- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Плюшенки играчки ...
Самичка си спя.![]()
Научих, че за секунда можеш да
извършиш нещо, за което ще те боли цял живот.
Научих, че зрелостта много повече зависи
от това какъв опит си придобил и какво си научил от него
и много по - малко от това колко рожденни дни си празнувал.
здрасти тийнейджъри
аз спа със един летящ розов слон ама откакто го изритах и той ми са разърди и излетя дееба неговата мама дееба ако го видите му предайте много поздрави и го тероризирайте яко![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
dilated dead not an option
х ,, *м аз не спя с играчки ,, и никога не съм спала ,,
свикнала съм да си гушна одеалото и си спя с него ;]]
And I will never hurt you or desert you,
love you from the very day your mama birth you
Да,с едно бяло мече което ми е подарък от един приятелЛошото е че ако го стисна в съня си почва да ми повтаря колко много ме обича и често като се събудя го намирам на земята
![]()
![]()
When they ask me what I do,I say.. I DANCE.. ♫♪
OoOoooo.. обожавам плюшки!! Имам купища плюшени играчки в къщи.. а на леглото ми има минимум 4-5Сега навсякъде си разнасям с мен (включително и в леглото) един дебеееел плюшен пингвин - подарък от приятеля ми...
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Horse Crazy Girl!!
Имам много плюшки, но с никоя не спя, в моето легло - само аз![]()
Ами имам мнооооогоо плюшени играчки, но не спя с тях.Понякога съм спала с плюшки, но винаги го намирам от другата страна на стаята![]()
![]()
youu'll bee sorry that i'm not aroundd ..
Наистина вече ме гнетите с инфантилните си до болка съзнания и мозък....(умствени способности)....
Дааа,обожавам ги и имам страшно много :P
аЗ сЪм дРоГа мИлО...тИ сИ нАрКоМаН...[!]
Аз спя с едно мече подарък от едно момче
Спинкам с една жаба(от брат ми), едно мече(от бившия) и едно прасе, с което спинкам заедто още от 6-7ми класМога да спинкам и без тях, но предпочитам да са около мен
А въпросното прасенце си го нося навсякъде
(смисъл като пътувам, а не навън като излизам
![]()
![]()
![]()
)
Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love
Въпреки че вече съм голяма не заспивам без огромното си бяло мече което ми е подарък от гаджето за рд-то ми [сЪн] също така не заспивам и без розовото прасенце и без лилавия ми Йори от Мечо Пух!Аз съм не за 9ти клас а за яслата при малките бебета и при братовчед ми.![]()
И ще разбереш какво е да не виждаш щастието, когато Раят потъне в мрак ... W.A.S.P. - Heaven's Hung In Black![]()
The love is behind the gossip! ;]![]()
Аз пък не мога да заспа ако не си гушна възглавничката![]()
![]()
![]()
аз имам цял куп с плюшени играчки,но спя само с четири едно сърчице,едно патенце,котенце,и кученце,и всичките сами от приятеля.![]()
.KyKlA_nA_eDiN-IgRa4Ka_nA-NiKoGoO
.
Аз заспивам със някое списание и едно плюшено момиченце.
Не спя с плюшки,иначе много ги обичам.Имам 1 огромен мечок,дето седи на леглото,но не и като спя.
Аз си спъ с мечето,ама само когат ми е самотно...![]()
Аз си спинкам с 2плюшки...едното е меченце(подарък от моя приятел за рожения ми ден),а другото е сърце,пак от моя приятел.![]()
![]()
I LoVe MaRiQn FoReVeR & EvEr
![]()
Аз пък не мога да заспя ако не прегърна възглавницата (затова винаги съм с две)
Красиво е онова,което не можеш да поискаш до примениш!
не съм им фен,но сестра ми е луда по тях![]()
Досега никога не съм спала с плюшени играчки,обаче напоследък като ми гадно и немога да заспя си гушкам едно мече.![]()
spqqqqq...........nishto,4e s1m na 15.....nali razbirate...imam neizjivqno detsvo
![]()
~ ¤ сТаРаЙ сЕ дА тЕ ПеЧеЛяТ ТрУдН0 ¤ За Да Те цЕнЯт , к0гАт0 тЕ ИмАт ¤ И дА сТрАдАт , К0гАт0 тЕ ЗаГуБяТ ¤ ~