- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Граматика по немски ?!
Някой има ли представа от къде мога да си я намеря тая граматика по немски ?! Без значение дали нова или 2/3/4 -та употреба ... важното е да има всички страници :]]
да не би да е една жълта?![]()
Момиче съм
ц .. бяла е ;]
п.с.: да и аз колко смотано го направих ...
ето .. вече като цъкнеш на тая има и снимчицаа :]]]]
ем аз имам подобна ама е жълта .. а точно тая нз .. виш у Google.bg за издатеслтвото и за някав номер и се обади или в някоя книжарница си я поръчай .. във всички има такава услуга нали я плащаш![]()
Не съМ сТанДартНия модеЛ-мИс курВа [!]. Не се вПечаТляваМ леСн0,нЕ хаРесВам префъРцуНЕни, НаДути лигАви и МазнИ хорица..ЖивеЯ си В моя свЯт и не ме интересуват правилата.Имам св0е виЖдАне зА нещАтА.ОтдАвАм се нА мАх зА приЯтЕлитЕ ми,тЕ са м0я жив0т...
аз имам една бяла граматика...оба4е ще ми трябва,но мисля 4е мога да ти е осигуря някъкси ако ми кажеш издателство и тн..
Света е любов,а тя е създадена,за да прави щастлив само един човек..А този човек е най-добрия на света...той е ...
дам видях е...мн съм зле...ами айде ако ти е спешно потърси си е,аз ще разпитам тук там и ще те осведомя ако се интересуваш още
Света е любов,а тя е създадена,за да прави щастлив само един човек..А този човек е най-добрия на света...той е ...
на славейков няма ли я?
имаше една много яка книжарница на патриарха /до ндк/
ама не се сещам за името
от къде си
София ..