- Форум
- По малко от всичко
- Музика и ТВ
- Защо чалгарите станаха "хаусъри"?
не бе хора свиквайте
според мене автора на темата не трябва да го брига е така.. смисъл такъв, че щом приятелите му знаят какъв е всъщност, няма нужда да се опитва и да доказва че е тру пред останалите идиоти, които най-много могат да го ебават че позира или нещо друго
щом си си фен, бъди си фен
тея другите да не мислиш, че вобще някога могат да достигнат твойто интелектуално ниво
заеби ги да си ебат века
междодругото със всеки стил музика става така
едно време, във славния шести клас като първата музика, която почнах да слушам (говоря общо "музика", защото аз дотогава вобще не слушах музика и си мислих че тва музиката е мноооого тъпо нещо) беше Линкин Парк и за мене музиката беше изцяло и само Линкин Парк.
тогава си мислих, че това го пускат по дискотеките
.. ама кво да правя, невинно малко дванайсетгодишно дете (тва да е било 2004та година някъде.. смятайте)
тогава всички момиченца от класа слушаха бритни спиърс - токсик и новият хит на гергана - боли и като им показах тогава една касетка на линкин парк (оня албума им със джей зи тъкмо беше излезнал и аз си го купих - на КАСЕТКА, забележете) и те някви яко ме спичаха, че не съм била "модерна" като тях и че едва ли не съм някъв луузър
.. и некви е такива интриги
след което се запалих по някакви видове метъл със яко драниета, които обаче точно година след това престанах да ги слушам, щото ми омръзнаха ебати
.. та това всичкото да е било преди три-четири години, когато един вид позьорщината около музикалните стилове още не се беше утвърдила толкова много
а сега какво
още от 5 клас слушат некви е такива неща, щото просто са станали модерни вече, и даже има тук-там по някоя с фанела там на няква група, ама не ги хранат примерно.. шото просто стана модерно
а мене как ме храниха тогава.. лееелее
та искам да обобщя, че преди няколко години, това да слушаш някакъв стил музика и да се ръководиш по него, беше ебати якото, ама и същевременно примерно си отнасяш гаврата от една страна от тия които разбират и тия които Не разбират.. смисъл некво просто странно се гледаше като цяло
а сега кво става.. тия хора, къде преди време преди мене ме хранеха, че слушам линкин парк, а те тогава слушаха чалга, сега ги виждам си издули от джиесемите там линкин парк, еванесънс и сите утепани групи
.. бе как вика еу. хурикане - един дол дренки
вече сичко е чалга![]()
Бе ей. Стига сте мърсели името на чалгата. Днешното са поп-фолк фенове. Малко хора останаха да слушат истинска чалга. Човек, който слуша истинска чалга не може да понася хаус и техно.
Тони Стораро - просто хюмне и протеже на Митко Пайнера. Вече почти не се прави истинска чалга. Оркестрите станаха и те яко комерс. Пловдив остана последния бастион. Максим Шен рулира. Макар и те да се правят повече на турци от необходимото...
Хаус е баси гадорията!
Grumpy old madman
А защо е решено че щом слушаш чалга не може да слушаш нищо друго?!?!
![]()
Тази вечер тръгвам на лов...
Като хищник доближавам те
Ти си жертва - подчини се
и прави каквото искам аз...
Хайде, драскай и хапи ме!
huu de .... sq a3 kato s1m DJ v diskoteka v koqto se slu6a sqkfa mu3ika ... no ne haresvam 4algata (v1preki koeto q puskam) ... o3na4ava li 4e s1m 4algajiq ebati !? mnogo me dra3ni ponekoga no kfo ... horata se kefat ebati ... k1f ti e problema4e slu6at i 4alga i house ... primerno mene 6e mi e t1po horata da si sednat kato pusna house .... kfo ti pre4i 4e si tancuvat ... basi .
Fuck me I'm famous
пфххахахахахаПървоначално написано от w0sh
И за 5 години дори неможа да разбереш как се пише.Всички го били гледали тъпо..Май ти си тъпия..Слушаш нещо от толкова много време и незнаеш дори как да го напишеш правилно..Първоначално написано от 5StaR
![]()
На такива като теб псевдо DJ-и им викам смешници..Първоначално написано от Dj M1ry
В какво се изразява DJ-ейството ти ?
И къде си пускал ?
Чалгата и хауса станаха прекалено комерсиални, някаква изопачена версия на мода, но с образно значение.
не ви ли писнаха тези безкрайни спорове за стиловете![]()
който каквото му се харесва, това ще си слуша![]()
еми нормално е. Хауса е по - нова музика. Аз си слушам и двете и не се правя на мн компетентна, щото хауса ме хвана от приятеля ми и той ми казва хубави песнички.
Нея целуваш нали и
нея лъжеш ти
както мене лъжеш ти
Щом дo мене той заспи
знам, че искам да си ти
трябва да реша ... трябва да реша...
Хауса въобще не е по нова музика. Просто на скоро доби популярност в България и жалките копирачи почнаха с яките прически с двуметровия бритон и филираните коси, очилата рейбан в стил полицейски филм от щатите и така. Но не се учудвайтте. Просто всяко ново нещо е добре забравено старо. Едно време също така е било. Пак дълги коси, дълги бритони пак полицейски очила, разликата е че в момента всичко е малко усъвременено. Модата се повтаря почти постоянно, но просто не се усещате затова нещо. Сега е модерно да се друсаш и да слушаш хаус. И всеки иска да е в крак с модата и я следва, никой не иска да се отличава от другите. Понеже хауса започва да измества чалгата във всяко едно отношение, чалгарите не искат да са незабелязани и стават псевдочалгари и гъзарчета слушайки хаус , друсайки се и парадирайки "Аз съм гъзе" . И това ще отмине, но аз няма да изневеря на хауса. Слушам си го 5 години вече и пак ще продължавам да го слушам. На чалга дискотека не съм ходил, на купон в който се пуска чалга не стъпвам. Твърд анти-чалгар. Най-глупавия музикален стил който не е даже музикален а анти музикален. Това не е музика това е антимузика. Аз смея да се нарека хаус маняк хаусер или както е. Това не е обидно за мене. Просто уникален стил музика
Acid,Tribal,Progressive,Disco,Deep,Tech,Funky,Detr oit,Chicago,Classic,Garage,Hip-Hip house, Oldschool, Мinimal, Electro. Сумати видове хаус има. Разнообразие колкото щеш. Всеки DJ си е уникален сам по себе си и не копира от другие. Просто невероятен стил музика :P
A защо хората се друсат и слушат хаус ?(Не само защото е модерно) Защото като си надрусан хауса влиза най - добре.Само тези които са го усещали ще ме разберат . Хауса и наркотиците вървят ръка за ръка.
няма какво повече да се добавиПървоначално написано от run
маа фака
Не е пич на човека не му пречи да си се кефят на хауса, но да не парадират че слушат хаус от 3-4 години, че са много навътре и са запознати с абсолютно всички стилове, а да са чули на Deep Dish - We Gonna Feel It и се мислят за хаусъри.Аз си слушам хаус е така като ми е некво на кеф си пускам яки тракчета, ама изобщо не мога да кажа, че съм хаусър или че разбирам от тая музика.Първоначално написано от Dj M1ry
![]()
Първоначално написано от AnincetoSexy
Аз пък не мога да разбера защо всеки път след като ходиш на парти трябва да пускаш тема?
Абсплютно !!Първоначално написано от ATAKABG
![]()
Защото всички вече уж слушат хайус...ти Смяташ ли че тия чалгарите са истински хаусари..БожееееСеки си избира кво да си слуша..Техен си проблем
И аэ.Първоначално написано от Deadlock
w0sh,добре ли си?![]()
[size=7][b][u]fosse cos
защото е модерно да си изтрещял , фешън педал , с гадна прическа ...
Истинските хаус маняци са готини , другото е пасмина
Pxaxaxax...da be...100%...Naprao nai-qkoto...Predi hodeh na uroci po barabani, do koito stigah prez samiq "Chervilo"...Vsqka nedelq sutrin gi gledah vyprosnite "tru hausyri"...Pylni sme6nici...Ima6e i dovolno pedali...S feiskontrola se scepihme i im se hilihme...Tva e moje bi nai-typata "muzika"...Dori nafukan ne mojeh da q slu6am...Първоначално написано от Alabalaportokala
ми няма нищо притеснително и необичайно
Започни да слушаш дръм'н'бейс.![]()
I am the lover in your bed and i control you
I am the sex that you provide and i control you
I am the hate you try to hide and i control you
I take you where you want to go
I give you all you need to know
I drag you down i use you up