.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 42 от общо 42
    Голям фен
    Град
    stz/Varna

Re: Вакум по време на секс

Цитирай Първоначално написано от MishitoOo
    Здравейте неказвам че съм изостанала в секса , но сега се сетих когато за пръв път се получи вакум (в смисал не се е случвало веднъж) и аз много се смях , когато се чу някакъв странен звук ! Исках да попитам дали на някой друг му се е случвало или този ефект е само при мен , защото до сега не съм посмяла да попитам приятеля си , поради простата причина , че само като се сетя и ме избива на смях ! Моляви споделете ... !

Да, веднъж... има звук на ПРЪДНЯ, голям кеф ахахаххах
    ~ EviL DeViL ~

Цитирай Първоначално написано от FunnYboY
    Здравейте неказвам че съм изостанала в секса , но сега се сетих когато за пръв път се получи вакум (в смисал не се е случвало веднъж) и аз много се смях , когато се чу някакъв странен звук ! Исках да попитам дали на някой друг му се е случвало или този ефект е само при мен , защото до сега не съм посмяла да попитам приятеля си , поради простата причина , че само като се сетя и ме избива на смях ! Моляви споделете ... !

голям кефф каза
    в на1алото малко кофти ама после е многоооооооо смях наистина
    ~ цЯлъТъ sъм 0бsinaнъ s kpisтал Sфаp0фski ... аЗ sъм л0шу m0miче s лошi 0бн0ski

hottie
    Guest
    При мен беше още по-забавно ,защото на моя приятел сега му бях първата и не знаеше за съществуването на това и като го чу.. помисли си, че е нешо друго и аз му обясбявам и той в началото не ми повярва. Абе майтап голям.

Цитирай Първоначално написано от the_hottie
    При мен беше още по-забавно ,защото на моя приятел сега му бях първата и не знаеше за съществуването на това и като го чу.. помисли си, че е нешо друго и аз му обясбявам и той в началото не ми повярва. Абе майтап голям.
    на мене като ми се случи и аз някаква както си говоря нещо и млъкнах бех в шокккк да не казвам какво си помислих за момчето срещу мен и той ми вика спокойно спокойно викам си лелееееее кво спокойно почнах да се смея и паднаххх и той и той почна да се смее обаче докато ми обясни аз вече направо бях умряла да се хиля като си мислих че тойййй е ....

Повече от фен
    ahahhahahahhaahaa men kat mi se slu4i tva za 1 put i ne reagirah tai stranno smisul spe4eno, ama mnooo se smqh i kat sa razhilih i toi po4na (dobre 4e i dvamata zn ot kvo e ... )

hottie
    Guest
    на мене като ми се случи и аз някаква както си говоря нещо и млъкнах бех в шокккк да не казвам какво си помислих за момчето срещу мен и той ми вика спокойно спокойно викам си лелееееее кво спокойно почнах да се смея и паднаххх и той и той почна да се смее обаче докато ми обясни аз вече направо бях умряла да се хиля като си мислих че тойййй е ....
    хаха и ако не се е изкарал целия въздух ако се смееш продължава да излиза И става още по-смешно. Така де, вече му свикнах ама в началото беше супер забавно.
    Аз : "Не бе мило не е това което си мислиш"
    Той :" Спокойно де, случват се такива неща"
    Аз : не бе това не излиза от онова място, а от другото

И всъщност установихме, че това се случва най-вече когато съм супер възбудена. И от тогава той го приема като комплимент направо

На мен като ми се случи първия път и физиономията ми беше ето такава , но след около 10 секунди и аз и приятелят ми се заляхме от смях
    I MaY Be AwAy BuT I'm SuRe...EvEn WhEn We ArE FaR ApArT... DiSTaNcE CaN NeVeR ChAnGe ThE LOVE I HaVe FoR YoU in My HeArT... Thinking ot you...

Голям фен
    Град
    stz/Varna

Цитирай Първоначално написано от FunnYboY

голям кефф каза
    в на1алото малко кофти ама после е многоооооооо смях наистина

Ми яко е, к'во аххаха
    ~ EviL DeViL ~

хаха и ако не се е изкарал целия въздух ако се смееш продължава да излиза И става още по-смешно. Така де, вече му свикнах ама в началото беше супер забавно.
    Аз : "Не бе мило не е това което си мислиш"
    Той :" Спокойно де, случват се такива неща"

И всъщност установихме, че това се случва най-вече когато съм супер възбудена. И от тогава той го приема като комплимент направо
    на мен никой не ми обасни така ама кой знае аз пак кво щях да помисля

Цитирай Първоначално написано от ZaRiBeN
    случвало се е неведнъж

ти имаш ли 10 години хахахаха

-Ю кан спийк инглиш ??
    -Уат ?!

Click che mamata si e ebalo

Half Beast Half Men

Fuck Like A Beast

Супер фен
    estestveno4e mi se e slu4valo to dosta pati,no ne e osobeno priqtno
    I Might Not Be The Best In The World,But The Best The World Has Ever Seen!!!!!!!!!!!

Случва се разбира се!!! Паднах да се хиля.

БТВ пише се вакУУм а не вакУм

Град
    ПлуТоН
    Цитирай Първоначално написано от v3n0ma
    slu4valo se e golqm smqh padna
    +1

Град
    На края на дъгата :)
    ae basi rezila i na men mn 4esto mi se slu4va naistina e mn konfuzno dokato ste se otdali na strasta i da 4ue6 toq zvuk mn me e sram kogato stane taka
    Това което сам си направиш,и Господ не може да ти го причини!!!

"Не можеш без мен" - стой и гледай дали не мога !!!

I na men mn p1ti mi se e slu4valo Mno0go0 smqh pada

Случвало ми се е често, ама половинката рядко разбираше... да не кажа никога
    [img][/img]

Случва се и още как! Особено ако си пил 4 водки и си решил да се правиш на Роко Сифреди (Питър Норт за по-отраканите в темата) – тогава направо симфоничен концерт може да стане ))
    I'll take pleasure in guttin' you, boy.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си