.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 20 от общо 20

поставяте ли си цели?

Поставяте ли си някакви цели,примерно да свършите нещо до края на седмицата,да си определите някакъв срок?Е то понякога е неизбежно де,искаш не искаш рябва да направиш нещо...,но именно така напредваш с нещата като си поставяш цели и си постоянен...но не винаги се получава,как е при вас,разпределяте ли си времето така че да си свършите важната работа ?Разкажете...

Тайната на музиката е че тя започва там, където думите
    свършват.

Разпределям си времето,но винаги не се получава и закъснявам с нещата.Целите ми са свързани с учението и с любовния живот,а не са такива каквито ги описа за срокове и т.н.По-скоро целите,които си поставям са по-големи и по-трудно постижими.ИиИии както казах-разпределям си времето,НО никога не мога да се вместя в срокове...
    Just haters make me famous! εĭз

Голям фен
    Да, естествено - без цели накъде? И все пак, имам си една моя сентенция: aim high - fall hard. Не си поставям твърде високи цели, защото при неизпълнението им разочарованието ми е голямо. Предпочитам бавно, но славно.

Град
    in my world!
    Ami az nikoga ne pravq planove za n6 jiveq den za den i za momenta apak ako nqkoga sam pravela nikoga ne stava taka 4e,imam edna golqma cel i tova e da stana aktrisa i zatova u4a zdravo
    ...It's my life and it's now or never,
    I ain't gonna live forever....

Mi az seki den si pravq plan kvo trqbva da svyr6a i nakraq izliza 4e ni6to ne sym svyr6il kato horata
    Animalia Chordata Mamaliga Primates Hominidae Homo Sapiens!!!
    Привилегията да си прав Ражда задължението да водиш ...

Поставям си. Не винаги става каквото съм си набелязала, но с годините волята ми става по-силна.

Супер фен Аватара на kPuCkA
    Град
    Варна
    Цели си поставям за почти всичко,което до някаква степен не е хубаво,защото после оставаш крайно разочарован като виждаш че не успяваш да достигнеш върха...

Голям фен Аватара на gorska
    Град
    в гората... !We all live in оur yellow submarine!
    Каквито и цели да си поставя, както и да си разпределя времето, щом има компютър в стаята ми, не мога да ги осъществя. Слава Богу, имам родители, които да ме спират от висене пред компютъра по цял ден.

Ами според мен всеки човек мислено си прави планове. Няма такова - живея от ден за ден. Дори и само това : сега ще се изкъпя за 20-тина минутки , после ще излизам , е един вид план.

А вече за по-сериозно неща ... да понякога си правя график. Поставям си за цел нещо и гледам да го изпълня. Както повечето обаче и аз закъснявам със сроковете
    I'm dancing in the room as if I was in the woods with you, No need for anything but music ...
    Music's the reason why I know time still exists ...

Мега фен Аватара на SuNsEt
    Град
    California,Los Angelis,Sofia,Amsterdam,Bern понякога и в New York :P
    Ох да...обаче съм голям мързел и едвам успявам да я постигна...ужасТ

Съгласна съм със <<SilVer>> - всеки човек си прави планове за следващия ден, какво ще се случи, какво ще прави. Няма никой, който да живее така, сякаш му е последния ден.

Аз си поставям цели. Примерно сега съм си наумила едно нещо, което исках да се изпълни до края на тази седмица, обаче няма да стане, защото тази седмица щепочти си изхарчих парите За това го оставям за другата седмица Иначе сега съм си поставила още една цел - да спестя 100 лева за 3-4 месеца Много трудно, но все пак осъществимо И аз съм като повечето - изпускам си поставения срок, Странното е, че като съм си поставила този срок, съм знаела, че мога да го спазя, но все пак не го спазвам

Ами чесно да кажа живея за утрешния ден няма цел с което да се съобразявам живея си така както си реша

Успеваемостта е правопропорционална на желанието. За да постигнеш нещо, трябва първо да го пожелаеш, т.е. да си го поставиш за цел. Моите цели обикновено са за нещо голямо, което ми поставя по-малки задачи, които ме доближават до това, което искам.
    Успеваемостта е прaвопропорционална на желанието.

Ми аз винаги преследвам някфа цел,просто без цел,без желание не мога нищо да направя

Цитирай Първоначално написано от gorska
    Каквито и цели да си поставя, както и да си разпределя времето, щом има компютър в стаята ми, не мога да ги осъществя. Слава Богу, имам родители, които да ме спират от висене пред компютъра по цял ден.
    I AZ TAKA KOPELE xD

Мега фен
    Град
    Канзас ;)
    да,поставям си,но не с условието че НЕПРЕМЕННО трябва да ги изпълня,защото ми се случва често да ми хрумват и по-хубави идейки
    Sitting on top of the world
    Watching the stars
    Go by...

ама вижте сега... после като сте си постигнали дадената цел колкото сте доволни... затова е хубаво да си поставяте цели..и да виждате резултате след това.. ии по темата поставям си цели които наистина желая а не по принуда например ' ся тряя да искарам една 6ца след 2ката..'

Супер фен
    Град
    Варна
    ПОюоставям си,да...и гледам да си ги осъществявам,но не винаги се получава!
    За цялата ни злоба в сърцето идва ден и всичко се връща... [!]

slu4va se no 4esto ne gi osu6testvqvam

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си