nqma da te zagubq kato pr." i az mu kazah 4e nqma da go ostavq. ot togava ne sme govorili, no togava be6e prosto uvle4enie. no sega ve4e ne e taka i se strahuvam 4e ako mu kaja toi 6te se otdrupne
мн0г0 глупав0... той сам 0тива при нея а ти ще мислиш дали няма да го нарани...т0й ако иска да го прави ,не мисля че трябва да се месиш п0 някакъф начин...;]] 0стави го да се упари 0ще 1 път..п0не дан0 му д0йде акъла !! ама дан0 не е късн0![]()
CuKk <~ m0lq glasuvaite za t0va momiche![]()
kak da go ostavq da se opari, kato nemoga da go gledam kato e tujen. i kolko o6te puti da go ostavq da go boli, kato tq ne vednuj ne dvaputi go e naranqvala. a az prosto ne moga da go gledam takuvПървоначално написано от r3al_l0ff
ami,ti ve4e si vljubena,milo momi4e,ne prosto zapo4va6 da se vljubva6!kakvoto i da ti kajem,6te bade bezsmisleno!6te strada6 mn ot tazi vruzka nqkoi den,no dori i togava ne se obvinqvai,4e e mojelo po drug na4in da postapi6,da go izbegne6 o6te ot na4aloto,za6toto ne e taka,ne moje6!kusmet mili4ka,gadno mi e,4e na dobrite momi4eta se slu4vat takiva ne6ta
Не избираш дали искаш да се влюбиш или не,то просто става това![]()
![]()
tuk kakvoto i da kaja nqma da ima znachenie si4ko zavisi ot nego
neznam ve4e kakvo stava, prosto neznam. no imam 4uvstvoto 4e toi 6te se vurne pri neq i az nqma kakvo da napravq. vupreki tova koeto ispitvam kum nego vupreki si4ko iskam da e 6tasliv i kogato pak tq go narani az 6te sam do nego nezavisimo dali samo kato pr.
e nqma ve4e s kakvo da vi zanimavam. tuko 6to vsi4ko svur6i. kaza mi 4e se vliubva v 1 momi4e prati mi snimka i ne bqh az na neq. prosto krai
Любовта не пита , а действа.влюбих се, а не трябваше ;(
Site : vtuning-bg.net
Site2 : webpodaraci.com
Който каквото го интересува за мен - скайпа е за всеки
Съжалявам,че е станало така ам и момчетата са много тъпи.Първоначално написано от drozila
![]()
Е все пак мацко не се отчайвай дано намериш човек,с който да се обичате и много да сте щастливи.
![]()
![]()
никой не избира кога да се влюби само това ще ти кажа
emi...mom4eto e naraneno i zatova moje bi ne iska da ima za v momenta vr1zka.Trqbva da go iz4aka6...toi moje bi sam 6te doide pri tebe..b1di t1rpeliva..Uspeh!![]()
A za6to ne trqbva6e da se vlubva6..?!Ta taka..dokaji mu 4e ne si kato dr i nqma da go narani6..i moje ne6tata da potrgnat
nqma smisul ve4e ni6to, prosto nqma kakvo da napravq. a i ot kakto se hvana s onova momi4e, ve4e daje i ne namira vreme da si pi6em, kamoli da se vidim
chestito i az taka i sq mi edno nekvi nikvo![]()
Nai-dobre shte da e da se otdrapnesh za izvestno vreme znam,che shte ti e trudno no.......ako sled vreme te potarsi shte razberesh che mu lipsvash i che izpitva kam teb poveche ot pr chuvstva......sashto taka ne go prishporvai nujno mu e vreme da obmisli vsicho za tova i ti kazax po-gore da se otdrapnesh za izvestno vreme![]()
![]()
otdrupnah se dostatu4no ve4e ot nego, kakto kazah otkakto ima priqtelka ne sme si pisali i ne sme se vijdaliПървоначално написано от zaraaa
Просто бъди по търпелива! Докажи му че наистина държиш на него и му помогни да забрави бившатаУспеХчеТа
![]()
![]()
![]()
![]()
po dqvolite!! ne moga bez nego kolko vreme mina, a az o6te po-silno iskam da sam s nego ;(![]()
naskoro razbrah 4e e skusal s momi4eto s koeto hode6e za6toto nqmali kakvo da si kajat, tq bila mn svita s nego i za ni6to ne si govoreli. e ne moga da otreka 4e ne se radvam za tova, no az iskam da sam s nego i ve4e nemoga den da iskam da go vidq ili 4uq.