- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Много гадна ситуация...
Защото знаем че останалите се дразнят когато видят двама млади, влюбени да се целуват!Първоначално написано от †††DEVIL†MAY†CRY†††
Значи ако се обадиш да им казваш, че си се опитал да я изнасилиш никога повече няма да можеп да я видиш! За това не прави глупости. Обади се на домашния ако имаш смелост и просто се извини. Кажи, че много държиш на нея и на семейсвото й , и че много ще внимаваш с нея и нямаш никакви лоши и сексуални намерения.Първоначално написано от scorpion4ituo
6eguva6 se s tfa koeto kazva6 nikfi gadjeta predi 15,16Първоначално написано от krem4et0
stranno...
Да, заставам зад мнението на the_hottie. Опитай се да поговориш с баща й, независимо на колко години си, това е възможност да покажеш, че държиш на нея, че я пазиш и те могат да бъдат спокойни.Първоначално написано от the_hottie
Няма смисал да го правя. Те нито ще ме разберат, нито ше ми повярват. Изкам да поема нещата и отговорността, но аз не сам правил секс сас нея и нищо не е санало голяма работа, да просто е, но това за техните значи много. Те кой знае какво ще си мислят за мене. Сигурен сам че ще си представят как при 1вия удобен случай ще се опитам да я и*****м, те не знаят че секса почти не ме интересува (интересува ме но по важно е тя да е добре мисля как ще и се отрази и затова, аз изгарям от желание, но едва ли бих го направил, защото...зная какви ще са последствията и също никога не бих и отнел девствеността толкова рано защото знам че когато има по-сериозен приятел...(сещате се)).Първоначално написано от the_hottie
Да, но тях ги интересува момчето да е добро, да могат да му имат доверие и да държи на дъщеря им. За това е важно да им го кажеш! Нищо няма да загубиш дори и да пробваш!
Но няма смисъл да поемаш каквато и да е отговорност - какво да им кажеш? "ами аз я целунах насила"?? Тогава можеш да й кажеш сбогом .
Абе обичаш на 14. Я не пресилвай толкова. Може да ти харсва и да си привлечен, дори и да си влюбен, но на 14 да обичаш.
И да, забраненият прод е най-сладък, ама децата са си деца. До 18 по закон са деца даже...на 13-14 си е живо дете. И какво като не са правили секс? Щом има гадже, значи се натиска и целува, а това за момичета и момчета под 16 е направо....гадно бе.
И аз съм била на 14 и знам, че на тази възраст няма истинска обич, а само и единствено харесване. Та вие до вчера с памперсите сте ходили, а днес ви е дошло образно казано.
А иначе за мен ще е пълен родителски и педагогически провал, ако дъщеря ми на 13 си води гаджета в къщи и се натиска с тях. Изобщо ще е провал да има гадже в тази ранна детска възраст.
Какви пейки-тя ще учи и ще си седи в къщи като мама на нейната възраст. Не предпочитам никой от вариантите. не мога да асимилирам фактът, че дете на 13-14 се целува, обарва, натиска и се възбужда от някой 14 годишен........Гнусно е, бе!
Да ти кажа ти не можеш да разбереш какво е. НЕ е обикновенна обич то е нешо много по силно. Зная какво е да харесваш някой (например аз харесвам риана или шакира (като ваншност)). Зная какво е да имаш увлечение по някой, но не сам сигурен че има по силно от това чуство и имам чуството че никога пак няма да го изпитам кам никоя друга или поне няма да е толкова силно. Аз сам готов на сичко заради нея. Само и само да е щастлива дори само да я гледам ми стига като знам че е щастлива. Ако не ме обича ще я пусна да си ходси защото зн че това ще я измъчва (да е с момче което не обича). Макар и с голяма болка да я гледам с други аз ще се чуствам ок защото ще зная че е HAPPY.Първоначално написано от krem4et0
Много те уважавам и харесвам като момиче, но си прекалено консервативна! Познавам родители, които разсъждават като теб и децата им се превърнаха в деца "кретенчета". Само лъжат родителите си, бягат, пушат, пият, безразборен секс правят.Първоначално написано от krem4et0
Романс на 14 години е напълно възможно да изживееш! МОже да не е любовта на живота, но е пак много силно. Първото гадже, първата целувка !
Моето беше на 13 и не съжалявам. Имам страхотни спомени и не спах с него тогава.
ami 4estit 6te se jeni6 !
Току що звъннах казаха че спи ;( толкова рано ли тя седи до 2 или 3 ;(;(;(;(. Сега баша и ко ли си мисли. (ега ти нахалното копеле има смелостта да ми звани в собствената ми къща). ;(Първоначално написано от the_hottie
Първоначално написано от scorpion4ituo
Ако въпросът е неудобен, може да не отговаряш, на колко години си?Първоначално написано от krem4et0
Съгласен съм с едно нещо, че на тази възраст не може да се говори за любов. Друго нещо обаче, с което не съм съгласен е едно дете да бъде лишено от социални контакти, това да ходи на училище не е достатъчно. Докато ходих на училище имах съученичка, която беше под натиск на майка си, вярно е, че никога не е пушила, пила или е правила секс, на 19 години е още девствена, но е лишена от всякакви социални контакти, всякакви по-задълбочени взаимоотношения с хората от "здрасти/здравей".
а как се държа баща й? любезно? строго? каза ли нещо друго?
И как ти се стори по телефона?Първоначално написано от scorpion4ituo
Ами значи аз казах "ало добър вечер удобно ли е да говоря с Алекс"Първоначално написано от the_hottie
И той каза "В момента спи" и ми трашна тела нш друго не каза нито чао нито нищо. По интонацията му разбрах че "не е на кеф". ;(
ясно... ами нищо не прави. Чакай приятелката ти да те потърси и ще видим какво ще стане. стискам палци всичко да е ОКдръж ни в течение.
![]()
Той знаеше че сме гаджета но...ко могат да праят едни гаджета. Той го приемаше мн спокойно и равнодушно, явно си е мислил че на тази вазраст е само като игра АЕЕЕ ЗА КО СИЧКИ НА МИСЛИТЕ ЗА МАЛКИ ВЕЕ 14 ГОДИНИ ИЗОБЩО НЕ СМЕ НИКФИ ДЕЦА ТОЧНО В ТАЗИ ВЪЗРАСТ ЗАПОЧВАТ ВРЪЗКИТЕЕ И 1ВИТЕ ВЛюБВАНИЯ ПРИ ТИНЕЙДЖЪРИТЕ! И по добре ли е тъка, както една моя позната от класа. Ба6та и не и дава скайп чете и всичко. Седи до нея докато чати. Чете и всичко. НАрочно не и опрая компа. Водия и я зема от даскало. Тя е мн затворена. на 14 години 8 клас е а се държи като малко дете. ТОва в огромна грешка която праят "прекалено грижливите родители". И тя ми е споделяла че пи 1ва вазможност ше се чука с някой или ме помоли да я "науча" да пуши!!! Пълна зубарка и много затворена. НЕ се облича модерно, а с вълнените фанели на баба. Се пак е 8 клас. Горкото моми4е ;( иначе е хубава, но родителите и не и даватд а го показва. Забранили са и грим и всичко останало. Това е също ужасно, защото тя при парва вазможност ще опита и секса и цигарите и наркотиците!!!
що не я потърсиш на училище?
Щом не те е изхвърлил от тях, значи нещата са добре.![]()
Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true... Follow me and I'll take you there..
daaa mnooouu sme6no :@Първоначално написано от Iv4eTy
Първоначално написано от krem4et0
za lubovta da , no za drugoto q se stegni da ne jiveish v 15 vek ? tva che ti si darjala do na maika si vremeto ne zna4i 4e si4ki trqbva da sa taipak i kat sa zamislish na taq vazrast poe4ety sa ebat ti za celuvki mi govorish hahahah boje ... presilvash tvarde mnogo mila
povecheto na koito ne im davat tragvat da go pravqt i da kriqt i stavat nekvi mnogo propadnali povqrvai poznavam takiva hora ;] se pak ne mojesh da nalagash mnenie za tezi ne6ta dori i na dashterq si, zashtoto v kraina smetka tq shte napravi kakvoto iska vse shte izmisli kak :P
а т'ва момиче да не са я донесли щъркелите?
Баща и явно пишката още му става ... ако не ти говори значи го комплексираш![]()
Ела и създай своят измислен свят в FateCry
След като само сте се натискали няма проблем.
А баща й не е глупав, едва ли му е чужда възбудата, докато се натиска с майка й например... или айде, докато са се натискали...
"... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
~
When I see you, you make me lose all control
Like a fire, burning deep in my soul!
новини от момичето?