.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 8 от общо 8

Граматика по немски ?!

Някой има ли представа от къде мога да си я намеря тая граматика по немски ?! Без значение дали нова или 2/3/4 -та употреба ... важното е да има всички страници :]]

да не би да е една жълта?
    Момиче съм

ц .. бяла е ;]

п.с.: да и аз колко смотано го направих ...

ето .. вече като цъкнеш на тая има и снимчицаа :]]]]

ем аз имам подобна ама е жълта .. а точно тая нз .. виш у Google.bg за издатеслтвото и за някав номер и се обади или в някоя книжарница си я поръчай .. във всички има такава услуга нали я плащаш
    Не съМ сТанДартНия модеЛ-мИс курВа [!]. Не се вПечаТляваМ леСн0,нЕ хаРесВам префъРцуНЕни, НаДути лигАви и МазнИ хорица..ЖивеЯ си В моя свЯт и не ме интересуват правилата.Имам св0е виЖдАне зА нещАтА.ОтдАвАм се нА мАх зА приЯтЕлитЕ ми,тЕ са м0я жив0т...

Супер фен
    Град
    na edno mqsto
    аз имам една бяла граматика...оба4е ще ми трябва,но мисля 4е мога да ти е осигуря някъкси ако ми кажеш издателство и тн..
    Света е любов,а тя е създадена,за да прави щастлив само един човек..А този човек е най-добрия на света...той е ...

Супер фен
    Град
    na edno mqsto
    дам видях е...мн съм зле...ами айде ако ти е спешно потърси си е,аз ще разпитам тук там и ще те осведомя ако се интересуваш още
    Света е любов,а тя е създадена,за да прави щастлив само един човек..А този човек е най-добрия на света...той е ...

BadBlueTroll Мега фен Аватара на psychopath
    Град
    София
    на славейков няма ли я?

имаше една много яка книжарница на патриарха /до ндк/
    ама не се сещам за името

от къде си

София ..

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове