- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Плюшенки играчки ...
Та значии ... малко тъпичък въпрос ама ... аз понеже вечер не мога да заспя без 3 плюшенки играчки и това са моето любимо тигърче , плюшено кученце и плюшенко магаренце![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
... Та въпроса ми е .... Спите ли с плюшени играчкии ???
![]()
![]()
![]()
Винаги до мен има две меченца.Едното ми е откакто бях съвсем малка, другото ми е за 15-тия рожден ден от един приятел
Гушкам ги рядко, но просто съм свиклана с това да бъдат близо до мен, когато заспивам, респективно, когато се будя сутрин![]()
Who doesn't long for someone to hold
Who knows how to love you without being told
Somebody tell me why I'm on my own
If there's a soulmate for everyone
Аз ненавиждам плюшени играчки... Не знам, така съм възпитана от малка, предпочитах да си играя с кукли, а не с мечета и дрън дрън т.н. Съзнавам, че в някои случаш са сладки, но... не са по моя вкус.Тоест не заспивам с плюшени играчки.
![]()
otkakto se pomnq spq s plu6eni igra4ki,no VINAGI sa golemi malkite ne me udovletvorqvat i ne moga da spq spokoino neznam za6to ama se strahuvam ako nqkoe golqmo me4e ili ku4e ne e do men![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
и аз си имам едно жълто хипопотамче,което спи с мен :P
шОkолuзupaнаааа
√
Аз си имам един голям, зелен жабокБез него по-трудно заспивам
Гушкам си го, докато заспя, след това не знам какво се случва с него, ама, като се събудя, почти винаги го намирам на земята
![]()
Да,с три плюшки си спя.Едната-меченце е от сестра ми,втората-калинка е от най-добрата ми приятелка и третата-едно сладко меченце,което хърка ми е от бившето гадже,сега сме френдове с него...![]()
Just haters make me famous! εĭз
Аз спя с три плюшени играчки![]()
едната е подарък от един приятел с който вече не се виждаме, защото той замина за Германия, още като бях на 7, а другите 2 са подарък от моя приятел
и аз без тях не мога да спя :Р съм не ме хваща
![]()
![]()
![]()
![]()
KaK Da Ta ZaBraa, KaT Ne Moa Ta ZaPomNa ?!?!?!?
www.prize.bg/sweetSalt For mE :P
az si spinkam s edno golqmo rozovo prase koeto e ot nai dobrata mi fr bez tfa prasence nm da zaspq mn si go obi4kam :P :P :P
Имам много играчки,но нямам навик да спя с тях...затова предпочитам да с и редя по шкафовете и т.н.!
За цялата ни злоба в сърцето идва ден и всичко се връща... [!]
Хъх,от малка се мъча да спинкам с подобно нещо,ама не става,мамка му.Все се събуждам,а то е безследно изчезнало на земята,а не в ръцете ми,та не,не спя с плюшена играчка.
![]()
ami imam si edno sladky me4ence ama absurd da spq s nego![]()
Неподходящ размер на снимка в подпис!
Xixi,az sam na 16,no spq s nqkoi ot moite igra4ki,te sa tolkoz mnogo,4e za men nqma mqsto v legloto.
И аз си спя с две играчки(за сега).Гушкам си едно пухкаво кученце,което съм нарекла Кучо,а до мен седи едно много сладко меченце.Понякога си взимам поне 5 играчки и си спя,но после ги намирам на 100 посоки из стаята.Много харесвам плюшените играчки.Направила съм си цяла колекция от животни,само един жираф нямам
![]()
По едно време спях с Прасчо (от "Мечо Пух"), но вече не![]()
Аз просто не мога да спя без един куп плюшени играчки... като малка все си мислех, че ще се разделя някой ден с тях, но не...
Всички много си ги обичам, а най-близо до мен спят мечето Бобо, което ми е подарък за 15тия рожден ден от приятеля ми (тогава наричан със звучното име 'абе брат миииии'), едно голямо плюшено сърце, което пак ми е подарък от него и мечето Дейзи, което ми е от една приятелка на мама и го имам от както се помня. Хах, даже понякога ги завивам, целувам и им пожелавам лека нощ![]()
"... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
~
When I see you, you make me lose all control
Like a fire, burning deep in my soul!
obojavam plu6eni igra4ki,no ne spq s tqh..ubivat mi :P
Не
Hah na legloto mi pochti nqma mqsto za men,ot igrachki.Mnogo si gi uvajavam![]()
Аз без игра4ка не мога да спя, като малка никога не съм си играла с кукли. спя си с един ме4ок на име Хуан Денито и една ме4ка СиМиНа, която ми е подарък от СИСИ и МИША (най добрите ми фр). и така я крустих на нас.. СИси МИша и НАдя![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.
http://www.vbox7.com/play:21a70aa5
много обичам плюшени играчки!!!имам сигурно цял гардероб,обаче не спя с тях,защото както и другите казаха-накрая ги намирам на земята или кой знае къде
![]()
Живей си живота,защото така или иначе жив от него няма да излезеш
Леле плюшени играчки
Лелелееееееееееееееееее
Значи...
Мечока Веско...мишката Джордан О.о иии заека Пенка...е тия са най-яките...има още и ооооще![]()
Дайте плюшени играчки и играчки от яйца...олеее![]()
А аз си мислех, че само аз спя с плюшени играчки...Имам си едни мечета, кученца и едно еленче...Ей много си ги обичкам![]()
I’ll always live for the nights that I can’t remember…And the friends I’ll never forget!!!
Като няма никой вкъщи спя с едно плюшено тигърче. Подарък ми е от моя много добра приятелка от преди 6-7 години си го пазя. Вече е слегнал, личи си, че е стара играчка, но е супер удобен и се спи много леко с него.