.
Отговор в тема
Страница 4 от 8 ПървиПърви 12345678 ПоследнаПърви
Резултати от 76 до 100 от общо 181
    Цитирай Първоначално написано от Pedigree
    Хъх,от малка се мъча да спинкам с подобно нещо,ама не става,мамка му. Все се събуждам,а то е безследно изчезнало на земята,а не в ръцете ми,та не,не спя с плюшена играчка.
    Аз не се и опитвам да спя с плючени играчки,но помня че като бях по-малка все си лягах с някоя играчка и на другата сутрин е или на пода или и аз незнам каде е

Не спя с плюшени играчки,имам си котка , която е все до мен в леглото и я използвам нея да я гушкам и т.н..

Колкото и да е ужасно - да. На 18 спинкам с голям розов заек, подарък от приятелки.
    Много по-лесно е да събудиш у някого любов, отколкото да я запазиш.

Град
    Sofia
    Аз имам плюшени играчки по леглото,но нямам навика да заспивам с тях...но си ми седят на леглото...

Град
    In the middle of Nowhere
    спя с едно мече дето ми е подарък от една приятелка дет мн си я обичам...без него мн трудно заспивам..
    Imagine smoking weed in the streets without ... cops ..

Град
    .::ПлД уе майнА [sun]
    Хах аз не мога да заспя без две такива играчки-едно меченце от сегашния ми приятел и едно сърчице за един Свети Валентин.
    ~OnLY HoUsE MuSIc-ThE TrUE MuSIc FoR PaRTy PeOPlE~

Град
    холандияя
    Много пъти съм се опитвала да спя с плюшени играчки, ама по някое време на нощта сестра ми ме буди и ми вика "що ме замеряш с мечки бе" те просто си отлитат от мен

kato bqh po-muni4ka spqh s 10-15 jivotinki,naredeni nad legloto mi...suvsem muni4ki....posle za 8-q si orjden den polu4ih edno kafqvo ku4e....koeto i do den dne6en si sedi otstrani do legloto mi....v momenta gu6kam edno sladur4e->moito sladi4ko me4ence...ima i 6apka za sun....predi spqh s edno sur4ice i ku4ence :}
    Liubovta...Tq zapo4va togava,kogato zaradi drug si gotov da izmeni6 na sebe si...

Когато навършвах 3 годинки ми подариха едно лъвче. И до ден днешен си спя с него.

Мега фен Аватара на soul1199
    Град
    аda,pri teb...
    az ne spq s plu6ena igra4ka,kat bqh mnogo malka,samo togava

Град
    Русе
    Понякога спя с едно бяло мече...СУПЕР МНОГО обичам да си го гушкам....
    То е една от любимите ми плюшени играчки
    мн си го

Мега фен Аватара на Spider4eto
    винаги си спинкам с две мечета, та даже ги и редувам, тоест едното ми седи до възглавницата, а другото го гушкам и на следващия ден ги сменямн те са ми от приятеля

Град
    Пловдив
    Обожавам плюшени играчки Не мога да заспя без едно плюшено кученце, макар че сутрин винаги го намирам на земята

Не мойте са мн големи [img][/img]

Град
    sofia
    i az mn obi4am plu6eni igra4ki,i ot vreme na vreme si spq s edno plu6eno lav4e

Град
    bLaGoEvGrAd
    Аз Обичам да гушкам мечето си докато заспивам

spq ss vsichkite si pliusheni igrazchki...sutrin povecheto gi namiram na zemqta...

Цитирай Първоначално написано от great_mari
    otkakto se pomnq spq s plu6eni igra4ki,no VINAGI sa golemi malkite ne me udovletvorqvat i ne moga da spq spokoino neznam za6to ama se strahuvam ako nqkoe golqmo me4e ili ku4e ne e do men
    {} house music baby {} electro magik <3 minimal sound <3

Град
    Dreamland
    От време на време спя с един голям плюшен мечо .Иначе другите плюшки си стоят наредени по секцията ми ,а те са мнооого
    ...And he asked if I could teach him, once,
    To "Feel Life", in that way.
    I had told him that, "Yes I would".
    No easy road to take...

Ми в стаята ми има много плюшени играчки, но да си взема някоя и да спя с нея-не

Град
    Варна
    az sqka ve4er si spinkam s edno golqmo i mn meki4o plu6eno ky4ence.nz nqkak si s1m sviknala s nego i trydno zaspivam kato ne e do men

Мдам До мен си имам едно меченце и едно плюшено сърчице
    There are 3 important things:1.To make sex.2.To think for the effects of sentence"1".3.Don't think!Operate! ..

на 14 съм и си спинкам плюшено мече От малка съм свикнала с плюшка в леглото макар че по едно време бях отвикнала....ама откакто тва мече е мое .... все с него спинкам.....и сутрин на пода го намирам ама тва друг въпрос. А как го мачкам.... горкото...!
    Пълна съм с психични отклонения, ама до едно си ги обичам ! ♥ :P

Голям фен Аватара на cS_LaMeRkA
    Град
    София
    Хах, не ... принципно гъза ми има свойството да избутва разни работи до мен и особено ако спа с плюшки с сигорност след 5мин от както съм заспала както казва Милуту "като свиня пред заколение" най много да е на 5 метра от мене плюшката... а и нямам особено желание да ми се пречка в леглото не стига че на мен не ми стига
    Човек е щастлив когато притежава това,което сам обича,а не това,което другите харесват

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си