- Форум
- По малко от всичко
- Музика и ТВ
- Защо чалгарите станаха "хаусъри"?
слабо ме интересува
Мисля че достатъчно говорих за фешъните в предишното си мнение. Това че тебе те е домързяло да го прочетеш и си поредния завистлив лузър който бърза да нарежда си е отделен въпрос. За тебе най - тъпата музика но за хилядите хора в България и буквално за милионите по света които я слушат си е неповторима. Дрънкай си там барабаните докато мене екстазито ме плющи в главата на яко партиPxaxaxax...da be...100%...Naprao nai-qkoto...Predi hodeh na uroci po barabani, do koito stigah prez samiq "Chervilo"...Vsqka nedelq sutrin gi gledah vyprosnite "tru hausyri"...Pylni sme6nici...Ima6e i dovolno pedali...S feiskontrola se scepihme i im se hilihme...Tva e moje bi nai-typata "muzika"...Dori nafukan ne mojeh da q slu6am...![]()
![]()
[quote="Alabalaportokala"]бравооо на момчетооPxaxaxax...da be...100%...Naprao nai-qkoto...Predi hodeh na uroci po barabani, do koito stigah prez samiq "Chervilo"...Vsqka nedelq sutrin gi gledah vyprosnite "tru hausyri"...Pylni sme6nici...Ima6e i dovolno pedali...S feiskontrola se scepihme i im se hilihme...Tva e moje bi nai-typata "muzika"...Dori nafukan ne mojeh da q slu6am...[/quote
Дрънкай си там барабаните докато мене екстазито ме плющи в главата на яко парти![]()
![]()
голямо геройство , браво..
помияри...
Дам, сега всички чалгари се нарекоха хаусъри, щото ги е срам да кажат, че са чалгари. Както вече казахте позьорщина... Ама те тия животни се познават от далече, така че авторът на темата няма от кво да се притеснава.
По принцип не определям хората по тва ква музика слушат, всеки си има предпочитания, тва си е негов проблем. Дразня се само от позьорщината на някои индивиди (всъщност на повечето...)
Без свинщина няма купон бе, човече
за т'ва ще я правим с пълен замах,
какво от това, че купонът отече
та ние сега сме напушени в смях.
Грешка. Не е геройство, а удоволствие което никога няма да усетиш. Пожелавам ти го !бравооо на момчетоо
голямо геройство , браво..![]()
Първоначално написано от Alabalaportokala
аз си църкам редовно
без да ми говориш за усещания![]()
И кво като църкаш редовно ? Аз к'ъТ сЪ друсЪм по малко да не би да усещам по малко от тебе гусине ? А и когато се цЪркаш всеки ден наркУтицити спирЪт да ти Дуставят удуволствие и почвЪш дЪ ги вземеш от необходимУст. Димек ю съкс. Усобено катУ знайм колко качествени са дрогите в България. Е кой къктУ сЪ уриди![]()
![]()
Ne moga da razbera,zashto priemate stila na muzika kato nqkakva religiq?
Vseki si slusha tova koeto mu haresva.Vie sega go izkarahte,che ako az resha na slusham tozi stil muzika,trqbva edvali ne izpit da darja...Koi DJ,koi album,koq godina,koq zvukozapisna kompaniq.
Е,естествено,от къде на къде ти ще слушаш "свещения хаус".Трябва да си много веща,за да ходиш 2 пъти в месеца на някое парти и после задължително да пуснеш тема по тоя повод!!!Все пак всеки трябва да знае колко си "важна"!Първоначално написано от hooliganka89
хаха.. нали бе
за некви яко загорелите типове, които просто прекаляват с изразяването на себе си, слушайки огромно количество хаус и елитна музика..
и друсайки се доволно![]()
за мене друсането съкз, ако щат сега хиляди, изкривени от наркотици надрусани мозъци да ми обясняват, че това просо е техния свят и тяхната дрога, техните линии и подобни там
а и тяхната музика, и техните партита..
некво сложно е
обаче по добре без наркотиците
и вживяванията
и останалите филми.. !
E,az togava nqma da slusham takava muzika,to mnogo slojno vsichko okolo neq.Първоначално написано от kPuCkA
Te horata kato w0sh i Alabalaportokala i ostanalite,koito napisaha,che slushat takava muzika,ako razbeat,che az slusham takava muzika,moje i da me linchuvat.
Между другото, това че някой е написал в профила си в сладур, че си лофка хаус музиката, или че тя е неговата религия, далеч не означава, че наистина е така. Тоест проблема в темата е безкрайно пресилен. И аз мога да напиша, че съм Нобелов лауреат, но като не е вярно това какъв проблем е? Бързо и лесно се доказва, какво сте се впрегнали да си "защитавате" стила музика като няма от какво? Хауса е яко тъп стил музика, споко, скоро ще му мине модата и пак само цикладжий ще си го слушате. А само да вметна - това е то кръговрата на живота, едно време беше супер модерно да се слуша електронна музика, разни диджеи, технота, хаусове, трансове и тем подобни, сега нещата просто се повтарят и така докато не му мине модата, тогава "хаусърите" пак ще сте си малка бройка като в сектите и всички ще се познавате.![]()
Левски шампион але але!
щото сега така е "модерно" и аз слушам но нещо напоследък рядкооф ся се сещам един коментар на една фр относно този тип музика
"се едно ме бият с чук по главата"
хахаха
http://vbox7.com/play:e48276c6 - ето един як хаус! Сега някой да не вземе да ми се прави на специалист и да ми обяснява, че не било хаус!![]()
Левски шампион але але!
Air_J . Това което описваш за хората от сладур се нарича вдъхновение. Просто музиката ти харесва до такава степен че искаш да покажеш на всички колко я обичаш. Дали това е временно или не си остава факт. Хауса в момента е най полулярния стил в България и е време да го приемеш. А не да ми изкараваш че едва ли не тея които слушаме хаус сме извънземни. Сметни кога дискотека Мания в Слънчев бряг отвори врати. Още си бачка тая дискотека, а партитата в нея не са замрели. Така като гледам доста време отминава модата на хауса. А какво става всъщност ? Тя тепърва се заражда и хаус обществото ще се набира все повече и повече хора. Някой са прослушали късно и кво от това ? Харесва им стила слушат. А това че има хора които го слушат ей така да копират другите е отделен въпрос. Но съм сигурен че процента на хората които харесват и слушат хауса е много по голям от колкото на тея които го слушат заради модата.
Защото в момента е модерно да слушаш електронна музика.
Както преди години е било модерно да си гЕнгстър..
Предлагам ви ако имате издръжливи нерви (или липсващо чувство за самосъхранение) отидете в Амор, ДВ, където изобилства от 'хаус фенове', хванете някой пич със сравнително впити брокатни дънки и раирана розова блузка(гледайте да е поне да 16-18 все пак) и го разпитайте дали в гардероба си има широки дънки на wu-tang, 2 pac, fubu etc. КАкто сами се досещате, отговорът му ще е ДА, защото преди няколко години модата е била друга... както и след няколко години пак ще е друга
Your worst enemy is your self
Will you fight, or give in?
те не са хаусари те са пози и щото е модерно ест.
,,когато си дете се учиш да живееш , а когато си възрастен да умреш,, - стивън кинг - бягащия човек
Да се твърди, че хаус музиката е най-популярната в България е меко казано смешно. Най-популярната музика си остава чалгата, независимо дали е за добро, или - не. И кой диджей ще събере и половината от хората дето ги събра Металика, или Депеш Мод? Тиесто, или някой друг (между другото и на идея си нямам Тиесто дали прави хаус или някакъв друг стил музика, но го казвам, защото е най-известният диджей в света към момента поне по мой скромни наблюдения)? Или то Мания в Слънчев Бряг събира без никакви забележки по 10+ хиляди човека? Човек, филмирал си се здраво, виж колко човека ходят на концертите на Планета и тогава говори, че хауса била най-популярната музика в България. И хауса набира сила точно както навремето набираше сила рапа (споменаха го и преди мен) и в един момент ще престане да бъде модерно и слушателите на хаус ще излязат от пубертета и тогава ще видиш, че доста сериозно си в грешка за популярноста на хауса. И още веднъж за сладура - хората си го слагат това, не защото са в някакво вдъхновение, а защото им се е сторило "оригинално" и са решили да се правят на интересни като си го сложат и те, но може да си сигурен, че в огромното си мнозинство не слушат хаус.![]()
Левски шампион але але!
oooooooooooMMMMMMMMMMMMMMmGGGGGGGGGGПървоначално написано от the_hottie
![]()
![]()
Тиесто прави транс и отдавна не е номер едно в класацията на Дж-ите. Армин го измести. Е ти колко човека искаш да ходят на мания при положение че е толкова капациетета на диското ? АКо имаше организацията да се направи парти на стадион съм сигурен че щеше да има много повече от 10к човека. Пример - Paul Van Dyk като направи парти на Амстердам Арина дойдоха 200к човека.. Лол бе човек ти си много ограничен. Да не мислиш че слушателите на хаус и транс са в пубертета. Гледай малко снимки от партита да видиш че на запад повечето хора които ходят са 20-21+
Някой го слагат точно за вдъхновение. Съдя по себе си, само че нямам регистрации в сайтове за запознанства. Слагам си песничката в скайп и и се радвам.хората си го слагат това, не защото са в някакво вдъхновение, а защото им се е сторило "оригинално" и са решили да се правят на интересни като си го сложат и те, но може да си сигурен, че в огромното си мнозинство не слушат хаус.
Хауса набира пълни обороти и ще измести тъпата чалга сигурен съм. Защо хаус маняците не стават чалгари , а чалгарите стават хаус маняци ? А де ?
http://www.vbox7.com/play:076c996d
Виж това клипче на тиесто и после пак ми говори за тъпата чалга...
Дошли 200 хиляди и смяташ това за успех (да уточня - успех е, но бледнее пред редица други по-посетени концерти)? А как тогава да наречем концерта на Металика (ако не се лъжа) пред 1 милион зрители на летището в Москва? Роби Уилямс дори пя пред повече зрители, ебати! И тези на 20-21 години какво да не са много възрастни? Що рядко ще видиш хаусър на 30+ години? А само да вметна, ако под Амстердам Арина имаш предвид на Аякс стадиона - меко казано не вярвам да е имало 200 хиляди, че и за половината на тази бройка сериозно се съмнявам, но хайде да ти повярвам. И какво ми даваш примери с концерти на Тиесто, нали говорехме за България? Не го карат да дойде тук, защото няма аудитория, която да даде по 30+ лева за вход (поне 10 хиляди зрителя), всички видяхме уж известен рапър като 50 цента колко човека събра в Несебър. Същото ще е и с Тиесто - ще напълни Манията и дотам. Хаусърите почвате прекалено много да се вкарвате във филми и да си вярвате, което може да ви изиграе лоша шега, но вие си знаете.![]()
Левски шампион але але!
Първоначално написано от Whisskas
ооо поклон пред твоята мъдра хауСерска особа . Искам да взимам часни уроци при теб и да стана един от братството на хауСерите![]()
Абе тръгнали сте да спорите за глупости. И тези, които сте против чалгарите в хауса, и тези които са чалгарите в хауса сте от поузърите... едните винаги са се стремяли да бъдат с масата, другите да бъдат различни, с една еднаква цел. В което всъщност няма много лошо...
А и се чудя дали и трутата и чалгарите са слушали изпълнители като Kraftwerk, Jean Michel Jarre, Mike Oldfield.... не разбирам от електронна музика, но за сметка на това виждам, че повечето от разбиращите от електронна музика и от двете страни (чалгари и анти-чалгари) не ги знаят тези изпълнители.
И ми е странно как доста хора говорят за електронно и хаус като за тотално отделни неща сякаш хауса не е електронна музика..
Alabalaportokala - Виж това... най-малкото Тиесто не го е създал той, ако не знаеш.... а и кавъра на Robert Milers е много по-добър от на Тиесто.
Та виж... и на това не ми говори за тъпата чалга...
http://youtube.com/watch?v=RRMz8fKkG2g
Хаха
Ем,модерно е...
Всъщност щот очно чалгарите да са станли хаусъри?Не може ли некви други?
А иначе,да,факт е че дооооооста хора се зарибиха изведнъж..
Първоначално написано от w0sh
защото внезапно поумнявда ама съвсем мъничко