Здравейте, това е вероятно последния пост който ще напиша в този форум. Прекарвах си добре тук и наистина ми помагахте всички, научих интересни неща и открих интересни мнения и характери макар и частично.
Незнам дали пораствам или просто съм объркан/разочарован от действителността покрай мен.. искам просто да задам няколко въпроса на които се надявам да отговорят колкото се може повече хора. Някои от въпросите са доста обхватни и образни но наистина за мен имат голям смисъл.
Приятелите ми се карат заради момиче(курва) на което не му пука за тях. Курва може ли да бъде по-силен фактор от приятелството ?
С приятелката ми тръгвахме и късахме 2 пъти в рамките на година и малко отгоре. Аз бях причината тя да скъса с приятеля си защото казваше че ме обича, и че дори да скъса с мене никога не би се върнала при него.Скъсахме. Познайте след няколко дена при кой се беше върнала. Това ме накара да мина през ада на душата си за няколко месеца. След година тя осъзнала че ме обича и е плакала пред мой приятел.. призна ми го и пак сме заедно. Съвсем наскоро ми каза че "тогава 5 пари не е давала за мен" а беше толкова истинско за мен повярвайте! Можеш ли да имаш доверие на някой освен на себе си
Именно момчето с което е била според нея е оставило "добри спомени" в нея.. доста често сме имали проблеми защото тя е танцувала с него, дори я е изпращал.. Защо ли понякога дори да осъзнаваме че човека срещу нас не си струва.. продължаваме да го обичаме
Доста често половинките ни изиграват лоша шега, и тогава доверието което сме им имали пропада заедно с всичките споделени тайни, с цялата надежда че човека който си смятал за причината поради която да ставаш с кеф сутрин е бил/а "фалшива" кучка. Това те кара да стигнеш до прозрението че не си заслужава търсиш силата да продължаваш в друг човек. Какво е това нещо което на вас ви дава силата да продължавате и в кое намирате утеха.
Защо има семейства в които няма любов.. не е ли по-добре да си свободен в този случай Кое е единсвеното нещо което за вас е реално?
отговорете ама наистина.. човек на който му пука ли сте, каква е вашата философия накратко в противния случай?