Цитирай Първоначално написано от Schwarz_Blume_B
И двете са адски тъпи....
След приключването на кастингите мога на 100% да се присъединя към това мнение, като същевременно изразя възмущението си от този вид дискриминация - където и да си включа телевизора, все разни пишман-певци, днес дори се принудих да гледам на живо "Пирамида", само и само да не гледам разни смешници, начело със Софи Маринова. Единственото хубаво на "Пей с мен" е единият водещ - Светльо, щото той и Евгени Минчев имат най-свежите чувства за хумор поне от известните личности в България. А правете сметка какви са ни супер звездите, щом едните са средна възраст 40+, а другите са разни чалгаджии плюс Любо дето я има 1-2 песни, дето още някой да може да изпее поне припевите, я-не, и Мирко от някогашните Каризма, известни с това, че за немалко години като дует издадоха 1 албум с.... кавъри на даже не знам колко песни. Както и да е, и двете няма да се гледат от моя милост. А само да вметна - изключително дразнещо е, че постоянно се натяква, че наградата е 500 хиляди лева, а някак между другото и тихомълком се споменава, че всъщност с тези пари ще се разпорежда "звездата", при това КАКТО СИ ПОИСКА, демек може да си прибере солиден процент (едва ли в договора ще има възможност да вземе всички пари), а като знам простоватата Десислава как го удря на чест и веднага ако спечели, ще реши че е само заради нея и веднага ще прибере половината пара, да не говорим ако победят анонимниците Миро, Любо, Софи, македонката или пък Орхан.