.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 13 от общо 13

Вие как мислите...?

Predvaritelni iskam da blagodarq na vseki koito prochete tova i mi dade savet

Znachi istoriqta e slednata..az i tq imame privlichane no ne sme zaedno a sme si neshto kato priqtelcheta i az nz kvo tochno sme si..!Znachi tq si ima gadje koeto e samo 2-3 dni v sedmicata v grada i po dobre inache ako beshe seki den tuk tq nqmashe da go istarpi prosto q oseshtam no kakto i da e ta..!Znachi tq mi kazva che i e mn got s men i q pravq istinski shtastliva i dr tem podobno..samo che ne sme zaedno i tva men me drazni,dnes mi se vijdame sluchaino i mi vika kvo praish kade se gubish nikav te nqma ne zvanish ne pishesh...i dr tem podobni ta vaprosa mi e kak mislite ako spra da q tarsq dali tq shte pochne da se interesuva ot men i tq da me tarsi shtot mi pisna samo az da ticham po neq i da i praa kefa i da i e gotino na neq s men a az kvo krizam darvoto shtot si ima gadje..!Kajete mi kakvo da pravq????

Ми аз бих пробвал, да спра да я търся, и да общувам с нея, само ако тя поиска. Обаче аз не съм най-големия капацитет, тъ чакай да чуеш мнението и на другите

If you want to fuck the sky, you must teach your dick to fly.

"ako pusnesh nqkoi koito obicha6 na svoboda i toi se varne pak pri teb zna4i i toi te obicha"Moq savet e da ne q tarsish izvestno vreme i ako tq po4ne da te tarsi zna4i i tq ima ne6to kam teb ama ako q nema nikakva ....zabravi za slu4aq

Супер фен Аватара на prettyIdeath
    Град
    Somewhere in the deaths of your dirty imagination...
    Ами спри да я търсиш известно време. То всичко ще си се подреди както трябва.
    МОМИЧЕ СЪМ !
    PEACE ||//
    Suzuki - Way of life!

Град
    Gabrovo
    Цитирай Първоначално написано от XxX^MeTaJL*BiTcH^XxX
    Ами спри да я търсиш известно време. То всичко ще си се подреди както трябва.
    1+
    spored men tq 6te zapo4ne da proqvqva po-golqm interes samo za6toto ne q tursi 4esto

Вероятно така е свикнала досега и не осъзнава, че на теб от това положение ти е кофти.. Най - добре поговори с нея и и кажи, че не можеш да си с нея така.. пък и тя предава гаджето си по този начин.. Ако наистина иска да е с теб и дай време, през което да осмисли с кого да бъде окончателно и да ти каже. Един вид - накарай я да избере, не може да те разиграва така.. Кажи и го и да се надяваме, да имаш късмет
    "Вероятността нещо да се случи е обратно пропорционална на неговата желателност." (Закон на Гумперсън)

"Подходящият случай се явява в най-неподходящия момент." - (праволо на Дюшарм)

Супер фен
    Град
    Панацея
    Правилно- 0стави я да ги върши, каквито иска. Ако изпитва нещо към теб, сама ще те потърси. За к0 да ставаш измаменото камилче ?
    Цитирай Първоначално написано от Say It Right
    Pravih sex i iskam pak napulno sum seriozna !!!
    emi 4oveka mi spi i mi e jal da go sabudq..a sum gola i se pipam
    vie ste nedorazviti !!!!

blagodarq za savetite ochakvam i dr mneniq vse pak mai shte vi poslusham

Мега фен Аватара на koalka
    Ами, ето как стоят нещата според мен...
    Значи има си приятел, с него са заедно, но иска и да е с теб.Един вид, ти си й нещо като развлечение.Ако имаше по-сериозни чувства към теб - щеше да е с теб, но не е, което значи, че й е само готино, нищо сериозно.
    Иска да й обръщаш внимание, ясно е.Обаче трябва сериозно да поговориш с нея и да й кажеш, че това положение НЕ те устройва.Да видим какво ще направи...Според мен ще се опита да се измъкне и да не ти отговори дали иска да е с теб, защото и него не иска да оставя.А май тя не знае какво иска, говори с нея, ама си дръж на позицията.

ami naskoro neshto si govorihme i tq mi kaza che vse o6te nz kakvo iska a az mn darja na neq i nz kakvo da pravq...

Мега фен Аватара на koalka
    Ами, явно съм се оказала права, че не знае какво иска...
    Ти можеш много да държиш на нея, но да те разиграва - не тряба да го позволяваш, защото тя точно това прави, макар и да е несъзнателно(не е сигурно).

Град
    Nqk1DeE Ff NiShtyTy
    Според мене трябва да спреш да тичаш след нея, а пък ако тя наистина те обича повече от приятеля си сама ще разбере какво изпуска и ще те потърси...
    KaK Da Ta ZaBraa, KaT Ne Moa Ta ZaPomNa ?!?!?!?
    www.prize.bg/sweetSalt For mE :P

Голям фен Аватара на BlindedAngel
    Град
    Варна
    Има и друг вариант малко по смахнат .Хващаш си гадже за известно време 2-3 седмици после са виждаш с нея и и казваш че си готов да зарежеш гаджето си само и само да си с нея...И после и казващ че ще го направиш само ако тя зареже своето гадже заради тебе...Малко е откачено ама може и да подейства и да се трогне от действията ти

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си