.
Отговор в тема
Страница 4 от 5 ПървиПърви 12345 ПоследнаПърви
Резултати от 76 до 100 от общо 105
    Цитирай Първоначално написано от `ТвОеТо`бОнБоНчЕ`
    Цитирай Първоначално написано от scorpion4ituo
    Днеска беше най утвратителния ден в живота ми. Ок, значи сутринта отивам на дасакло и право при 8А (класа на Алекс-момичето). Когато влязах тя дойде при мен. Изглеждаше ужасно. По ваншния и вид изглеждаше че е не е прекарала леко нощта. Тя ми каза че изка да говори с мен и решихме да избягаме от даскало. Тарсехме усамотено място и единствено се сетихме за градските гробища. След като навлязохме навътре седнахме на една пейка. Тя ми обясни че са и забранили да се среща с мен и това и е последния ден в това даскало (един вид ше я местят заради мен :@:@:@). След това започна да плаче и да ми обяснява колко ме обичала и как не изкала това да се получи. Аз сащо се разплаках (пред нея ;( колко ли по-ниско можех да падна). Тя ми каза че този преди обед изка да останем тук и да сме заедно за последно. На-татак...нямах настроение за нищо... Тя каза че изка да го направим ... защото щяла да съжелява цял живот ако... Седма в мен и започнахме да се целуваме, като за последно (буквално и...). Но аз и казах че не изкам да го правим, заради...... Тъка стояхме до 3 часа - този пат нямаше кой да влезе. Беше слънчево и спокойно а мястото кадето бяхме имаше само паметници, но не и жива душа. След това телефона и звънна, но тя не го дигна, само стана и ми каза че трябва да върви. Аз тръгнах с нея. И двамата не можехме да сдаржаме салзите си! ЕБАСИ КО БЯХМЕ НАПРАЙЛИ ТОЛКОЗ ЧЕ ДА ГО САСЛУЖИМ ТВА. СЯ ДОРИ ТЯ НЕ ЗНАЕ В КОЕ ДАКСАЛО ШЕ ИДЕ :@. ТУК БЯХМЕ СЛЕД ИЗПИТ СЛЕД 7 КЛАС А СЯ..... Излязахме и тя каза че вече никога няма да може да ме види. И ме целуна за последно ;( никога няма да го забравя този миг. Беше както много хубав тъка и... Тя ми каза да тръгвам без да се обращам за да я гледам. ;( аз я послушах, прибрах се и се заключих в стаята си. Натапках са с успокоителни и заспах преди малко се сабудих, но си спомних сичко и реших че по добре да не се бях сабъждал. Взех уиски от хола, заключих са в стаята си и седнах пред компа. Нямам желание за нищо. Имам нужда само да се напия и да не се сабуждам. Изкам да я забравя по някакаф начин ама тва е невазможно. Взели са и нета и сим-каратата. Забранена и е всякаква връзка с мен. Не ми се живее и изкам да се самоубия (ама сам голям страхливец и това няма да мога да напрая) :@:@:@. ;( ако изкайте вярвайте ако изкате недейте само не ми са подигравайте защото... не го пожелавам на никой ;(.
    ujsno ne moga ni6ty da kaja po vaprosa,struva mi se tvarde ama tvarde presilena reakciq !!!
    znaq '(!! Ba6ta i e lud ;( sega edvali ...

Re: Много гадна ситуация...

........На мен ми беше станал ***. Когато татко и влзезе и ни завари в неудобната поза, тя скочи от мен и остави на показ "подутината на дънките ми"............. (на 14 години съм) ......
    Ми к'во да ти кажа... Татко й е трябвало да те набие!
    Аз лично ако съм на мястото на таткото като вида курвичката... ааа т.е. дъщеря си в случея яхнала 14 годично 'келеме'* (* е в случея....)
    ще я изселя а на тебе в случеч нали....... Щи разбия зъбките на прах.... маави тъпа...

hottie
    Guest
    Ужасно много съжалявам. Това е наистина ужасно. Хора с всякакви разбирания, но чак пък толкова. Баща й е откачен ! Майка и също щом го е допуснала ! И ако баща й е бил толкова против е трябвало още от началото да ви каже, че не иска да сте гаджета! Защо чак сега? Той какво си е въобразявал.. че си играете на колички ли.

Сигурно ти е много тежко, но не прави глупости. Ще ти трябва време, но болката ще мине. Гледай да мислиш за друго. Знам, че е лесно да се говори, но трудно да се направи, но няма как. Трябва да гледаш напред - само на 14 си.

Град
    пО СВЕТА
    защо ли последната ти история ми се струвакато извадена от латино сериал Чак пък такива изпълнения и драми...моля ти се?!

Град
    Димитровград-Eggenfelden
    Цитирай Първоначално написано от _Radostina_
    защо ли последната ти история ми се струвакато извадена от латино сериал Чак пък такива изпълнения и драми...моля ти се?!
    Nali?I men mi mireshe na gnilo...

hottie
    Guest
    Не знам дали е вярно или не, но едно не ми се връзва.. сменил й е уж учулището(баща й), но защо тя още на следващия ден е отишла в вашето даскало?

Кремче, между другото... по-добре с такова мислене, от колкото с мислене как на 12 да се отвориш с кренвирш. Но ти вече попадаш в другата крайност, която също не е правилна.
    Сега ще ти обясня и защо. Ти сама си си стигнала до изводите, но не ги налагай на децата си. Аз първото си гадже го хванах на 13-14, но не съм станала някакъв боклук, нали? Докато имах приятелка, която й ЗАБРАНЯВАХА да има каквито и да е гаджета и определено й беше много мъчно,че не може да го представи на родителите си. Да, ама в 8ми клас й писна и си хвана един. Не каза на техните. Разбираш ли на къде бия, със забрани няма да се постигне нищо. Децата ти гаджета ще имат, но ти няма да знаеш. Факт.
    Другата крайност пък е да се дразнят, че всички останали могат, а те не... и изведнъж, стават на 16-17, както ти каза... и се държат като разюздани коне и скачат от момче на момче. Надявам се разбираш какво искам да ти кажа. Просто не прекалявай...

Човек, недей да го приемаш толкова навътре. Няма да ти е последната, повярвай ми.
    "... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
    ~
    When I see you, you make me lose all control
    Like a fire, burning deep in my soul!

...

A be taq situaciq e mn gadno v misal to nali ni6to lo6o ama te kakvo 6a si pomislqt mislq 4e vsi4ki znaem ... ama nqma kvo da se napravi taka 4e vremeto 6a opravi vsi4ko ako pitate mene
    98% оТ млАдОто ПокОлЕНие сЛуШа чАлГа!
    АкО Си оТ оНезИ 2% КоиТо Я мРазЯт, сЛожИ ТовА в ПоДпиСа си !!!

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    Цитирай Първоначално написано от Wrathchild
    Кремче, между другото... по-добре с такова мислене, от колкото с мислене как на 12 да се отвориш с кренвирш. Но ти вече попадаш в другата крайност, която също не е правилна.
    Сега ще ти обясня и защо. Ти сама си си стигнала до изводите, но не ги налагай на децата си. Аз първото си гадже го хванах на 13-14, но не съм станала някакъв боклук, нали? Докато имах приятелка, която й ЗАБРАНЯВАХА да има каквито и да е гаджета и определено й беше много мъчно,че не може да го представи на родителите си. Да, ама в 8ми клас й писна и си хвана един. Не каза на техните. Разбираш ли на къде бия, със забрани няма да се постигне нищо. Децата ти гаджета ще имат, но ти няма да знаеш. Факт.
    Другата крайност пък е да се дразнят, че всички останали могат, а те не... и изведнъж, стават на 16-17, както ти каза... и се държат като разюздани коне и скачат от момче на момче. Надявам се разбираш какво искам да ти кажа. Просто не прекалявай...

Човек, недей да го приемаш толкова навътре. Няма да ти е последната, повярвай ми.
    На мен не са ми забранявали. Не се е коментирало, на 13-14 никоя от съученичките ми тогава нямаше гадже и изобщо нещата бяха малко по-различни от сега. тогава на 13-14 беше нормално да шушукаш по коридорите кой си харесваш и да висиш пред стаята му с надеждата да излезе. Ей, такива лапешки неща. За любов не се говореше изобщо, за секс преди 10-ти клас никой и не споменаваше. Средата, в която съм отрасла е била такава. А ограниченията дали да имам връзка на 15 или на 18 са си били мои собствени. не съжелявам за тях, защото съм имала детство, купонджийско и необвързващо юношество и съм станала достатъчно узряла за искранна и сериозна връзка, за която винаги съм мечтала.

Иначе действията на родителите й са били доста попресилени ДОРИ и за моите разбирания. но от друга страна тя не е палнолетна и нищо не може да направи и да каже.

Да, но ти самата казваш, че ще им налагаш забрани и ще ги счупиш от бой ако разбереш, че излизат с някого, нали?
    И точно това е... времената са различни. И искаме или не трябва да се примирим... защото за съжаление не зависи точно от нас. И за съжаление имам малко дете (сестра ми, която е с доооста години по-малка от мен) и не мога да си представя как един ден това дете ще порастне и ще има мъже в живота си. Но няма как да я спра ако иска нещо... единственото, което остава е да дадем на децата си ясна представа кое е най-добре за тях. А това те дали ще го приемат, искаме или не е техен избор...
    "... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
    ~

hottie
    Guest
    Точно това имах предвид, както каза Wrathchild. Със забрани до никъде не се стига.
    Вяено е krem4et0 че при нас нещата стояха по различен начин. Както казваш висене пред стаите на момчетата и шушукане. Сега е различно, да но със забрана няма да се оправят нещата. Ако детето е достатъчно добре възпитано само ще разбере в каква компания попада и да разграничава просташкото с доброто.

Град
    Свищов
    е, ама вие за буквата се хванахте. Искам да възпитам така детето си,че без забрани да прави правлен и морален избор. Не приемем, че забраната е добро решение, но боят си е мярка......понякога. Ако детето ми не съблюдава някакви морални принципи и норми, определено бих била много разочарована и сигурно би ми паднало пердето. Знае ли човек. И все пак определени ограничения трябва да има, защото трябва да се създаде усет за това кое е добро и лошо, кое е правилно и кое не е, кое е добре за него и за околните и кое носи вреда. Личният опит е хубаво нещо, но пък съветите и разговорите с родителите ми(на други теми де) са ме предпазили от много тежки и сериозни "опарвания". не знам възпитана съм така-всичко(без секса както стана дума вече) да се обсъжда, всеки да говори за проблемите си и всичк заедно да търсим решение и изход. Това определено харесвам на семейството си и искам да принеса като опит в моето собствено семейство. Все пак 1 модел на възпитание има и добри и лоши страни. не можем категорично да сме за боя и забраните, ама с нехайство за случващото се с детето ти и с глезне пак не се постига кой знае какво. Родителят трябва да е леко като ръководител - да има твърда ръка и да си тежи на мястото, но и да е склонен на отстъпление и сътрудничество в името на запазвае на цялостта на "компанията". Айде стига съм писателствала. Ще си помисля за някоя темичка, в която да обсъдим тези неща по-подробно, защото ми е приятно да споря с умни хора.

А до тогава ще кажа 1 - от теб зависи. Хубаво, ще прекрачат някои норми (ако стане разбира се, надявам се децата ти да станат такива, за каквито си мечтаеш), но това няма да е тяхна грешка, а твоя...
    ~

Град
    Свищов
    Защо да е моя? Аз мога да напътствам и съветвам. Не мога да съм 24 часа с тях. те оттам нататък си правят избора. И все пак се отклонихме от темата

Зависи от възпитанието, което получават вкъщи. Да де, не може да се прави всичко като по учебник, но за такива неща определено зависи.
    Била съм в 1 клас, до 1 курвички... и ако не беше възпитанието ми и аз щях да съм като тях.
    Да, наистина се отклонихме... не малко.
    ~

Цитирай Първоначално написано от the_hottie
    Не знам дали е вярно или не, но едно не ми се връзва.. сменил й е уж учулището(баща й), но защо тя още на следващия ден е отишла в вашето даскало?
    ЗАКЛЕВАМ СЕ НЕ ЛАЖА НА СЛЕДВАЩИЯ ДЕН БЕШЕ ЗА ПОСЛЕДЕН ПАТ ЗА ДА ВЗЕМЕ НЕКФИ ДОКОМЕНТИ И НЕКФИ ПРОСТОТИИ ДАЖЕ НЯМАШЕ УЧЕБНИЦИ ОМФГ ОМФГ ЗНАЕХ СИ ЧЕ НЯМА ДА МИ ПОВЯРВАТЕ И ПОИЗКА ДА ИЗБЯГАМЕ НЕ ГЛЕДАМ СЕРИАЛИ АЕЕ НЕ КАРАМ НИКОЙ МИ ВЯРВА НЕ МЕ ЕБЕ :@ КО ЩЕТЕ ВЯРВАЙТЕ ДНЕС ЯЛ ДЕН НЕ САМ Я СКИАЛ И ТВА МА КАРА ДА МИ ЛИПСВА ОЩЕ ПОЕЧЕ

Мега фен Аватара на 5StaR
    Град
    7 hills..
    Тарсехме усамотено място и единствено се сетихме за градските гробища. Тя каза че изка да го направим ... защото щяла да съжелява цял живот ако... Седма в мен и започнахме да се целуваме, като за последно (буквално и...). Но аз и казах че не изкам да го правим, заради......

Чесно ако го бяхте правили и аз случайно минавах от там,щях те пребия,идиот на гробищата???
    The Spark

Цитирай Първоначално написано от 5StaR
    Тарсехме усамотено място и единствено се сетихме за градските гробища. Тя каза че изка да го направим ... защото щяла да съжелява цял живот ако... Седма в мен и започнахме да се целуваме, като за последно (буквално и...). Но аз и казах че не изкам да го правим, заради......

Чесно ако го бяхте правили и аз случайно минавах от там,щях те пребия,идиот на гробищата???
    Ае млаквай ве ко са праиш баси...

Първокласник
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от krem4et0
    Ако 14 годишен пикльо натиска дъщеря ми(която е сигурно на 13-14, но не и повече), със сигурност не би се оттървал смо със срама от случката. Такъв як пердах щях да му тегля........деца се натискат, уф!
    И като го набиеш какво?Няма да спрат да го правят, само защото някаква дърта дама им е казала, че е нередно и ги е напляскала!По-разумно ще е да седнеш и да поговориш със щерката и да и кажеш как да се предпазва при полов акт и така на татък .

По темата:Значи след като човекът се е притеснил и излязъл и не ти се е скарал или набил, значи си прави сметка, че сте в тая възраст и е нормално това да го правите.Колкото до издутината на панталона....и той е мъж и знае какво е, така че не трябва да се притесняваш

Град
    пО СВЕТА
    Ох автора на темата, моля ти се научи се да пишеш, щото ми е истинско мъчение да ти чета постовете

hottie
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от the_hottie
    ЗАКЛЕВАМ СЕ НЕ ЛАЖА НА СЛЕДВАЩИЯ ДЕН БЕШЕ ЗА ПОСЛЕДЕН ПАТ ЗА ДА ВЗЕМЕ НЕКФИ ДОКОМЕНТИ И НЕКФИ ПРОСТОТИИ ДАЖЕ НЯМАШЕ УЧЕБНИЦИ ОМФГ ОМФГ ЗНАЕХ СИ ЧЕ НЯМА ДА МИ ПОВЯРВАТЕ И ПОИЗКА ДА ИЗБЯГАМЕ НЕ ГЛЕДАМ СЕРИАЛИ АЕЕ НЕ КАРАМ НИКОЙ МИ ВЯРВА НЕ МЕ ЕБЕ :@ КО ЩЕТЕ ВЯРВАЙТЕ ДНЕС ЯЛ ДЕН НЕ САМ Я СКИАЛ И ТВА МА КАРА ДА МИ ЛИПСВА ОЩЕ ПОЕЧЕ

Споко не съм казала че си лъжец, просто ми е странно, че я е пуснал на училище сама. Но както ти казах горе, явно няма какво да се прави. Да бяхте пълнолетни поне да се борите за любовта, но не сте. Гледай напред и си живей живота колкото и да е трудно в началото.

Цитирай Първоначално написано от †††DEVIL†MAY†CRY†††
    Ти се радвай че баща и не е решил да те набие А кат сте ходили на кино що не се натискахте там ???
    hahahaha Ти се радвай че баща и не е решил да те набие NO COMMENT

Супер фен
    Град
    Венера
    Много тъпо си постъпил...
    голям праз като се целувате, те ваще са ви правили от кал и тиня.. Айде стига глупости...
    Може ли да не й кажеш нищо братче....

и двамата сте глупави че сте се засрамили от нещо което не е срамно.
    а и гаджето ти е глупава че ти е оставила к*ра на показ
    КАК ДА СПЕЧЕЛИМ ПАРИ ОТ ИНТЕРНЕТ
    Открих добър и най важното работещ сайт за българи. Всичко съм описал на www.spechelionline.hit.bg
    Ако присъедините 4/5 приятели си осигурявате около 70 лева на месец. Не е зле за 1 минута на ден работа а?

вие не сте добре.. преместил я е в друго училище, не в друг град все пак

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си