Цитирай Първоначално написано от neshtastno^vliubena
оо аз съм адски доволна от хумата...да обесня видях 4е някой попита какво е то4но хумата? Това е вид камък,който сега се продава в прахообразен вид по аптеките и козмети4ните магазини цената и е от 20 до 50 ст. зависи от коли4еството марката и мястото...Може да се използва освен за коса,но и за лице така де за пъпките...Много ефи8касно и не не може от него косата да капе,при4ината е била друга за този когото попита...

за коса:
1.маска:оцет,яице,с.л. Хума..бърка се наняса се в корените и по дълйината както си слагаш боя за коса,увиваш в найлон и стойш колкото иска6 минимум 15 мин. може и да се добавя хумата към други маски тя не вреди и е адски ефикасна. маската за косата се прави два пъти седми4но за бърз резултат...косата полу4ава блясък,здравина,гъвкавост и обем

2.шампоан:смесвате с.л. хума с вода или оцет(с оцет ако имате проблем с пърхота) слагате тази смес в шишенце на ш-н...ии използвате като шампоан...дори няма нужда да ползвате друг ш-н,защоото хумата измива и подхранва косата мн добре....

за лице:
1. аз правя така смесвам в кофи4ка с.л. хума и вода до полу4аване на гъста каша...маже се лицето стой се докато изсъхме и се измива..препоръ4ително е маската да се прави през ден докато се из4исти лицето и после по два пъти седми4но профилакти4но....гарантирам за резултат!
Аз като си направя маска за лице и почва ужасно да сърби,после като я махнах лицето ми беше страшно бяло ТОЧНО като чаршаф...