- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- сутрешна възбуда
Мъжете природно ли си са възбудени сутрин ?
Да, определено си е природа. И на мен ми се случва често, но не винаги![]()
neznam![]()
![]()
In my dreams I'll always see you soar Above the sky,
In my heart There will always be a place For you for all my life,
I'll keep a part Of you with me
And everywhere I am
There you will be
еми нормално си епри мен не всяка сътрин, смисал една сутрин е мн силна ерекцията другата сутрин слаба и такам
![]()
![]()
Ne e vajno da si gotin, gotino e da si vajen ! :P
Нормално е и аз всяка сутрин съм стомана перник![]()
До колкото съм запознат сутрешната ерекция е свързана с пикочният мехур и неговото повишено съдържание![]()
SEKA SUTRIN BATKA !!!
kat stana kat murqk sedi i samo me 4aka ! nemam dumi biq mu tupanici 6amrai nema da padne dokato ne swur6a neznam we4e kwo da go prawq ...
mislq da go pra6tam kazarma ama ne sum re6il o6te
Neee jenite ne sa kato horata !
Точно така! Щото ни се пишка, затова става така. Поне при мен след WC ми пада доста бързо :PПървоначално написано от Grishata
ПИШЕТЕ КАДЪРНО И НА КИРИЛИЦА, БЕ БЪЛГАРИ!!!
моя си е отишал до тоалетна, свършил си е работата и си пие кафето аз като се събудянали едната глава докато спи другата получава сили
КАК ДА СПЕЧЕЛИМ ПАРИ ОТ ИНТЕРНЕТ
Открих добър и най важното работещ сайт за българи. Всичко съм описал на www.spechelionline.hit.bg
Ако присъедините 4/5 приятели си осигурявате около 70 лева на месец. Не е зле за 1 минута на ден работа а?
Първоначално написано от buxbull
![]()
Хаааааа имаме си пииикльооо, имаме си пииикльооо
![]()
![]()
![]()
Спинкаш ли с найлончета, а?
![]()
![]()
![]()
НЕ БЕ БЪЗИКАМ СЕ :P Всичко си е в кръга на шегата
ПИШЕТЕ КАДЪРНО И НА КИРИЛИЦА, БЕ БЪЛГАРИ!!!
сутринта,ако не ти е станала патката значи не си мъжD
Lesno e da kajesh obi4am te drugo e da go po4ustvashjivei si jivota kakto iskash ti a ne kakto drugite biha iskali jivota e edin momentite sa mnogo ne gi ispuskai
Бе ти въобще схвана ли кой го пише и какво има предвид , че да се изказваш така смахнато?!?!?Първоначално написано от gaberot
Hey ! Mr Tambourine Man, play a song for me,
In the jingle jangle morning I'll come followin' you..
+1Първоначално написано от SWASTICA
Макар в 90% и аз да имам. Или понякога съм се усещал, как през нощта преди да се събудя съм имал и после след събъждането нямам вече.
Пък и с порастването сутришните не са чак такива, когато си на 14-15 и ти се ебе ма 2 не виждаш, особено, ако не си го правил и нямаш пр-ка...
.: Всеки може да ти хване окото, но само специален човек може да хване сърцето ти! :.
╰ ☆ ╮Бори се за това, което искаш, за да може един ден да кажеш: ИСКАХ и... ИМАМ!╰ ☆ ╮
Моми4е съм си ама и аз тва искам да питам нормално ли е съртин като се събудя и да съм възбудена при условие 4е нямам спомени да съм сънувала някви по специални сънища? кажете моля ви 4е съм по4нала сериозно да се замислям????![]()
![]()
[/b] И забравих да кажа 4е съм на 15
![]()
![]()
Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.
http://www.vbox7.com/play:21a70aa5
Нормално е.. почнал е просто да те пере яко хормона..
Ма това не значе, че сега трябва почнеш да се чукаш наляво и надясно...
Пипай се засега като за начало и толкова, ако не издържаш![]()
.: Всеки може да ти хване окото, но само специален човек може да хване сърцето ти! :.
╰ ☆ ╮Бори се за това, което искаш, за да може един ден да кажеш: ИСКАХ и... ИМАМ!╰ ☆ ╮