.
Отговор в тема
Страница 1 от 8 12345 ... ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 181

Плюшенки играчки ...

Та значии ... малко тъпичък въпрос ама ... аз понеже вечер не мога да заспя без 3 плюшенки играчки и това са моето любимо тигърче , плюшено кученце и плюшенко магаренце ... Та въпроса ми е .... Спите ли с плюшени играчкии ???

Мега фен Аватара на Seducti0n
    Град
    I don`t know where
    Винаги до мен има две меченца.Едното ми е откакто бях съвсем малка, другото ми е за 15-тия рожден ден от един приятел
    Гушкам ги рядко, но просто съм свиклана с това да бъдат близо до мен, когато заспивам, респективно, когато се будя сутрин
    Who doesn't long for someone to hold
    Who knows how to love you without being told
    Somebody tell me why I'm on my own
    If there's a soulmate for everyone

Голям фен Аватара на gorska
    Град
    в гората... !We all live in оur yellow submarine!
    Аз ненавиждам плюшени играчки... Не знам, така съм възпитана от малка, предпочитах да си играя с кукли, а не с мечета и дрън дрън т.н. Съзнавам, че в някои случаш са сладки, но... не са по моя вкус. Тоест не заспивам с плюшени играчки.

otkakto se pomnq spq s plu6eni igra4ki,no VINAGI sa golemi malkite ne me udovletvorqvat i ne moga da spq spokoino neznam za6to ama se strahuvam ako nqkoe golqmo me4e ili ku4e ne e do men

Град
    Троян :o)
    и аз си имам едно жълто хипопотамче,което спи с мен :P
    шОkолuзupaнаааа

Аз си имам един голям, зелен жабок Без него по-трудно заспивам Гушкам си го, докато заспя, след това не знам какво се случва с него, ама, като се събудя, почти винаги го намирам на земята

Да,с три плюшки си спя.Едната-меченце е от сестра ми,втората-калинка е от най-добрата ми приятелка и третата-едно сладко меченце,което хърка ми е от бившето гадже,сега сме френдове с него...
    Just haters make me famous! εĭз

Град
    Nqk1DeE Ff NiShtyTy
    Аз спя с три плюшени играчки едната е подарък от един приятел с който вече не се виждаме, защото той замина за Германия, още като бях на 7, а другите 2 са подарък от моя приятел и аз без тях не мога да спя :Р съм не ме хваща
    KaK Da Ta ZaBraa, KaT Ne Moa Ta ZaPomNa ?!?!?!?
    www.prize.bg/sweetSalt For mE :P

az si spinkam s edno golqmo rozovo prase koeto e ot nai dobrata mi fr bez tfa prasence nm da zaspq mn si go obi4kam :P :P :P

Супер фен
    Град
    Варна
    Имам много играчки,но нямам навик да спя с тях...затова предпочитам да с и редя по шкафовете и т.н.!
    За цялата ни злоба в сърцето идва ден и всичко се връща... [!]

Мега фен Аватара на Pedigree
    Град
    на стола
    Хъх,от малка се мъча да спинкам с подобно нещо,ама не става,мамка му. Все се събуждам,а то е безследно изчезнало на земята,а не в ръцете ми,та не,не спя с плюшена играчка.

ami imam si edno sladky me4ence ama absurd da spq s nego
    Неподходящ размер на снимка в подпис!

Xixi,az sam na 16,no spq s nqkoi ot moite igra4ki,te sa tolkoz mnogo,4e za men nqma mqsto v legloto.

Повече от фен Аватара на VampireGirl666
    И аз си спя с две играчки(за сега).Гушкам си едно пухкаво кученце,което съм нарекла Кучо ,а до мен седи едно много сладко меченце.Понякога си взимам поне 5 играчки и си спя,но после ги намирам на 100 посоки из стаята.Много харесвам плюшените играчки.Направила съм си цяла колекция от животни,само един жираф нямам

Фен
    Град
    Somewhere between Heaven and Hell...
    По едно време спях с Прасчо (от "Мечо Пух"), но вече не

Аз просто не мога да спя без един куп плюшени играчки... като малка все си мислех, че ще се разделя някой ден с тях, но не...
    Всички много си ги обичам, а най-близо до мен спят мечето Бобо, което ми е подарък за 15тия рожден ден от приятеля ми (тогава наричан със звучното име 'абе брат миииии'), едно голямо плюшено сърце, което пак ми е подарък от него и мечето Дейзи, което ми е от една приятелка на мама и го имам от както се помня. Хах, даже понякога ги завивам, целувам и им пожелавам лека нощ
    "... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
    ~
    When I see you, you make me lose all control
    Like a fire, burning deep in my soul!

obojavam plu6eni igra4ki,no ne spq s tqh..ubivat mi :P

Град
    Димитровград-Eggenfelden
    Hah na legloto mi pochti nqma mqsto za men,ot igrachki.Mnogo si gi uvajavam

Аз без игра4ка не мога да спя, като малка никога не съм си играла с кукли. спя си с един ме4ок на име Хуан Денито и една ме4ка СиМиНа, която ми е подарък от СИСИ и МИША (най добрите ми фр). и така я крустих на нас.. СИси МИша и НАдя
    Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.

http://www.vbox7.com/play:21a70aa5

Град
    някъде там...и аз не знам къде :)
    много обичам плюшени играчки!!! имам сигурно цял гардероб,обаче не спя с тях,защото както и другите казаха-накрая ги намирам на земята или кой знае къде
    Живей си живота,защото така или иначе жив от него няма да излезеш

Леле плюшени играчки
    Лелелееееееееееееееееее
    Значи...
    Мечока Веско...мишката Джордан О.о иии заека Пенка...е тия са най-яките...има още и ооооще

Дайте плюшени играчки и играчки от яйца...олеее

А аз си мислех, че само аз спя с плюшени играчки...Имам си едни мечета, кученца и едно еленче...Ей много си ги обичкам
    I’ll always live for the nights that I can’t remember…And the friends I’ll never forget!!!

Като няма никой вкъщи спя с едно плюшено тигърче. Подарък ми е от моя много добра приятелка от преди 6-7 години си го пазя. Вече е слегнал, личи си, че е стара играчка, но е супер удобен и се спи много леко с него.

Мега фен Аватара на SuNsEt
    Град
    California,Los Angelis,Sofia,Amsterdam,Bern понякога и в New York :P

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си