.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 42

Вакум по време на секс

Здравейте неказвам че съм изостанала в секса , но сега се сетих когато за пръв път се получи вакум (в смисал не се е случвало веднъж) и аз много се смях , когато се чу някакъв странен звук ! Исках да попитам дали на някой друг му се е случвало или този ефект е само при мен , защото до сега не съм посмяла да попитам приятеля си , поради простата причина , че само като се сетя и ме избива на смях ! Моляви споделете ... !
    ~ цЯлъТъ sъм 0бsinaнъ s kpisтал Sфаp0фski ... аЗ sъм л0шу m0miче s лошi 0бн0ski

hahahhahahahahahhahahah ....tamno ,strastno, 4uvstveno , neobuzdano, gotino i izvedna6 straniq "vakum zvuk" hahahahahahaha s rev sam se smql

Повече от фен Аватара на ZaRiBeN
    Град
    Шумен
    случвало се е неведнъж
    I'm not great, I'm whole

http://s3.bg.bitefight.org/c.php?uid=36876

http://gorata.net/f.php?f=Tayga
    2% оТ млАдОто ПокОлЕНие НЕ сЛуШа чАлГа!
    АкО Си оТ оНезИ 98% КоиТо Я ОбИчаТ, сЛожИ ТовА в ПоДпиСа си!

Град
    Димитровград-Eggenfelden
    I az vinagi se smeq

Град
    Бургас
    slu4valo se e golqm smqh padna

Цитирай Първоначално написано от kico
    hahahhahahahahahhahahah ....tamno ,strastno, 4uvstveno , neobuzdano, gotino i izvedna6 straniq "vakum zvuk" hahahahahahaha s rev sam se smql

колко си прав не е истинааааааа !!!
    лощото е , че на мен направо ми призлява да се хиля ... а да не казвам първия път какво си помислих за приятеля ми вярвай те ми горкиа доста странно ме изгледа след физиономията която вкарах и заливащия се смях .... сигурно е рещил , че не съм "ку-ку" важното е , че не съм сама
    ~ цЯлъТъ sъм 0бsinaнъ s kpisтал Sфаp0фski ... аЗ sъм л0шу m0miче s лошi 0бн0ski

Град
    v edno sypersko grad4e
    Цитирай Първоначално написано от hooliganka89
    I az vinagi se smeq
    i az
    In my dreams I'll always see you soar Above the sky,
    In my heart There will always be a place For you for all my life,
    I'll keep a part Of you with me
    And everywhere I am
    There you will be

hottie
    Guest
    оооо първия път първо се притесних, изчервих, ама после се спуках от смях.. до ден днешен ми е смешно

ами на мен за радост не ми се е случвало но на приятелка и се е случвало доста често...ихихих по добре да не ми се случва че както разказвате...аз да взема нещо да се сецна по време на секс ахахах
    Да мина да та взема или да взема да та мина?!

Re: Вакум по време на секс

Цитирай Първоначално написано от MishitoOo
    Здравейте неказвам че съм изостанала в секса , но сега се сетих когато за пръв път се получи вакум (в смисал не се е случвало веднъж) и аз много се смях , когато се чу някакъв странен звук ! Исках да попитам дали на някой друг му се е случвало или този ефект е само при мен , защото до сега не съм посмяла да попитам приятеля си , поради простата причина , че само като се сетя и ме избива на смях ! Моляви споделете ... !
    Напълно нормално е

Повече от фен
    Това се получава когато ти влезе въздух във вагината ... което е доста често явление в зависимост от позата .. случвало ми се е и както и при всички останали ситуацията е била по-скоро смешна отколкото сконфузна .. нормално е
    And I don`t want to but I will if I`ve got to ...

и на мен ми се е случвало голям смях пада след това

Цитирай Първоначално написано от AnNiE
    и на мен ми се е случвало голям смях пада след това
    дае тъпичко си е
    КАК ДА СПЕЧЕЛИМ ПАРИ ОТ ИНТЕРНЕТ
    Открих добър и най важното работещ сайт за българи. Всичко съм описал на www.spechelionline.hit.bg
    Ако присъедините 4/5 приятели си осигурявате около 70 лева на месец. Не е зле за 1 минута на ден работа а?

кога ли ше ми доиде и на мене времето да го 4уя тоз звук

Голям фен
    Хахахах на мен ми се случва много често като го извади,и аз като мръдна се чува точно това като пръцкане И мъжа нали е кретен,и се изцепи :"Що пърдиш вагинално?!" Ей начи имах мускулна треска на корема от смях след няколко часа

Град
    spain
    hahahhh i na men mi s ee slu4valo na nqkolko pati napravo golqm smqh
    -->.MaRy^JaNe..ZeLeNaT@*Pr1Nc3S@..{GaNj@^EdIt10n}. <--

Мега фен Аватара на hahavteen
    Град
    Германия
    Na men ne mi se e sly4valo i nito iskam da mi se sly4va za6toto mislia 4e 6te mi stane dosta kofti bebe_zaiche kaza 4e su6to ne i se sly4va za6toto pravi yprajneniata na Kegel (koito az su6to pravia ot 4-5 godini nasam) no kato gledam i pri the_hottie se poly4ava taka a puk tia su6to gi pravi..

Хаха, абе получава се... смешно е някакво, ама вече не му обръщам внимание. Иначе първия път, когато стана с приятеля ми не спряхме да се смеем.
    "... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
    ~
    When I see you, you make me lose all control
    Like a fire, burning deep in my soul!

sluchva se...otnachalo malko mi stana kofti no posle mai zapochnahme da ne mu obrushtame vnimanie

hottie
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от slun4ice
    Na men ne mi se e sly4valo i nito iskam da mi se sly4va za6toto mislia 4e 6te mi stane dosta kofti bebe_zaiche kaza 4e su6to ne i se sly4va za6toto pravi yprajneniata na Kegel (koito az su6to pravia ot 4-5 godini nasam) no kato gledam i pri the_hottie se poly4ava taka a puk tia su6to gi pravi..
    Не мога да кажа, че ми се случва всеки ден. Примерно веднъж на 5 месеца, но все пак е неизбежно в някои пози като когато съм си обърнала краката назад или са му на врата.

Добре де и като се случи какво..
    Голяма работа
    Щом и двамата партньора знаят от какво е няма нищо срадмно и спичащо.
    .: Всеки може да ти хване окото, но само специален човек може да хване сърцето ти! :.
    ╰ ☆ ╮Бори се за това, което искаш, за да може един ден да кажеш: ИСКАХ и... ИМАМ!╰ ☆ ╮

Мега фен Аватара на amatorium
    Na vsichki im se e sluchvalo.
    Eating isn't cheating - Arnold

Град
    RuSe
    И на мен ми се е случвало,но гледам да го избегна. При мен действа техниката-раменете да са малко по-нависоко от вагината,но ест гърбът трябва да е изправен(при задната). И действа,но понякога губя контрол и става смешно
    А иначе е забавно. . . . .
    "Що пърдиш вагинално"--това ме разби! Добре,че моят не е казвал нощо подобно,че иначе щях да падна от смях!

Град
    spain
    slu4va se da noo kakto vsi4ki kazvat .. slu4va se na vseki i nqma ni6to sramno
    -->.MaRy^JaNe..ZeLeNaT@*Pr1Nc3S@..{GaNj@^EdIt10n}. <--

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си