Офф хораа... не знам какво да правя вече!Чуйте историйката ми и помагайте..ще се опитам да съм кратка.
Та така...представяте си картинката..първа любов, силни чувства..щастие...продължит лност 10 месеца..герои ..аз и бившия и приятел..И на фона на всичко хубаво..една тъпа изневяра на ноа година от моя страна..за 2006 с/у 2007г. става въпрос.Следват раздяла , сълзи.. надежди...останахме приятели и до днес сме..след тов аимахме и кратка чисто сексуална връзка.След това си намерих приятел..вече половин година сме заедно..момчето е супер мило държи се страхотно с мен..няма какво повече да искам ама...бившия не ми излиза от главата Вече започвам д аси мисля да му върна всичкиподараци които ми е давал, да му изтрия скайп... да го забравя... нз... супер зле ми е..тои си има приятелка..обича я..говори и неща които е казвал на мен преди..не мога повече да се измъчвам!!!
Ако някой е издържал и е прочел глупостите ми чак до края...много мерси а ако напише и някое коментарче..съветче ще съм още по-благодарна.. Айде ще се видим в другата тема