- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- A walk to remember
Ехоо...нали знаеш,че на Земята има доста хора и те не могат да са на едно и също мнение....Първоначално написано от OtherDimension
![]()
Ти ако мислиш,че е "тъп",то за някой е много вълнуващ...
Пийс...![]()
Не е лош, но определено не ми е любим, лавно заради доста предвидимия сюжет. Иначе приятно изживяване![]()
We are all dead people in vacation, but still we dance
98% от младото поколение слуша чалга!
Ако си от онези 2% които я мразят, сложи това в подписа си!
Tака е един от любимите ми,но трябва да гледате "Тетрадката" филма е 10 пъти по-тъжен поне за мен де и на двата съм плакала многоПървоначално написано от oth_fenka
![]()
Абе хубав е филма... но имам чувството, че се издига на пиадестал, а не го заслужава напълно. Но както и да е.. хора с всякакви вкусове все пак. А историята някой като чуе каква е - ще каже, че е ужасно банална.![]()
Първоначално написано от gorska
А за да говорите така,сигурни ли сте,че сте прави?!
Ако искате много да знаете,филма е базиран на книга,чийто автор описва живота на сестра си,която също умира!!!![]()
Да, попринцип, сигурна съм. Ето, по чистата случайност, вчера вечерта на път към вкъщи с 2 съученички обсъждахме този филм и едната от тях, която не го беше гледала каза, че е банално... Хм, това е едно мнение, ти можеш да кажеш, че не всеки би помислил така... както и да е.Първоначално написано от *Звездичка
![]()
Имах предвид,че е глупаво на всеки такъв филм да се слага табелка:"Банален!".Да, попринцип, сигурна съм. Ето, по чистата случайност, вчера вечерта на път към вкъщи с 2 съученички обсъждахме този филм и едната от тях, която не го беше гледала каза, че е банално... Хм, това е едно мнение, ти можеш да кажеш, че не всеки би помислил така... както и да е.![]()
Все пак филма е по действителен случай...не измислица!
И това,че има още хиляди такива филми,които са художествена измислица,не променя нищо!!!![]()
Edna priatelka ve4e 2 godini me naviva da go gledam ma az ne 6ta...Za6to samo da se raztroivam? A i ne haresvam Mandy Moore.Ina4e "The notebook" mi e nai-liybimia film na sveta! Mn me radva kraia
![]()
po tyjen ot titanik!? titanik e klasika ..da filma e hubav naistina i az go haresvam mnogo
a i glavniq aktior si e sladur4e
![]()
Мяза малко на престъпник..Първоначално написано от [B
![]()
http://www.imdb.com/media/rm812816896/nm0922342
Ще ти подаря ядрена глава,
влажен динамит, тротил, цветя!
Ако бях това, което си сега,
мой приятелю, бих се взривил...
Първоначално написано от пор
Момичетата си падаме по лошите момчета...е,не всички...може да има изключения![]()
Хехе, може.. на мен ми идва прекалено криминален.![]()
Ще ти подаря ядрена глава,
влажен динамит, тротил, цветя!
Ако бях това, което си сега,
мой приятелю, бих се взривил...
Окей, защо пишат тук хора, които не харесват филма и им е смотан? Ако не ви кефи една тема, просто я избягвате и това е. Достатъчно е разпилян и развален форумът, няма смисъл във всяка тема да се заяждате. Има си достатъчно хора, които ги кефи филма и има какво да кажат, те да пишат.
Ако ме прогониш, ще изгасна.
Ала доближиш ли се, ще се стопя.
Да те имам е така опасно!
(Да те нямам значи да умра.)
^ъъъ и да създаваме илюзия колко е прекрасен света?
Темата е "какво мислите за филма"...
не виждам нищо лошо да напишеш,
че не ти харесва и е тъп.
Не ми харесва и е тъп!
Този филм и филмът The notebook и If only са най истинските филми които съм гледала...Много неща промениха в мисленето ми..но гадното е че в този ужасен живот вече няма такава силна любов..за която би направил всичко...Хората станаха много по лицемерни и егоистични...но Все пак хубаво е да има такива филми..![]()
Този филм ми е любим !
Миналата година за пръв път като го гледах толкова мн ревах,че чак си изплаках очите.После три часа си мислех за него и си виках ''Как може живота да е толкова гаден? ''
Наскоро пак го гледах....още по-зле.......цял час съм ревала като луда.
;]
Незнам какво му е толкова тъжното на тоа филм с голямооооо отегчение го изгледах,дори на Д-р Хаус съм ревала повече ахахаха.Всъщност дори мъъъъъъничко не ме натъжи.
"Начукай ми го! Изнасили ме! Дискриминирай ме! Корумпирай ме! Манипулирай ме!
Завиждай ми! Ограби ме! Мрази ме! Предай ме! Убий ме!
Е, почувства ли се вече истински човек?"
Дензъл Ребеловски
толкова ви е акълаПървоначално написано от *Звездичка
![]()
амм гледах го преди около две години с една фр...мн ми хареса...даже си изтеглих трак-а от пиесата където Манди пее...
So if you callin my phone - leave a message..
So if you knock on my door - keep on knockin...
Различни хора,различни вкусове!!!Първоначално написано от OtherDimension
![]()
v momenta go gledam, gotin e, momi4eto mn sladko kazva "thank you" ^^
a shit da ne mu e kazala da ne se vlubva v nego, za6toto e bolna ot rak ili ne6to takova i 6te umre skoro ? -_-