.
Отговор в тема
Страница 7 от 8 ПървиПърви ... 345678 ПоследнаПърви
Резултати от 151 до 175 от общо 181
    Понеже леглото ми е в ъгъл и на ъгъла съм си наредила 3 голями и 3 малки играчки и без тях не мога да заспя..просто трябва да са там!А иначе си гушкам голямото ми магаренце Йори Без него също не мога..

Град
    Miami
    Спинкам с един огромен мечок подарък за 10-я ми рожден ден от сестра ми

Аз сЪщО не мОгА Да сПя Без ПлюшЕни ИграчкИ-ВлачА сИ Ги НавсЯкъдЕ с Мен ОожАвам сИ гИ-МаймУнКатА ЧитА-посЛедНиЯт СпомЕн От ДядО мИ ;( и ЖабКатА ФрогИ-ПодАрък За Рд-То От БФФ
    нЕ ВижДам нИщО смешНо В тОвА,сЕгА ПонЕ сЕ усПокОиХ,чЕ Не СамО Аз ОщЕ СпинкАм с ПлюшЕнИтЕ сИ ДругАрчетА

От 6 годишна спя с плюшената си миеща мечка - Мишо! Не заспивам без него!

Само веднъж съм спала с плюшена играчка.

I'm like the ice that freezes in the rock and splits it apart.

Повече от фен Аватара на yozito
    ем аз спя с едно сърчице ама не мн малко и на сутринта като се събудя го мяркам в др край на стаята,ако спа с играчки сиг ще ги мятам и тях на ляво на дясно

Miss_Fenty и аз исках такова магаренце ма в моя смотан град нямаше
    Smoking can really kill a person,why don`t you try it?

... Ами - не хахха имам си много плюшени играчки , но просто не мога да ги трая на леглото ми до мене .... а и без това си имам жива плюшена играчка, която се гушка вечер при мен, понякога не мога да я трая и нея и я изритвам от леглото ... или в повечето случаи тя изритва мене, но това е друга тема за разговор хахаха ...

п.с. живата ми плюшена играчка е котето ми хахха
    Тука има - тука няма .. :P

супер значи не съм единствена...аз спя с едно кафяво куче с големи пухкави уши, едно розово куче, една пухкава мачка и едно малко мишле...едно слонче, меченце, крокодилче и толкова...сутрин са в краката ми или на др край на стаята. но спя и без тях когато немога да ги намеря или нещо подобно...по скоро ги използвам да си украсявам леглото като си го оправя Имам и куче но то не спи в леглото...само той липсва там

аз като бях малка и спях понакои път с плюшка и се се оказваше на земята ....абе неми е удобно да спя с такова нещо
    Но когато обичаш някого пусни на свобода , ако той/тя те обича ще се върне твоята страна, ако ли не няма за какво да съжаляваш,щастлив е той/тя без тебе и за него/нея ще се радваш.

Град
    При БЕЗСМЪРТНИТЕ ;]
    Имам много плюшки обаче не спя с никоя, защото брата ми приватизира голямото розово прасе, дето толкова време събирах пари за него. Ама какво да ги правиш - дечковци
    Aliena vitia in oculis habemus a tergo nostra sunt

по рано и аз мислех да пускам такава тема,но май ти ме изпревари амии да , спя с две плюшковци-едно слонче и една камила
    Don’t forget
    to Remember me
    I’ll be back – so remember me
    Please keep me in your heart
    If we have to ever part
    Don’t forget me, to remember me...

~*~ ~*~ T.I. ~*~ ~*~

еми с едно мече дето лежи в/у една възглавничка и като натиснеш хърка, една малка мишка и едно синио зай4е :P :P :P

Град
    в мазето ;dd
    не спя с играчки и никога не съм спала с тях .. иначе имам много и си ги обичам аама просто не спя с тях

Да!Да!Да!Да!Да! Едно кученце(по-старо е от мен,но много си го обичкам), едно меченце от Ейвън и още едно меченце розовко...Само това имам в София Иначе ги обожавамммм.Супер много бих се изкефила някой ако ми подари някаква голяма плюшка.

Мега фен
    Град
    Канзас ;)
    Едно време спях с 1 мече,ама го оставих..щот ми омръзна
    Sitting on top of the world
    Watching the stars
    Go by...

Град
    София
    Винаги от едната ми страна седи едно мое любимо синьо мишле
    Левски завинаги!

Голям фен Аватара на nia711
    Град
    в последния дъх на всеки умиращ
    http://prikachi.com/users/nia_711/47k.jpg
    http://prikachi.com/users/nia_711/561B.jpg
    ето с това мече подарък от приятеля ми

бед гърл викаш

не спя с играчки,пречат ми.

Не!Всичките ги подарих на братовчедка ми

Ами.. имам си едно плюшено мече (казва се Коколино) стои до мен в леглото, но рядко го гушкам. Иначе е много сладко, но от малка немога да спя гушнала плюшка Незнам защо. По някога си гушкам одеалото и така заспивам, но с плюшена играчка не става.
    Пълна съм с психични отклонения, ама до едно си ги обичам ! ♥ :P

Цитирай Първоначално написано от nia_711
    http://prikachi.com/users/nia_711/47k.jpg
    http://prikachi.com/users/nia_711/561B.jpg
    ето с това мече подарък от приятеля ми

Имам същото с което спя, само че не е от приятел, а изврънках мама да ми го купи от АVON. Много е сладкууу! Много си го обичкам!
    Пълна съм с психични отклонения, ама до едно си ги обичам ! ♥ :P

mi to si sedi do mene ama ne si go gy6kam, prosto kato znam 4e e tam :P

emiiiiiii az ne zaspivam bez moito me4e no vednuj mama be6e zaspala s nego i az nemojah da si namerq mqsto i nakraq i go zeh i si zasoah spokoino
    * ... ОпаКофкИте бэz сЪдърЖаниЭ сА бокЛуцИ ... (doh) * вЭчэ няма хОра има саМо чуДовиШта ... :X *

Имам плюшки, но никога не съм спала с тях просто не ми е удобно да спяс нещо/някой др на леглото

Мега фен Аватара на lenito_sf
    даммм имам 2 мечета едно куче и един таралеж които са ми много скъпи не са излизали от стаята ми и не ги давам на никой да ги пипа

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си