- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Плюшенки играчки ...
Ах да не отварям нова тема, 1 въпрос към момичетата : До колко години обичате да ви подаряват плюшени играчки ?![]()
The Spark
ами ... не знам ... може би до към ... 20-20 и няколко ....![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Make Some Noise ... ;]]]
и аз имам няколко в стаята, но да спя с тях...Първоначално написано от Sam Rothstein
![]()
бих се чуствала нелепо
цялото ми легло е обградено с плюшени играчки, а като си лягам винаги си гушкам Били (мечока ми)
![]()
LeB`dIe sEkuNde :]
az spq s edno oven4e.![]()
До 100+ при менПървоначално написано от 5StaR
![]()
"... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
~
When I see you, you make me lose all control
Like a fire, burning deep in my soul!
ами и аз спя с играчки, сега спя с едно розово прасено ги сменям периодично, че ми омръзват. На сутринта винаги се намират някъде по пода
Много обичам плюшени играчки и си купувам и ми подарявват често , много са сладки,ама вече почти нямам място от тях..
На 17 съм и имам чувството че цял живот ще обичам да ми подаряват играчки
![]()
da obojavam giIi mn sa qki.. imam pone 1000 spq sas 5-7
:P
като малка нямам спомен да съм спяла с плюшки. в последно време обичам да спя прегърнала или възглавницата, или единствената плюшена играчка, която съм запазила.. ама то е защото сънувам разни кошмари и просто трябва да гушна нещо.![]()
Мммм спинкам с 4 плюшки-Прасчо(от Мечо Пух-еххх Прасчо Rulzzz любимия ми е),едно сърчице от най-добрата ми приятелка,една мишчица-пак от най-добрата ми приятелка и ПраШчо(има разлика) -той е от братчето ми за 8-ми март.
![]()
![]()
![]()
Не се прави,че ме обичаш...не се измъчвай да отричаш...не си осъден да оставаш...ти решаваш!
az spq s kravata mi mumu koqto sam krastila na nai-dobrata si fr mariq (moita krava milka) s edno ku4e (kupiha mi go kogato prodadoha istinskoto mi ;( ) edna mi6ka koqto e bliznaka na mi6kata na brata.. i so6ti malki ku4enca ot razli4ni moi fr =]=]=] az sam golqmo ligave!![]()
![]()
Не мога да заспя без ОГРОМНОТО ми сърце за рождения ден от един фр,големия плюшен мечок и мама Зайка. Имам и един голям крокодил,но мн се карат с мечока и обикновено го изритвам...![]()
![]()
Оооо имам много,ужасно много в леглото,но повечето са дребни и седят зад възглавницата да не пречатИначе си гушкам само 2,другите също си ги харесвам,ама тия са най-мекички и големии
![]()
Това е Жанекс.Кръстен е на приятелките,които ми го подариха-Жани и Алекс![]()
А товаа е ЙожикМаняшка играчка е простоо
Йожик,защото нали така е таралеж на руски и това ми дойде на пияна глава,като ми го подариха на НГ
![]()
спах с плюшени играчки когато бях на 10сега спя с mp4-то
edna pliushena ov4ica, podaruk ot nai- dobrata mi fr, edno pliusheno ku4e - ot sestra mi i edin hipopotam koito pak e ot sestra mi :P
![]()
кЬт Мэн ! ф“Googlэ”дЪ тЪрС!ш нЯЪ Нъмериш!!! :P :P
s tqh zapsivam i stavam makar izpopadali i po zemqta![]()
..никога не ми е хрумвало да спа с такова нещо![]()
Имам Родина, имам народ,
имам и вяра, имам живот.
Имам надежда, имам съдба,
имам куража за тая борба.
срам не срам и аз си признавам че не мога да заспя без двете ми плюшени мечета и октоподчето миПървоначално написано от B@D_GiRl
Никога не съм харесвала плюшените играчки![]()
"Човек не обича истински, ако не обича вечно."
Еврипид
една панда , от бившата![]()
ЧЕРНО БЕСИЛО.
И ТВОЯТ ЕДИН СИН, БЪЛГАРИО,
ВИСИ НА НЕГО... СЪС СТРАШНА СИЛА.
RISE WITH THE