.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 23 от общо 23

гадно ми е ... проблем

здравейте
    значи харесвам едно момиче и флиртуваме отдавна ... но има един проблем не че ще я зарежа за такава глупост но ми е некомфортно леко окосмена е по ръцете ... и ми е някак гадно ... немога да и кажа "Обръсни си ръцете" ще и стане гадно какво да правя ???
    въпроса изглежда много тъп .. но ми е някак гадно

Град
    Враца
    приеми я такава каквато е
    ЧЕРНО БЕСИЛО.
    И ТВОЯТ ЕДИН СИН, БЪЛГАРИО,
    ВИСИ НА НЕГО... СЪС СТРАШНА СИЛА.

RISE WITH THE

aky q obi4a6 silny i tq aky te obi4a prosty leki4ky i namekni pone za tfoite r1ce kaji 4e trqbva da si mahne6 kosam4etata po rycete za6toto e gadny..
    PeRfEkTnA Li Si? SoRrY MiLi4kA,iStInAtA BoLi,AmA nE Si! TeBe Li E cElYvAl? Ni6tO NaLi Po ToVa VrEmE mEnE E rEvNyVaL! S TeBe Li E sPaL? Ni6tO,nAlI pAk Za MeNe E mE4tAl!

Мега фен Аватара на tuzaro
    Град
    hate city plovdiv, майна
    ти каде си спал преди тва??
    Локо Пловдив и тесни пичkи майна.

Мега фен Аватара на BlueFace
    Град
    Бургас
    Цитирай Първоначално написано от skatemore
    +1

--------------------------------------------------------

Град
    София
    Да ти имам проблемите..
    Smile!?

Цитирай Първоначално написано от BlueFace
    Цитирай Първоначално написано от skatemore
    +1
    +1
    Da ti imam problemite naistina..
    UNICEF
    УЧИЛИЩЕ БЕЗ НАСИЛИЕ
    Не бъди безразличен, бъди различен!
    Говори с приятел: 0800 19100 -гореща линия за деца жертви на насилие!

ako ima6 vqra na nqkoi neina po-dobra priqtelka,kaji na priqtelkata da i kaje i gotovo

Виж и гърба гърдите краката и лицето... ако по тях няма и са само рацете действай
    Може да вземеш една бръсначка и в коридора да се спънеш пред нея наужким като и обръснеш половината ръка и и кажеш "ее сори сега ще трябва даси оправиш и останалото за да нямаш дупка"
    КАК ДА СПЕЧЕЛИМ ПАРИ ОТ ИНТЕРНЕТ
    Открих добър и най важното работещ сайт за българи. Всичко съм описал на www.spechelionline.hit.bg
    Ако присъедините 4/5 приятели си осигурявате около 70 лева на месец. Не е зле за 1 минута на ден работа а?

просто е гадно .... ако тръгнеш да я галииш по ръцете и ми става гадно ... даже и мойте приятели са забелязали ... гадно ми е някой като ми каже "аа виш кви косми има" и ми става много тъпо ....но наистина много си я харесвам и много си я обичкам и е мн хубавка ! ... пък и немога да кажа на някой приятел да и кажи .. тя ще се осазнае не е някоя тъпа ! това е единственото нещо което не харесвам в нея .. НЕПРИЯТНО МИ Е !

Мега фен Аватара на w0sh
    Град
    one foot on the gas, one foot in the grave
    Цитирай Първоначално написано от Marto_92
    просто е гадно .... ако тръгнеш да я галииш по ръцете и ми става гадно ... даже и мойте приятели са забелязали ... гадно ми е някой като ми каже "аа виш кви косми има" и ми става много тъпо ....но наистина много си я харесвам и много си я обичкам и е мн хубавка ! ... пък и немога да кажа на някой приятел да и кажи .. тя ще се осазнае не е някоя тъпа ! това е единственото нещо което не харесвам в нея .. НЕПРИЯТНО МИ Е !
    Намекни и с изречения от рода на..."Ти си моята горилка"
    Или... докато минава някоя по улицата или просто изкоментирай някоя жена,че3 е космата... след 15-тия път ще се усети и ще се епилира... освена ко не е от Могилино.
    If it wasn't for date rape, i'd never get laid.

и last.fm-ец

Супер фен
    problema e generalen ne stava duma samo za tva moje da byde:
    -tq ima lo6 dyh
    -tq miri6e zle
    -tq ima mustak
    -tq e debela
    ne6ta koito ni draznqt za v slu4aq nadqqi se da q ogree ot samosebe si v protiven slu4ai nameri edna jenska neina priqtelka na koqto i obqsni kolko mrazi6 jeni s kosmi ama se naprai 4e ne si vidql kosmite na tvoita trqq ima efekt

Град
    Там, където е сърцето...
    Ами тъпо е че гледаш само външния вид, но наистина е неприятно окосмението, там където е ненужно...
    За да не я засягаш просто като вървите или сте някаде като видиш някое момиче кажи нещо от сорта гледай я тая ква е космата, за епилатор не е ли чувала или гледай я тая ужас има косми по ръцете и предполагам ще се усети...
    Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true... Follow me and I'll take you there..

az te savetvam da i namekne6 po nekakav na4in ...np i kaji v4era bqh s kaka mi da si 4isti kosmite na racete i me razpitva za teb...ili ne6to ot sorta Think about it

aman ot glupavi temi !!! ti idealin li si ?!?!?! ne nali ?! togava kakvo iska6 ot neq !?!?! nali nqma mustaci trai si !
    Не позволявай на хората да стоят близо до теб, за да не чувстваш липса, когато започнат да си тръгват един по един ...

Мега фен Аватара на koalka
    Божее, не мога да разбера какъв е проблема, ако има косми по ръцете и те не са толкова много?Голяма работа, това е нормално...
    Явно искаш всичко в нея да е перфе, обаче погледнал ли си се себе си и дали тя приема недостатъците ти, със сигурност имаш такива?Ама какво съм ти тръгнала да ти обяснявам...

Голям фен
    Много лапешки разсъждаваш!Всеки сам си решава къде и колко да се обезкосмява!Щом мацето не е махнала косъмчетата по ръцете си,значи на нея не и са проблем.Не виждам защо тогава за теб е толкова важно да си ги махне.Аман от криворазбрани представа за красота.Значи ако не е като гол охлюв и има и даже най-малкото мъхче е грозна и неподдържана Обичай я заради това,което е като човек,а не заради идеално гладките и ръце,крака или незнам още какво.

ако има някаква ебати вуната по ръцете окей, ама ако са малко какъв е проблема?Всеки има косми по ръцете!Едни си ги махат, други не!Или я приемаш такава или не!

o ne mom4eto koeto haresvam ima benka na 4eloto kak 6te go prejiveq !!!!!na lekar li da go pratq da si q mahne ?!?!?!?!

sry 4e "leko" se izbazikah s problema ti ,ama mi e spr sme6no ...mnoo izdrebnqva6 be pi4

О..Голям проблем няма що..само заради тва ше я зарежеш ха ха..еми след като не ти харесва това кажи и просто примерно че не харесват да е окосмена там и тва е.кво толкова да и кажеш няма да те убие споко...Пък и всеки сам си преценява дали да си ги махне или не!А ако тя е решила да ги остави не я претискай..се пак няма да я целуваш по ръцете целувай я на други места примерно..хах

Само заради космите на ръцете не си заслужава да изпуснеш момиче,което очевидно харесваш!

Повече от фен
    Тука темите от тоя сорт(че някакъв дребен козметичен проблем едва ли не може да представлява проблем пред дадена връзка) започнаха да излизат заплашително бързо...Абе пич верно тая да имаше вълна-ок,ама за нещо толкова малко...Ше ме извиняваш,ама и тия твои приятели дето се праят на интересни с такива изказвания сигурно имат немалко физически недостатъци,вероятно и по-големи от няколко косъмчета по ръцете...

Мега фен Аватара на Rofl4e
    namekni i po nqkakf na4in...ili q priema6 takaava kfato e.. dr na4in nqma brat

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си