.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 24 от общо 24

Е какво мислите за "Пей с Мен"?

За мен е 100 пъти по добро от глупавото Мюзик Айдъл...няма сравнение!
    Никога не мисли за бъдещето То идва достатъчно бързо

Аз само видях Наско от Б.Т.Р. и онемях! На Мюзик Айдъл ще превключвам докато имам познати, kоито са там, и после ще го карам единствено на Пей с мен.
    Разорена съм, но щастлива
    Бедна, но мила
    Висока, но здраво стъпила на земята
    Нормална, но обсебена
    Загубена съм, но пълна с надежда.

Къде,в колко го дават това "Пей с мен'?

Конкуренция на бтв - Мюзик Айдъл - от 20ч по НоваТВ
    Бедна, но мила
    Нормална, но обсебена

Еее те пък и по едно и също време. Тюх!

доста тъпо ми се стори това,което видях,превключвайки каналите.

Супер фен Аватара на Exothermic
    И двете са адски тъпи....
    “The Wu ist the way, The Tang is the slang, The Clan is the fammily”
    ... I`m fighting a holy war in the mental! ...

Цитирай Първоначално написано от Schwarz_Blume_B
    +1

BadBlueTroll Мега фен Аватара на psychopath
    Град
    София
    само мернах Наско от бтр на няква реклама...иначе яко ли е?

Супер фен Аватара на air_J
    Град
    Свищов Town
    Цитирай Първоначално написано от Schwarz_Blume_B
    След приключването на кастингите мога на 100% да се присъединя към това мнение, като същевременно изразя възмущението си от този вид дискриминация - където и да си включа телевизора, все разни пишман-певци, днес дори се принудих да гледам на живо "Пирамида", само и само да не гледам разни смешници, начело със Софи Маринова. Единственото хубаво на "Пей с мен" е единият водещ - Светльо, щото той и Евгени Минчев имат най-свежите чувства за хумор поне от известните личности в България. А правете сметка какви са ни супер звездите, щом едните са средна възраст 40+, а другите са разни чалгаджии плюс Любо дето я има 1-2 песни, дето още някой да може да изпее поне припевите, я-не, и Мирко от някогашните Каризма, известни с това, че за немалко години като дует издадоха 1 албум с.... кавъри на даже не знам колко песни. Както и да е, и двете няма да се гледат от моя милост. А само да вметна - изключително дразнещо е, че постоянно се натяква, че наградата е 500 хиляди лева, а някак между другото и тихомълком се споменава, че всъщност с тези пари ще се разпорежда "звездата", при това КАКТО СИ ПОИСКА, демек може да си прибере солиден процент (едва ли в договора ще има възможност да вземе всички пари), а като знам простоватата Десислава как го удря на чест и веднага ако спечели, ще реши че е само заради нея и веднага ще прибере половината пара, да не говорим ако победят анонимниците Миро, Любо, Софи, македонката или пък Орхан.
    Левски шампион але але!

Мега фен Аватара на 5StaR
    Град
    7 hills..
    Аз предпочитам MUSIC IDOL някакси по-добър формат е според мен.На пей с мен има 12 човека , който са "големи" спецове , пък и повечето от тях не са ми любими..как да кажа от отминали времена са. Единствения е Наско от БТР, винаги съм го уважавал него, гласа му рулира и БТР също. Music Idol са избрали наистина 18 човека ,който могат да пеят добре + Иван и Андрей пускат базици..
    The Spark

Явно само аз съм чувала за тези звезди в Пей с мен.Те са печелели златният орфей и доста други награди.
    Предаването Пей с мен е супер предаване направено с страхотен професионализъм.
    Нова кефи те ме адски много с висок рейтинг на страхотното предаване Пей с мен сринахте в земята рейтинга на бозата мюзик идол 2. И днеска нова по новините че сте похвали за страхония рейтинг.
    Което мен ме кефи адски много и кара противниците на 7/8 да умрат от яд.
    Поздравлявам нова и 7/8 за първият им успех заедно .

Град
    Свищов Town
    Я кажи нещо за президента Гоце Първанов и премиера Станишев, че откак ти забраниха да пишеш в news.bg ми е долипсвал специфичният патос, с който ги защитаваш.
    Левски шампион але але!

Голям фен Аватара на gorska
    Град
    в гората... !We all live in оur yellow submarine!
    Цитирай Първоначално написано от 5StaR
    Аз предпочитам MUSIC IDOL някакси по-добър формат е според мен.На пей с мен има 12 човека , който са "големи" спецове , пък и повечето от тях не са ми любими..как да кажа от отминали времена са. Единствения е Наско от БТР, винаги съм го уважавал него, гласа му рулира и БТР също. Music Idol са избрали наистина 18 човека ,който могат да пеят добре + Иван и Андрей пускат базици..
    И аз мисля така. За какво ми е да гледам Софи Маринова, Десислава и там подобни. Напълнили са го с чалгаджийки. Не ми харесва. Нито формата, нито избраните, а залата, където пяха участниците беше отвратителна.
    В Мюзик Айдол може журито да беше доста подигравателно и да се държеше недопустимо на моменти, но вчера, който е гледал концерта е разбрал, че не са сбъркали с избора на последните 9 момичета. Днес ще видим и какво е положението с момчетата.

Град
    cyprus
    На мен ми харесва пей с мен журито се състои само от певци които наистина разбират и са културни \/
    Не забравяй от къде си започнал!!!

Пей с мен смажа рейтинга на Мюзик идол 2.

Нова .тв по новините се похвали
    Пей с мен -60%
    Мюзик идол -12%
    Първия голям и градиозен успех на нова заедно с 7/8

Град
    Свищов Town

Re: Пей с мен смажа рейтинга на Мюзик идол 2.

Цитирай Първоначално написано от atasa25
    Нова .тв по новините се похвали
    Пей с мен -60%
    Мюзик идол -12%
    Първия голям и градиозен успех на нова заедно с 7/8
    Оставаше да кажат, че е било обратното. Я сравни с новините на bTV да видиш, че там са казали точно обратното.
    Левски шампион але але!

bTV ги е яд че Пей с мен е с по висок рейтинг от бозата мюзик идол 2.
    И затова винаги bTV никога няма да си признаят и лъжат че са с по висок рейтинг.
    За разликa от bTV в Нова няма лъжи.Там винаги се казва истината и само истината.
    И в това отношение нова.тв превъзхожда bTV.

Мега фен Аватара на 5StaR
    Град
    7 hills..
    Цитирай Първоначално написано от atasa25
    bTV ги е яд че Пей с мен е с по висок рейтинг от бозата мюзик идол 2.
    И затова винаги bTV никога няма да си признаят и лъжат че са с по висок рейтинг.
    За разликa от bTV в Нова няма лъжи.Там винаги се казва истината и само истината.
    И в това отношение нова.тв превъзхожда bTV.
    Eм ти от къде знаеш ? Работиш в peopleметриата или там как му се викаше.. На мен ми е ясно,че и БТВ и Нова ще кажат ,че тяхното предаване е имало по-голям ратинг (същото както survivor+bigbrother), но според мен повечето хора са сменяли каналите м/у нова/бтв и са гледали от 2те по малко..
    The Spark

az puk kazvam 4e sa izbrali v pei s men xora koito ne mogat da peqt i si karat pesnite ful6ivo ,az xodix na kasting i mislq 4e pqx dobre no sa kat 4uvam nqkoi koito sa se predstavqt i sa minali kastinga se 4uda za6to az ne sum minal ... //ina4e i dvete mi xaresvat i gi prevklu4vam prez 5 min ako sum si vku6ti

Е как? Тези, които ги дават сега не са ли още от няк'ъв финален кръг на кастинга, т.е. още не са избрали кой с кой да пее? Нали ще са 12 човека, те дават сума народ как пее пред тях. Сигурно 'гвоздеите на програмата' ще ги дадат накравя...
    Бедна, но мила
    Нормална, но обсебена

Финалистите на Пей с мен ще станат ясни в петък 14 март 2008 от 20:00.Точно тогава звездите в пей с мен че избират с кои от тези финалисти да пеят.
    http://peismen.bg/index.php?navPage=singers
    http://peismen.bg/index.php?navPage=duets

Мега фен Аватара на SuNsEt
    Град
    California,Los Angelis,Sofia,Amsterdam,Bern понякога и в New York :P
    Пей с мен е пълна боза!

Мюзик айдъл е много по-голям формат и много по-готин.Журито е супер,а и има много повече таланти.

Мюзик идол 2 е пълна бозя журито и участниците са некъдърници.
    Пей с мен е супер вчера ми хареса Дивна ,Мелинда Сашко от Пловдив а днес ми хареса един Георги на 29 ,Лъчезар .
    И момичето с народните песни извади страхотен глас.
    А относно Лъчезар с този страхотен глас и супер визия ми напомня много на Тео Койчинов номер 2.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си