.
Отговор в тема
Страница 3 от 8 ПървиПърви 1234567 ... ПоследнаПърви
Резултати от 51 до 75 от общо 181
    Мега фен Аватара на 5StaR
    Град
    7 hills..
    Ах да не отварям нова тема, 1 въпрос към момичетата : До колко години обичате да ви подаряват плюшени играчки ?
    The Spark

ами ... не знам ... може би до към ... 20-20 и няколко ....
    Make Some Noise ... ;]]]

Цитирай Първоначално написано от Sam Rothstein
    Цитирай Първоначално написано от summer_gir1
    аз съм потресена ...
    Що бе, аз доскоро имах шест мечета до възглавницата си – различна големина, все подаръци от бивши приятелки. Ама по едно време много бушувах насън и на сутринта все трябваше да ги събирам из стаята, та оттогава ги преместих върху шкафа. Иначе е класика да имаш плюшени играчки в леглото.
    и аз имам няколко в стаята, но да спя с тях...
    бих се чуствала нелепо

Град
    XaCkoBo БеЕ
    цялото ми легло е обградено с плюшени играчки, а като си лягам винаги си гушкам Били (мечока ми )
    LeB`dIe sEkuNde :]

az spq s edno oven4e.

Мда, заспивам с плюшения смок в ръка

Не , не спя с плюшени играчки!

Цитирай Първоначално написано от 5StaR
    Ах да не отварям нова тема, 1 въпрос към момичетата : До колко години обичате да ви подаряват плюшени играчки ?
    До 100+ при мен
    "... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
    ~
    When I see you, you make me lose all control
    Like a fire, burning deep in my soul!

Голям фен Аватара на butty
    Град
    v sarceto na moeto momche ;)
    ами и аз спя с играчки, сега спя с едно розово прасе но ги сменям периодично, че ми омръзват. На сутринта винаги се намират някъде по пода Много обичам плюшени играчки и си купувам и ми подарявват често , много са сладки,ама вече почти нямам място от тях.. На 17 съм и имам чувството че цял живот ще обичам да ми подаряват играчки

da obojavam giIi mn sa qki.. imam pone 1000 spq sas 5-7
    :P :P :P :P

Guest
    като малка нямам спомен да съм спяла с плюшки. в последно време обичам да спя прегърнала или възглавницата, или единствената плюшена играчка, която съм запазила.. ама то е защото сънувам разни кошмари и просто трябва да гушна нещо.

Мммм спинкам с 4 плюшки-Прасчо(от Мечо Пух-еххх Прасчо Rulzzz любимия ми е),едно сърчице от най-добрата ми приятелка,една мишчица-пак от най-добрата ми приятелка и ПраШчо(има разлика ) -той е от братчето ми за 8-ми март.
    Не се прави,че ме обичаш...не се измъчвай да отричаш...не си осъден да оставаш...ти решаваш!

az spq s kravata mi mumu koqto sam krastila na nai-dobrata si fr mariq (moita krava milka) s edno ku4e (kupiha mi go kogato prodadoha istinskoto mi ;( ) edna mi6ka koqto e bliznaka na mi6kata na brata.. i so6ti malki ku4enca ot razli4ni moi fr =]=]=] az sam golqmo ligave!
    :P :P :P :P

Град
    Л о В е Ч
    Спинкам,спинкам с един голяяяяяяям бял плюшен мечок

Град
    Where streets have no name
    Не мога да заспя без ОГРОМНОТО ми сърце за рождения ден от един фр,големия плюшен мечок и мама Зайка. Имам и един голям крокодил,но мн се карат с мечока и обикновено го изритвам... :P

Голям фен
    Оооо имам много,ужасно много в леглото,но повечето са дребни и седят зад възглавницата да не пречат Иначе си гушкам само 2,другите също си ги харесвам,ама тия са най-мекички и големии
    Това е Жанекс.Кръстен е на приятелките,които ми го подариха-Жани и Алекс
    А товаа е Йожик Маняшка играчка е простоо Йожик,защото нали така е таралеж на руски и това ми дойде на пияна глава,като ми го подариха на НГ

Град
    София
    спах с плюшени играчки когато бях на 10 сега спя с mp4-то

Голям фен Аватара на CaSsIe
    edna pliushena ov4ica, podaruk ot nai- dobrata mi fr, edno pliusheno ku4e - ot sestra mi i edin hipopotam koito pak e ot sestra mi :P

Супер фен Аватара на HePeAJIeH
    Не не спя със плюшени играчки.Даже като малък не си спомням да съм заспивал с тях

mi az sam golqma manq4ka na temata i imam mn nad 50 sa :P i kato si lqgam ve4er si gi gy6kam si4kite i sytrin obiknovenno se sabyjdam zatrypana pod si4kite :P
    кЬт Мэн ! ф“Googlэ”дЪ тЪрС!ш нЯЪ Нъмериш!!! :P :P

s tqh zapsivam i stavam makar izpopadali i po zemqta

..никога не ми е хрумвало да спа с такова нещо
    Имам Родина, имам народ,
    имам и вяра, имам живот.
    Имам надежда, имам съдба,
    имам куража за тая борба.

Голям фен

Re: Плюшенки играчки ...

Цитирай Първоначално написано от B@D_GiRl
    Та значии ... малко тъпичък въпрос ама ... аз понеже вечер не мога да заспя без 3 плюшенки играчки и това са моето любимо тигърче , плюшено кученце и плюшенко магаренце ... Та въпроса ми е .... Спите ли с плюшени играчкии ???
    срам не срам и аз си признавам че не мога да заспя без двете ми плюшени мечета и октоподчето ми

Никога не съм харесвала плюшените играчки
    "Човек не обича истински, ако не обича вечно."
    Еврипид

Град
    Враца
    една панда , от бившата
    ЧЕРНО БЕСИЛО.
    И ТВОЯТ ЕДИН СИН, БЪЛГАРИО,
    ВИСИ НА НЕГО... СЪС СТРАШНА СИЛА.

RISE WITH THE

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми