- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Плюшенки играчки ...
Ot malka ne se razdelqm s edno mn sladko me4evinagi si spq s nego, a ina4e imam i mn malki plu6ki
:P
![]()
Kefi se na vragovete si, zashtoto si vinagi v glavata im, no nikoga v krakata im!!! :P
Аз спя с едно плюшено пони.
ponqkoga .. kogato sum samotna i nqma koi da mi pravi kompaniq![]()
да с едно плюшено мече![]()
Обичам само един човек и това съм аз.
Ami v staqta ima suuper mn plyu6eni igra4ki i to za6toto sestra mi gi obi4a (ni6to 4e e po golqmata) i kato i podarqt posle i na men podarqvat i sega imame mnogo, no sam gi natapkala pove4eto v 4uvali 8-. No si imam edno pate s koeto spq, toest az ne spq s nego, to prosto si go ostavqm do men na legloto ili si go slasgam na lazglavnicata za da mi praiv po visoko)
![]()
Приятел ти е този, не който ти бърше сълзите, а този който не те кара да плачеш...
С едно голамо бяло плюшено зайче с розова рокличка![]()
![]()
Dams edno mn sladi4ko mi6lence bez nego ne zaspivam
![]()
![]()
Nikoga ne se otkazvai da presledva6 me4tite si!
Спя с едно мече(казва се Вушел), много ми е скъпо и много си го обичам![]()
И ми е някво много кофти когато не е до мен,затова където и да пътувам или отивам е винаги с мен ..
не
Аз си спинкам с мойто мечу ..От приятела ми е и понеже не мога си гушкам него, гушкам мечо
![]()
МОМИЧЕ СЪМ !
PEACE ||//
Suzuki - Way of life!
ne zaspiwam bez da gyshkam neshto plusheno![]()
![]()
Do you see how mutch I need you right now ?
spq si s me4eto na 15 godini sum i se premestih me predi v drug apartament pove4eto m igra4ki ostanah no ne moa bez da gu6na ne6to i predpoitam kato podaruk ako nee kniga to da e plu6ena igra4ka![]()
![]()
И аз спя с плюшка задължително!![]()
emi i az spq a 1 pliusheno kuchence..ne mn golqm0 ama ne e i malk0 dei nem0ga da zaspq bez neg0...
Da , sus zatoplqshtoto meche ot AVON i s edna bakichka na NICI !![]()
мда с едно зайче коет кат малка съм му изгорила лапичката иначе мн си го обичам![]()
Макар да съм вече на 17 продължавам да си спя с плюшките - едно голямо жълто мече,голямо розово куче и едно мн сладко меченце от приятеля ми![]()
аз съм потресена ...
Що бе, аз доскоро имах шест мечета до възглавницата си – различна големина, все подаръци от бивши приятелки. Ама по едно време много бушувах насън и на сутринта все трябваше да ги събирам из стаята, та оттогава ги преместих върху шкафа. Иначе е класика да имаш плюшени играчки в леглото.Първоначално написано от summer_gir1
I'll take pleasure in guttin' you, boy.