- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Много гадна ситуация...
znaq '(!! Ba6ta i e lud ;( sega edvali ...Първоначално написано от `ТвОеТо`бОнБоНчЕ`
Ми к'во да ти кажа... Татко й е трябвало да те набие!Първоначално написано от scorpion4ituo
Аз лично ако съм на мястото на таткото като вида курвичката... ааа т.е. дъщеря си в случея яхнала 14 годично 'келеме'* (* е в случея....)
ще я изселя а на тебе в случеч нали....... Щи разбия зъбките на прах.... маави тъпа...
Ужасно много съжалявам. Това е наистина ужасно. Хора с всякакви разбирания, но чак пък толкова. Баща й е откачен ! Майка и също щом го е допуснала ! И ако баща й е бил толкова против е трябвало още от началото да ви каже, че не иска да сте гаджета! Защо чак сега? Той какво си е въобразявал.. че си играете на колички ли.
Сигурно ти е много тежко, но не прави глупости. Ще ти трябва време, но болката ще мине. Гледай да мислиш за друго. Знам, че е лесно да се говори, но трудно да се направи, но няма как. Трябва да гледаш напред - само на 14 си.
защо ли последната ти история ми се струвакато извадена от латино сериалЧак пък такива изпълнения и драми...моля ти се?!
Nali?I men mi mireshe na gnilo...Първоначално написано от _Radostina_
Не знам дали е вярно или не, но едно не ми се връзва.. сменил й е уж учулището(баща й), но защо тя още на следващия ден е отишла в вашето даскало?
Кремче, между другото... по-добре с такова мислене, от колкото с мислене как на 12 да се отвориш с кренвирш. Но ти вече попадаш в другата крайност, която също не е правилна.
Сега ще ти обясня и защо. Ти сама си си стигнала до изводите, но не ги налагай на децата си. Аз първото си гадже го хванах на 13-14, но не съм станала някакъв боклук, нали? Докато имах приятелка, която й ЗАБРАНЯВАХА да има каквито и да е гаджета и определено й беше много мъчно,че не може да го представи на родителите си. Да, ама в 8ми клас й писна и си хвана един. Не каза на техните. Разбираш ли на къде бия, със забрани няма да се постигне нищо. Децата ти гаджета ще имат, но ти няма да знаеш. Факт.
Другата крайност пък е да се дразнят, че всички останали могат, а те не... и изведнъж, стават на 16-17, както ти каза... и се държат като разюздани коне и скачат от момче на момче. Надявам се разбираш какво искам да ти кажа. Просто не прекалявай...
Човек, недей да го приемаш толкова навътре. Няма да ти е последната, повярвай ми.
"... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
~
When I see you, you make me lose all control
Like a fire, burning deep in my soul!
A be taq situaciq e mn gadno v misal to nali ni6to lo6o ama te kakvo 6a si pomislqt mislq 4e vsi4ki znaem ... ama nqma kvo da se napravi taka 4e vremeto 6a opravi vsi4ko ako pitate mene![]()
98% оТ млАдОто ПокОлЕНие сЛуШа чАлГа!
АкО Си оТ оНезИ 2% КоиТо Я мРазЯт, сЛожИ ТовА в ПоДпиСа си !!!
На мен не са ми забранявали. Не се е коментирало, на 13-14 никоя от съученичките ми тогава нямаше гадже и изобщо нещата бяха малко по-различни от сега. тогава на 13-14 беше нормално да шушукаш по коридорите кой си харесваш и да висиш пред стаята му с надеждата да излезе. Ей, такива лапешки неща. За любов не се говореше изобщо, за секс преди 10-ти клас никой и не споменаваше. Средата, в която съм отрасла е била такава. А ограниченията дали да имам връзка на 15 или на 18 са си били мои собствени. не съжелявам за тях, защото съм имала детство, купонджийско и необвързващо юношество и съм станала достатъчно узряла за искранна и сериозна връзка, за която винаги съм мечтала.Първоначално написано от Wrathchild
Иначе действията на родителите й са били доста попресилени ДОРИ и за моите разбирания. но от друга страна тя не е палнолетна и нищо не може да направи и да каже.
Да, но ти самата казваш, че ще им налагаш забрани и ще ги счупиш от бой ако разбереш, че излизат с някого, нали?
И точно това е... времената са различни. И искаме или не трябва да се примирим... защото за съжаление не зависи точно от нас. И за съжаление имам малко дете (сестра ми, която е с доооста години по-малка от мен) и не мога да си представя как един ден това дете ще порастне и ще има мъже в живота си. Но няма как да я спра ако иска нещо... единственото, което остава е да дадем на децата си ясна представа кое е най-добре за тях. А това те дали ще го приемат, искаме или не е техен избор...
"... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
~
Точно това имах предвид, както каза Wrathchild. Със забрани до никъде не се стига.
Вяено е krem4et0 че при нас нещата стояха по различен начин. Както казваш висене пред стаите на момчетата и шушукане. Сега е различно, да но със забрана няма да се оправят нещата. Ако детето е достатъчно добре възпитано само ще разбере в каква компания попада и да разграничава просташкото с доброто.
е, ама вие за буквата се хванахте. Искам да възпитам така детето си,че без забрани да прави правлен и морален избор. Не приемем, че забраната е добро решение, но боят си е мярка......понякога. Ако детето ми не съблюдава някакви морални принципи и норми, определено бих била много разочарована и сигурно би ми паднало пердето. Знае ли човек. И все пак определени ограничения трябва да има, защото трябва да се създаде усет за това кое е добро и лошо, кое е правилно и кое не е, кое е добре за него и за околните и кое носи вреда. Личният опит е хубаво нещо, но пък съветите и разговорите с родителите ми(на други теми де) са ме предпазили от много тежки и сериозни "опарвания". не знам възпитана съм така-всичко(без секса както стана дума вече) да се обсъжда, всеки да говори за проблемите си и всичк заедно да търсим решение и изход. Това определено харесвам на семейството си и искам да принеса като опит в моето собствено семейство. Все пак 1 модел на възпитание има и добри и лоши страни. не можем категорично да сме за боя и забраните, ама с нехайство за случващото се с детето ти и с глезне пак не се постига кой знае какво. Родителят трябва да е леко като ръководител - да има твърда ръка и да си тежи на мястото, но и да е склонен на отстъпление и сътрудничество в името на запазвае на цялостта на "компанията". Айде стига съм писателствала. Ще си помисля за някоя темичка, в която да обсъдим тези неща по-подробно, защото ми е приятно да споря с умни хора.
А до тогава ще кажа 1 - от теб зависи. Хубаво, ще прекрачат някои норми (ако стане разбира се, надявам се децата ти да станат такива, за каквито си мечтаеш), но това няма да е тяхна грешка, а твоя...
~
Защо да е моя? Аз мога да напътствам и съветвам. Не мога да съм 24 часа с тях. те оттам нататък си правят избора. И все пак се отклонихме от темата![]()
Зависи от възпитанието, което получават вкъщи. Да де, не може да се прави всичко като по учебник, но за такива неща определено зависи.
Била съм в 1 клас, до 1 курвички... и ако не беше възпитанието ми и аз щях да съм като тях.
Да, наистина се отклонихме... не малко.
~
ЗАКЛЕВАМ СЕ НЕ ЛАЖА НА СЛЕДВАЩИЯ ДЕН БЕШЕ ЗА ПОСЛЕДЕН ПАТ ЗА ДА ВЗЕМЕ НЕКФИ ДОКОМЕНТИ И НЕКФИ ПРОСТОТИИ ДАЖЕ НЯМАШЕ УЧЕБНИЦИ ОМФГ ОМФГ ЗНАЕХ СИ ЧЕ НЯМА ДА МИ ПОВЯРВАТЕ И ПОИЗКА ДА ИЗБЯГАМЕ НЕ ГЛЕДАМ СЕРИАЛИ АЕЕ НЕ КАРАМ НИКОЙ МИ ВЯРВА НЕ МЕ ЕБЕ :@ КО ЩЕТЕ ВЯРВАЙТЕ ДНЕС ЯЛ ДЕН НЕ САМ Я СКИАЛ И ТВА МА КАРА ДА МИ ЛИПСВА ОЩЕ ПОЕЧЕПървоначално написано от the_hottie
Първоначално написано от scorpion4ituo
Чесно ако го бяхте правили и аз случайно минавах от там,щях те пребия,идиот на гробищата???
The Spark
Ае млаквай ве ко са праиш баси...Първоначално написано от 5StaR
И като го набиеш какво?Няма да спрат да го правят, само защото някаква дърта дама им е казала, че е нередно и ги е напляскала!По-разумно ще е да седнеш и да поговориш със щерката и да и кажеш как да се предпазва при полов акт и така на татъкПървоначално написано от krem4et0
.
По темата:Значи след като човекът се е притеснил и излязъл и не ти се е скарал или набил, значи си прави сметка, че сте в тая възраст и е нормално това да го правите.Колкото до издутината на панталона....и той е мъж и знае какво е, така че не трябва да се притесняваш![]()
Ох автора на темата, моля ти се научи се да пишеш, щото ми е истинско мъчение да ти чета постовете
Първоначално написано от scorpion4ituo
Споконе съм казала че си лъжец, просто ми е странно, че я е пуснал на училище сама. Но както ти казах горе, явно няма какво да се прави. Да бяхте пълнолетни поне да се борите за любовта, но не сте. Гледай напред и си живей живота колкото и да е трудно в началото.
hahahaha Ти се радвай че баща и не е решил да те набиеПървоначално написано от †††DEVIL†MAY†CRY†††
![]()
![]()
NO COMMENT
Много тъпо си постъпил...
голям праз като се целувате, те ваще са ви правили от кал и тиня.. Айде стига глупости...
Може ли да не й кажеш нищо братче....
и двамата сте глупави че сте се засрамили от нещо което не е срамно.
а и гаджето ти е глупава че ти е оставила к*ра на показ![]()
КАК ДА СПЕЧЕЛИМ ПАРИ ОТ ИНТЕРНЕТ
Открих добър и най важното работещ сайт за българи. Всичко съм описал на www.spechelionline.hit.bg
Ако присъедините 4/5 приятели си осигурявате около 70 лева на месец. Не е зле за 1 минута на ден работа а?
вие не сте добре.. преместил я е в друго училище, не в друг град все пак![]()