.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 13 от общо 13

В ерекция ли е цяла нощ?

zna4i kogato si lqgam ve4er pove4eto pati mi e stanal,kogato se sutrinta sabudq sutrinta sa6toe stanal.iskam da popitam dali cqla ve4er e stanal ili ne? blagodarq za vnimanieto

т.7
    krem4et0

nemislq! vse ponqkoe vreme trqbva da spada! ako ne ... zna4i spi6 samo po grub ili ... e dosta gubkav i kato si po korem toi se oguva ...

Естествено, че не.

хах е на мен ми се не верва така да е бил цяла вечер .. ама нз .. ее най-вероятно си сънувал розови сънища и от тука е станала работата
    Не съМ сТанДартНия модеЛ-мИс курВа [!]. Не се вПечаТляваМ леСн0,нЕ хаРесВам префъРцуНЕни, НаДути лигАви и МазнИ хорица..ЖивеЯ си В моя свЯт и не ме интересуват правилата.Имам св0е виЖдАне зА нещАтА.ОтдАвАм се нА мАх зА приЯтЕлитЕ ми,тЕ са м0я жив0т...

hahaha v nikakav slu4ai nemoje da ti e stanal prez cqlata ve4er ..tva e prosto nevazmojno ina4e tva 4e seka sutrin ti e na 6 e normalno pri men sa6to e taka i kato sme si govorili s priqteli pri tqh sa6to

mn qsno 4e ne .......

ем не ..кат си лягаш ти е станал ..съниваш нешо ероти4но и пак става
    Само Болката е Истинска
    http://prize.bg/amnesiaibiza

Фен
    Град
    Somewhere between Heaven and Hell...
    НЕ! Просто си лягаш възбуден и под въздейстието на мокри сънища (предполагам си в тази възраст, съдейки по въпросат) се събуждаш пак такъв.

Град
    Sofia
    hah mi subudi se prez no6ta ponqkoga i pogledni
    SkuPa Moq NqMa VtOra KaTo TeBe

Първокласник
    Guest
    Пфф естествено, че не.Просто на всеки мъж сутрин като стане повечето пъти има ерекция

Цитирай Първоначално написано от Първокласник
    Пфф естествено, че не.Просто на всеки мъж сутрин като стане повечето пъти има ерекция
    точно така и при мен е същото! А и при някои мои фр-та е пак така, кат говорим те си казват!

Цитирай Първоначално написано от Vampirella
    НЕ! Просто си лягаш възбуден и под въздейстието на мокри сънища (предполагам си в тази възраст, съдейки по въпросат) се събуждаш пак такъв.
    подкрепям....
    Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.

http://www.vbox7.com/play:21a70aa5

hahah,neznam,no na priqtelq mi kogato i da go "pipna" prez noshta...ei taka subydq se i go pogalq tam,vse e na straja

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си