- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Плюшенки играчки ...
Аз не се и опитвам да спя с плючени играчки,но помня че като бях по-малка все си лягах с някоя играчка и на другата сутрин е или на пода или и аз незнам каде еПървоначално написано от Pedigree
![]()
![]()
![]()
Не спя с плюшени играчки,имам си котка , която е все до мен в леглото и я използвам неяда я гушкам и т.н..
![]()
Колкото и да е ужасно - да. На 18 спинкам с голям розов заек, подарък от приятелки.![]()
Много по-лесно е да събудиш у някого любов, отколкото да я запазиш.
Аз имам плюшени играчки по леглото,но нямам навика да заспивам с тях...но си ми седят на леглото...![]()
спя с едно мече дето ми е подарък от една приятелка дет мн си я обичам...без него мн трудно заспивам..
Imagine smoking weed in the streets without ... cops ..
Хах аз не мога да заспя без две такива играчки-едно меченце от сегашния ми приятел и едно сърчице за един Свети Валентин.
~OnLY HoUsE MuSIc-ThE TrUE MuSIc FoR PaRTy PeOPlE~
Много пъти съм се опитвала да спя с плюшени играчки, ама по някое време на нощта сестра ми ме буди и ми вика "що ме замеряш с мечки бе"те просто си отлитат от мен
kato bqh po-muni4ka spqh s 10-15 jivotinki,naredeni nad legloto mi...suvsem muni4ki....posle za 8-q si orjden den polu4ih edno kafqvo ku4e....koeto i do den dne6en si sedi otstrani do legloto mi....v momenta gu6kam edno sladur4e->moito sladi4ko me4ence...ima i 6apka za sun....predi spqh s edno sur4ice i ku4ence :}
Liubovta...Tq zapo4va togava,kogato zaradi drug si gotov da izmeni6 na sebe si...
Когато навършвах 3 годинки ми подариха едно лъвче.И до ден днешен си спя с него.
az ne spq s plu6ena igra4ka,kat bqh mnogo malka,samo togava![]()
Понякога спя с едно бяло мече...СУПЕР МНОГО обичам да си го гушкам....![]()
![]()
![]()
![]()
То е една от любимите ми плюшени играчки
мн си го![]()
винаги си спинкам с две мечета, та даже ги и редувам, тоест едното ми седи до възглавницата, а другото го гушкам и на следващия ден ги сменямн те са ми от приятеля![]()
Обожавам плюшени играчкиНе мога да заспя без едно плюшено кученце, макар че сутрин винаги го намирам на земята
![]()
spq ss vsichkite si pliusheni igrazchki...sutrin povecheto gi namiram na zemqta...![]()
Първоначално написано от great_mari
{} house music baby {} electro magik <3 minimal sound <3
От време на време спя с един голям плюшен мечо.Иначе другите плюшки си стоят наредени по секцията ми ,а те са мнооого
![]()
...And he asked if I could teach him, once,
To "Feel Life", in that way.
I had told him that, "Yes I would".
No easy road to take...
Ми в стаята ми има много плюшени играчки, но да си взема някоя и да спя с нея-не![]()
az sqka ve4er si spinkam s edno golqmo i mn meki4o plu6eno ky4ence.nz nqkak si s1m sviknala s nego i trydno zaspivam kato ne e do men![]()
МдамДо мен си имам едно меченце и едно плюшено сърчице
![]()
There are 3 important things:1.To make sex.2.To think for the effects of sentence"1".3.Don't think!Operate! ..
на 14 съм и си спинкам плюшено мече
От малка съм свикнала с плюшка в леглото макар че по едно време бях отвикнала....ама откакто тва мече е мое .... все с него спинкам.....и сутрин на пода го намирам ама тва друг въпрос.
А как го мачкам.... горкото...!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Пълна съм с психични отклонения, ама до едно си ги обичам ! ♥ :P
Хах, не ... принципно гъза ми има свойството да избутва разни работи до мени особено ако спа с плюшки с сигорност след 5мин от както съм заспала както казва Милуту "като свиня пред заколение"
най много да е на 5 метра от мене плюшката... а и нямам особено желание да ми се пречка в леглото не стига че на мен не ми стига
![]()
Човек е щастлив когато притежава това,което сам обича,а не това,което другите харесват
xax He :![]()