- Форум
- По малко от всичко
- Музика и ТВ
- Защо чалгарите станаха "хаусъри"?
Има разлика между човек който е на 20-21 и нагоре и такива в пубертетата както ти казваш донт ю тинк со ? Хахах на парти съм виждал мъже с жените си да идват и да денсят до насита той ще ме питал дали съм щял въобще да ги видя. Момче дори Катето Евро беше на парти в Мания в Сл. Бряг прегърнала двама пича мега мега намазана (надрусана). Щях да и стисна ръката, но за съжаление беше на вип етажа и трябваше да се задоволя само със снимка.И тези на 20-21 години какво да не са много възрастни? Що рядко ще видиш хаусър на 30+ години?
Давам ти за пример Тиесто и Пол Ван Дайк защото казах че в България няма организация за парти на стадион, но и това ще дойде ще видиш. Карл Кокс ще идва в София на 19 април. Да видим дали ще има само хора от София. А ти какво искаш бтв ? За година две цяла България да прослуша хаус и транс при положение че нашето общество консервативно и още ни тресе ерата на комунизма. Няма как да стане. И не, ние не се филмирваме. Това че повечето хора преминаха към хауса и заебаха тъпата чалга която предполагам ти харесваш, не означава че е филм. Гледай малко реално на нещата. На мене ми е пределно ясно че хауса няма да бъде монополен стил на музика, но да твърдиш че не може да се конкурира с чалгата по популярност е смехотворно. А и чалгата си остава само на балканите. Докато хауса си е популярен на световно ниво.![]()
Първо, от пубертета се излиза, когато човек поумнее, а не след навършване на определена възраст, справка - пуберката Парис Хилтън. Второ, да ми даваш за пример Екатерина Евро е меко казано смешно и учтиво ще го пропусна, като силно се надявам да не се възхищаваш на нея и себеподобните й. Чалга НЕ слушам, но НЕ слушам и хаус. И ще ми бъде интересно на Карл Кокс колко зрители ще има. А само да вметна - приятелю, чалгата в България се слуша от всички възрасти, как ще я измести хауса дето се слуша почти изцяло от пишлемета и излезли от пубертета само на теория младежи? В чужбина първата работа на огромното мнозинство българи е да се върне от работа и да си пусне да му дрънчи чалга, особено ако са се събрали с други българи. Израза, че на българина му дай само ракия, салата и чалга откъде мислиш, че идва? Щото много слуша хаус, или? Това, че 2000-3000 пишлемета са "прослушали" хаус ако му викаш изместване от лидерството на чалгата... Повтарям - НЕ харесвам и чалга и хаус, но ако гледам безпристрастно хауса няма и минимален шанс да измести чалгата, най-малкото щото чалгата се слуша от всички възрасти, за разлика от хауса. А и хауса в световен мащаб далеч не е чак толкова популярна музика, че да имаш някакви реални основания да смяташ, че щом се е наложила в световен мащаб ще измести чалгата. Но вие си живейте в наркотичните филми, на магистралите, или на каквото там живеете, но не се главозамайвйте, щото падане от високо най-много боли.![]()
Левски шампион але але!
vseki ima pravo da slu6a kakvato muzika iska,az naprimer sega slu6am r&b i hip-hop ,predi slu6ah punk rock,ne e hubavo da ostava6 samo v ramkite na edin janr,trqbva da se opita vsi4ko![]()
ми една от нашия клас се облякла в R&B стил и отиваме на модул с класната и пуснали чалга и си пеят, тъпо.. и вика, че била R&B пък слуша чалга
сори, че се отклоних от темата![]()
И мен ми е някво гадно заради тия пози които се появиха ... даже вече ме е срам да казвам че слушам Хаус ...
Както един съученик казваше "Радвам се че метъла не е комерсиален , че няма да го преживея да гледам по улиците разни пикльовци с тениски на Мейдън,които не знаят и 1 тяхна песен!"
А това от кога слушам такава музика си личи от подписа ми!
![]()
И тази година най - шумна бе групата на православните араби.Младежите с пълно гърло викаха "Иисус е наш Бог".Преди години било решено арабите да не бъдат допуснати в комплекса.Свещения огън обаче не паднал, докато прогонените не влезли.
Явно го е казвал преди концерта на Мейдън.Първоначално написано от Initial_D
![]()
Ся покрай и след Металика очаквам изключително пласиране на тениски на Металика сред младежите... особено на тези, които знаят точно една песен (Знаем коя).![]()
Що ли? Защото всичко стана комерс _|_ !
чалга sux! only schranz, gabba, rave, happy hardcore& minimal!! <-- е т'фа е то!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !![]()
![]()
Според мен това тъпо и ограничено разделяне на хаусъри,позьори,чалгари,ме ъли и тям подобни е безмислено.Има си стилове в музиката,всеки има право да слуша,каквото поиска.Къде пише,че,когато слушаш нещо,трябва да не слушаш друго...не мога да разбера каква е тази мания да бъдете тру и да се изказвате против дтугите
хммм аз едно време в новия ми клас като ме разбраха,че слушам хаус(още не беше навлязъл така)веднага ме лепнаха,че съм наркоманка,как съм можела да слушам тва- а ся сички естествено са големите разбирачи
Ххахаха ее браво! Точно така е. И аз сега гледам някви познати, които слушат ама баати ужасиите сякви български, гръцки и тем подобни маанета, нареждат в плейлистата си и хаус и габба ...лол! Ама заедно си ги слушат, ми на мен също ми е притеснително.
Кое ти е притеснително...какво като слушат и чалга и хаус...какво лошо има в това![]()
И защо си мислиш така?Първоначално написано от ATAKABG
Един човек зад пулта не може да ти даде същото, което цяла група с китарате, барабаните и всичките инструменти. Има голяма разлика в усещането и емоциите.
И ми е интересно как класическата музика ще се изпълнява не от симпфоничен оркестър, а от един човек с някакви електронники пред него. Голяма Емоция.
И как става такъв филмът? След като си употребил някакви синтетики?![]()
И не си мисли, че електронната ще просперира чак толкова много. Ще се появят нови стилове и жанрове нямащи много общо с електронната. И погледни класацията на билбоард и виж къде е електронната, и къде е попа, рапа, кънтрито и рок-а и тогава ми говори кое е западнало...
Колко пъти за последните години електронен албум е влизал в топ 10 на САЩ? Има ли изобщо случай на албум с електронна музика да е отивал на първо място в САЩ? Говорим за чиста електронна, че ако ми изакараш че Nine Inch Nails примерно са го правили... те имат повече общо с рока и метъла от електронната. Погледни и класациите в Европа... Кога хауса и транса ще стигнат като цяло посещаемостта на поп концертите? Никога![]()
Хахах... ако не се появи някой\няколко расисти-главнокомандващи и не ги избият всички негрота ще има рап.Първоначално написано от Jamalska
![]()
И какво от това дали слушам чалга и хаус или техно...
Аз слушам всичко ,но не "робувам" на определен стил музика.. Когато ми се слуша чалга слушам чалга..когато съм на кеф слушам хаус... много често слушам и Guns N'Roses (pzz Don't Cry)
Колкото до наркотиците... не мога да го разбера...
напълно те подкрепямПървоначално написано от AfterWorld
най-малкото,че и аз не робувам на 1 стил...
Na koncerti se drusa, dori na straight edge grupiПървоначално написано от ATAKABG
...No na tqh moje6 da izkara6 dobre i trezven, dokato na elektronika nqma 6ans...Ili pone nikoi ne go pravi...
и аз си мисля че просто няма как да няма рап ... все пак е най-добрия стил създаван някога ... и дори да си мислят сегашните хаус фенове РАПА Е ЖИВ И ЩЕ СИ ОСТАНЕ ТАКА !!! а по темата : преди години беше модерно да си рапър .... след това дойде чалгата ... сега е хауса .... жалко само че малко хора не чувстваме рапа като мода и си го слушаме още ... а тия курвички като дойде нещо по ново всички ще се метнат на него ....Първоначално написано от Jamalska
![]()
![]()
![]()
И аз си задавам същите въпроси, направо вече ме е срам да кажа
каква музика слушам, ако някой ме пита. Не слушам хаус, но то като кажеш и електронна музика, пак се прави асоциацията, че това е чалгата на новото време. Аз ще я слушам тайно вече....![]()
Give me your best shot motherfucker!
Аз съм напълно съгласна с това!Може би са почнали да осъзнават,че за нищо не стават и HOUSEът е тяхното решение...хахаха смях!![]()
еми незнам,аз съм 'чалгарка' , все още не съм прослушала хаус,и това никога няма да стане
to te i dvete sa ednakvi-muzika daje sujalqvam 4e taka go nari4am,koqto e totalen ki4 i promivka na mozuka,bez nikakuv smisul!6to bili stanali?!i dvete ot kade se poqviha-ot prostotiqta na horata!a ako gi razdelqte to togava purvo trqbva da si qko prost-posle stava6 4alagar-posle stava6 o6te po-pros i nakraq ima dva varqnta- ili izka6 da si ve4e fe6un tupak 6tot e po-moderno i stava6 hausar i se otri4a6 ot taka liubimite ti maaneta i s golqma muka slu6a6 muzika ot koqto v na4aloto ti se gadi i ne ponasq6,ili stava6 muzikalen pumqr,kato slu6a6 i dvete!izvod:OT PROSTOTIQTA!![]()
BETTER DEAD THAN RED!!!!БЪЛГАРИЯ ЗА БЪЛГАРИТЕ-ПРОДАЖНИЦИТЕ ВЪН!!!!14 88!
щото да има такива като тебе да пускат тъпи теми с още по-тъпи въпроси и отговори![]()
Първоначално написано от petq1488
Чалгата може да си се е появила от простотията на хората по простата причина че е най-лесно достъпната музика...т.е. Ти я гледаш не я слушаш но за хауса да казваш че е произлязла от простотията на хората НАПЪЛНО НЕ СЪМ СЪГЛАСНА!Ти слушала ли си истински хаус-не говоря за комерси за който трябва да влезеш в дата.бг и просто да го дръпнеш, а за нещо истинко което търсиш с часове защото не е комерсиално и лесно достъпно???Очевидно не!
коментара ти е под всякаква критика!!!!=D> =D>
![]()
![]()
![]()