- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Плюшенки играчки ...
Понеже леглото ми е в ъгъл и на ъгъла съм си наредила 3 голями и 3 малки играчки и без тях не мога да заспя..просто трябва да са там!А иначе си гушкам голямото ми магаренце ЙориБез него също не мога..
![]()
Спинкам с един огромен мечок подарък за 10-я ми рожден ден от сестра ми![]()
Аз сЪщО не мОгА Да сПя Без ПлюшЕни ИграчкИ-ВлачА сИ Ги НавсЯкъдЕ с Мен
ОожАвам сИ гИ-МаймУнКатА ЧитА-посЛедНиЯт СпомЕн От ДядО мИ ;( и ЖабКатА ФрогИ-ПодАрък За Рд-То От БФФ
нЕ ВижДам нИщО смешНо В тОвА,сЕгА ПонЕ сЕ усПокОиХ,чЕ Не СамО Аз ОщЕ СпинкАм с ПлюшЕнИтЕ сИ ДругАрчетА![]()
От 6 годишна спя с плюшената си миеща мечка - Мишо! Не заспивам без него!
Само веднъж съм спала с плюшена играчка.
I'm like the ice that freezes in the rock and splits it apart.
ем аз спя с едно сърчице ама не мн малко и на сутринта като се събудя го мяркам в др край на стаята,ако спа с играчки сиг ще ги мятам и тях на ляво на дясно![]()
Miss_Fenty и аз исках такова магаренце ма в моя смотан град нямаше![]()
Smoking can really kill a person,why don`t you try it?
... Ами - не хахха имам си много плюшени играчки , но просто не мога да ги трая на леглото ми до мене ....а и без това си имам жива плюшена играчка, която се гушка вечер при мен, понякога не мога да я трая и нея и я изритвам от леглото ... или в повечето случаи тя изритва мене, но това е друга тема за разговор хахаха ...
п.с. живата ми плюшена играчка е котето ми хахха![]()
Тука има - тука няма .. :P
супер значи не съм единствена...аз спя с едно кафяво куче с големи пухкави уши, едно розово куче, една пухкава мачка и едно малко мишле...едно слонче, меченце, крокодилче и толкова...сутрин са в краката ми или на др край на стаята. но спя и без тях когато немога да ги намеря или нещо подобно...по скоро ги използвам да си украсявам леглото като си го оправяИмам и куче но то не спи в леглото...само той липсва там
![]()
аз като бях малка и спях понакои път с плюшка и се се оказваше на земята ....абе неми е удобно да спя с такова нещо
Но когато обичаш някого пусни на свобода , ако той/тя те обича ще се върне твоята страна, ако ли не няма за какво да съжаляваш,щастлив е той/тя без тебе и за него/нея ще се радваш.
Имам много плюшки обаче не спя с никоя, защото брата ми приватизира голямото розово прасе, дето толкова време събирах пари за него. Ама какво да ги правиш - дечковци![]()
![]()
![]()
![]()
Aliena vitia in oculis habemus a tergo nostra sunt
по рано и аз мислех да пускам такава тема,но май ти ме изпревариамии да , спя с две плюшковци-едно слонче и една камила
Don’t forget
to Remember me
I’ll be back – so remember me
Please keep me in your heart
If we have to ever part
Don’t forget me, to remember me...
~*~~*~ T.I. ~*~
~*~
не спя с играчки и никога не съм спала с тях .. иначе имам много и си ги обичамаама просто не спя с тях
![]()
![]()
Да!Да!Да!Да!Да! Едно кученце(по-старо е от мен,но много си го обичкам), едно меченце от Ейвън и още едно меченце розовко...Само това имам в СофияИначе ги обожавамммм.Супер много бих се изкефила някой ако ми подари някаква голяма плюшка.
![]()
![]()
![]()
Едно време спях с 1 мече,ама го оставих..щот ми омръзна![]()
Sitting on top of the world
Watching the stars
Go by...
Винаги от едната ми страна седи едно мое любимо синьо мишле![]()
Левски завинаги!
http://prikachi.com/users/nia_711/47k.jpg
http://prikachi.com/users/nia_711/561B.jpg
ето с това мече подарък от приятеля ми![]()
![]()
![]()
![]()
Не!Всичките ги подарих на братовчедка ми![]()
Ами.. имам си едно плюшено мече (казва се Коколино) стои до мен в леглото, но рядко го гушкам. Иначе е много сладко,но от малка немога да спя гушнала плюшка
Незнам защо. По някога си гушкам одеалото и така заспивам, но с плюшена играчка не става.
![]()
![]()
Пълна съм с психични отклонения, ама до едно си ги обичам ! ♥ :P
Първоначално написано от nia_711
Имам същото с което спя, само че не е от приятел, а изврънках мама да ми го купи от АVON. Много е сладкууу!![]()
![]()
Много си го обичкам!
![]()
![]()
![]()
Пълна съм с психични отклонения, ама до едно си ги обичам ! ♥ :P
mi to si sedi do mene ama ne si go gy6kam, prosto kato znam 4e e tam :P
emiiiiiii az ne zaspivam bez moito me4eno vednuj mama be6e zaspala s nego i az nemojah da si namerq mqsto
![]()
![]()
i nakraq i go zeh i si zasoah spokoino
![]()
![]()
![]()
![]()
* ... ОпаКофкИте бэz сЪдърЖаниЭ сА бокЛуцИ ... (doh) * вЭчэ няма хОра има саМо чуДовиШта ... :X *
Имам плюшки, но никога не съм спала с тяхпросто не ми е удобно да спяс нещо/някой др на леглото
![]()
даммм имам 2 мечета едно куче и един таралеж които са ми много скъпи не са излизали от стаята ми и не ги давам на никой да ги пипа![]()