.
Отговор в тема
Страница 4 от 7 ПървиПърви 1234567 ПоследнаПърви
Резултати от 76 до 100 от общо 169
    Супер фен
    И тези на 20-21 години какво да не са много възрастни? Що рядко ще видиш хаусър на 30+ години?
    Има разлика между човек който е на 20-21 и нагоре и такива в пубертетата както ти казваш донт ю тинк со ? Хахах на парти съм виждал мъже с жените си да идват и да денсят до насита той ще ме питал дали съм щял въобще да ги видя. Момче дори Катето Евро беше на парти в Мания в Сл. Бряг прегърнала двама пича мега мега намазана (надрусана). Щях да и стисна ръката, но за съжаление беше на вип етажа и трябваше да се задоволя само със снимка.

Давам ти за пример Тиесто и Пол Ван Дайк защото казах че в България няма организация за парти на стадион, но и това ще дойде ще видиш. Карл Кокс ще идва в София на 19 април. Да видим дали ще има само хора от София. А ти какво искаш бтв ? За година две цяла България да прослуша хаус и транс при положение че нашето общество консервативно и още ни тресе ерата на комунизма. Няма как да стане. И не, ние не се филмирваме. Това че повечето хора преминаха към хауса и заебаха тъпата чалга която предполагам ти харесваш, не означава че е филм. Гледай малко реално на нещата. На мене ми е пределно ясно че хауса няма да бъде монополен стил на музика, но да твърдиш че не може да се конкурира с чалгата по популярност е смехотворно. А и чалгата си остава само на балканите. Докато хауса си е популярен на световно ниво.

Супер фен Аватара на air_J
    Град
    Свищов Town
    Първо, от пубертета се излиза, когато човек поумнее, а не след навършване на определена възраст, справка - пуберката Парис Хилтън. Второ, да ми даваш за пример Екатерина Евро е меко казано смешно и учтиво ще го пропусна, като силно се надявам да не се възхищаваш на нея и себеподобните й. Чалга НЕ слушам, но НЕ слушам и хаус. И ще ми бъде интересно на Карл Кокс колко зрители ще има. А само да вметна - приятелю, чалгата в България се слуша от всички възрасти, как ще я измести хауса дето се слуша почти изцяло от пишлемета и излезли от пубертета само на теория младежи? В чужбина първата работа на огромното мнозинство българи е да се върне от работа и да си пусне да му дрънчи чалга, особено ако са се събрали с други българи. Израза, че на българина му дай само ракия, салата и чалга откъде мислиш, че идва? Щото много слуша хаус, или? Това, че 2000-3000 пишлемета са "прослушали" хаус ако му викаш изместване от лидерството на чалгата... Повтарям - НЕ харесвам и чалга и хаус, но ако гледам безпристрастно хауса няма и минимален шанс да измести чалгата, най-малкото щото чалгата се слуша от всички възрасти, за разлика от хауса. А и хауса в световен мащаб далеч не е чак толкова популярна музика, че да имаш някакви реални основания да смяташ, че щом се е наложила в световен мащаб ще измести чалгата. Но вие си живейте в наркотичните филми, на магистралите, или на каквото там живеете, но не се главозамайвйте, щото падане от високо най-много боли.
    Левски шампион але але!

vseki ima pravo da slu6a kakvato muzika iska,az naprimer sega slu6am r&b i hip-hop ,predi slu6ah punk rock,ne e hubavo da ostava6 samo v ramkite na edin janr,trqbva da se opita vsi4ko

ми една от нашия клас се облякла в R&B стил и отиваме на модул с класната и пуснали чалга и си пеят, тъпо.. и вика, че била R&B пък слуша чалга
    сори, че се отклоних от темата

Супер фен Аватара на InitialD
    Град
    Източен Бейрут , Ливан
    И мен ми е някво гадно заради тия пози които се появиха ... даже вече ме е срам да казвам че слушам Хаус ...

Както един съученик казваше "Радвам се че метъла не е комерсиален , че няма да го преживея да гледам по улиците разни пикльовци с тениски на Мейдън,които не знаят и 1 тяхна песен!"

А това от кога слушам такава музика си личи от подписа ми!
    И тази година най - шумна бе групата на православните араби.Младежите с пълно гърло викаха "Иисус е наш Бог".Преди години било решено арабите да не бъдат допуснати в комплекса.Свещения огън обаче не паднал, докато прогонените не влезли.

Град
    Варна, морето, сините вълни...
    Цитирай Първоначално написано от Initial_D
    Както един съученик казваше "Радвам се че метъла не е комерсиален , че няма да го преживея да гледам по улиците разни пикльовци с тениски на Мейдън,които не знаят и 1 тяхна песен!"
    Явно го е казвал преди концерта на Мейдън.

Ся покрай и след Металика очаквам изключително пласиране на тениски на Металика сред младежите... особено на тези, които знаят точно една песен (Знаем коя).

Що ли? Защото всичко стана комерс _|_ !
    чалга sux! only schranz, gabba, rave, happy hardcore& minimal!! <-- е т'фа е то!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !

Супер фен Аватара на kindergarden
    Според мен това тъпо и ограничено разделяне на хаусъри,позьори,чалгари,ме ъли и тям подобни е безмислено.Има си стилове в музиката,всеки има право да слуша,каквото поиска.Къде пише,че,когато слушаш нещо,трябва да не слушаш друго...не мога да разбера каква е тази мания да бъдете тру и да се изказвате против дтугите

хммм аз едно време в новия ми клас като ме разбраха,че слушам хаус(още не беше навлязъл така)веднага ме лепнаха,че съм наркоманка,как съм можела да слушам тва- а ся сички естествено са големите разбирачи

Ххахаха ее браво! Точно така е. И аз сега гледам някви познати, които слушат ама баати ужасиите сякви български, гръцки и тем подобни маанета, нареждат в плейлистата си и хаус и габба ...лол! Ама заедно си ги слушат, ми на мен също ми е притеснително.

Кое ти е притеснително...какво като слушат и чалга и хаус...какво лошо има в това

Град
    Цитирай Първоначално написано от ATAKABG
    квото и да си говориме електронната музика е музиката на бъдещето,след 50 години надали ще има друга музика,в това може да сте сигурни...
    И защо си мислиш така? Един човек зад пулта не може да ти даде същото, което цяла група с китарате, барабаните и всичките инструменти. Има голяма разлика в усещането и емоциите.

И ми е интересно как класическата музика ще се изпълнява не от симпфоничен оркестър, а от един човек с някакви електронники пред него. Голяма Емоция.

Град
    И как става такъв филмът? След като си употребил някакви синтетики?

И не си мисли, че електронната ще просперира чак толкова много. Ще се появят нови стилове и жанрове нямащи много общо с електронната. И погледни класацията на билбоард и виж къде е електронната, и къде е попа, рапа, кънтрито и рок-а и тогава ми говори кое е западнало...

Колко пъти за последните години електронен албум е влизал в топ 10 на САЩ? Има ли изобщо случай на албум с електронна музика да е отивал на първо място в САЩ? Говорим за чиста електронна, че ако ми изакараш че Nine Inch Nails примерно са го правили... те имат повече общо с рока и метъла от електронната. Погледни и класациите в Европа... Кога хауса и транса ще стигнат като цяло посещаемостта на поп концертите? Никога

Мега фен
    Град
    веселите пейки
    абее рап ше има винаги

Град
    Цитирай Първоначално написано от Jamalska
    абее рап ше има винаги
    Хахах... ако не се появи някой\няколко расисти-главнокомандващи и не ги избият всички негрота ще има рап.

И какво от това дали слушам чалга и хаус или техно...

Аз слушам всичко ,но не "робувам" на определен стил музика.. Когато ми се слуша чалга слушам чалга..когато съм на кеф слушам хаус... много често слушам и Guns N'Roses (pzz Don't Cry)

Колкото до наркотиците... не мога да го разбера...

Цитирай Първоначално написано от AfterWorld
    И какво от това дали слушам чалга и хаус или техно...

Аз слушам всичко ,но не "робувам" на определен стил музика.. Когато ми се слуша чалга слушам чалга..когато съм на кеф слушам хаус... много често слушам и Guns N'Roses (pzz Don't Cry)

Колкото до наркотиците... не мога да го разбера...
    напълно те подкрепям най-малкото,че и аз не робувам на 1 стил...

Повече от фен Аватара на run
    Град
    Run's House
    Цитирай Първоначално написано от ATAKABG
    кво значение имат некви класации бе... виж как се развиват нещата,само това е важното... класациите на разни еврейски телевизии като МТВ,и разни музикални компании и прочее нямат никакво значение...

Електронната музика бавно,но сигурно превзема световната музика,и това е факт,не е някаква спекулация... И да се повяват нови течения и стилове те пак ще са електронни,бъди сигурен,то виж само електронната музика в момента колко различни течения има - спийдкор,хардкор,габба,инд стриал,прогресив,трайбъл,м инимал и т.н....

Дори виж каква песен е песен на Евровизия за България... Пак ше си говорим на кой принадлежи бъдещето...

А със синтетики или без - филма си е филм. Да не би на роконцерт не се пие и друса,а? Не на мене тия...
    Na koncerti se drusa, dori na straight edge grupi ...No na tqh moje6 da izkara6 dobre i trezven, dokato na elektronika nqma 6ans...Ili pone nikoi ne go pravi...

Град
    Varna
    Цитирай Първоначално написано от Jamalska
    абее рап ше има винаги
    и аз си мисля че просто няма как да няма рап ... все пак е най-добрия стил създаван някога ... и дори да си мислят сегашните хаус фенове РАПА Е ЖИВ И ЩЕ СИ ОСТАНЕ ТАКА !!! а по темата : преди години беше модерно да си рапър .... след това дойде чалгата ... сега е хауса .... жалко само че малко хора не чувстваме рапа като мода и си го слушаме още ... а тия курвички като дойде нещо по ново всички ще се метнат на него ....

Голям фен Аватара на techCandy
    Град
    София
    И аз си задавам същите въпроси, направо вече ме е срам да кажа
    каква музика слушам, ако някой ме пита. Не слушам хаус, но то като кажеш и електронна музика, пак се прави асоциацията, че това е чалгата на новото време. Аз ще я слушам тайно вече....

Give me your best shot motherfucker!

Аз съм напълно съгласна с това!Може би са почнали да осъзнават,че за нищо не стават и HOUSEът е тяхното решение...хахаха смях!

еми незнам,аз съм 'чалгарка' , все още не съм прослушала хаус,и това никога няма да стане

to te i dvete sa ednakvi-muzika daje sujalqvam 4e taka go nari4am,koqto e totalen ki4 i promivka na mozuka,bez nikakuv smisul!6to bili stanali?!i dvete ot kade se poqviha-ot prostotiqta na horata!a ako gi razdelqte to togava purvo trqbva da si qko prost-posle stava6 4alagar-posle stava6 o6te po-pros i nakraq ima dva varqnta- ili izka6 da si ve4e fe6un tupak 6tot e po-moderno i stava6 hausar i se otri4a6 ot taka liubimite ti maaneta i s golqma muka slu6a6 muzika ot koqto v na4aloto ti se gadi i ne ponasq6,ili stava6 muzikalen pumqr,kato slu6a6 i dvete!izvod:OT PROSTOTIQTA!
    BETTER DEAD THAN RED!!!!БЪЛГАРИЯ ЗА БЪЛГАРИТЕ-ПРОДАЖНИЦИТЕ ВЪН!!!!14 88!

Мега фен
    щото да има такива като тебе да пускат тъпи теми с още по-тъпи въпроси и отговори

Цитирай Първоначално написано от petq1488
    to te i dvete sa ednakvi-muzika daje sujalqvam 4e taka go nari4am,koqto e totalen ki4 i promivka na mozuka,bez nikakuv smisul!6to bili stanali?!i dvete ot kade se poqviha-ot prostotiqta na horata!a ako gi razdelqte to togava purvo trqbva da si qko prost-posle stava6 4alagar-posle stava6 o6te po-pros i nakraq ima dva varqnta- ili izka6 da si ve4e fe6un tupak 6tot e po-moderno i stava6 hausar i se otri4a6 ot taka liubimite ti maaneta i s golqma muka slu6a6 muzika ot koqto v na4aloto ti se gadi i ne ponasq6,ili stava6 muzikalen pumqr,kato slu6a6 i dvete!izvod:OT PROSTOTIQTA!

Чалгата може да си се е появила от простотията на хората по простата причина че е най-лесно достъпната музика...т.е. Ти я гледаш не я слушаш но за хауса да казваш че е произлязла от простотията на хората НАПЪЛНО НЕ СЪМ СЪГЛАСНА!Ти слушала ли си истински хаус-не говоря за комерси за който трябва да влезеш в дата.бг и просто да го дръпнеш, а за нещо истинко което търсиш с часове защото не е комерсиално и лесно достъпно???Очевидно не!
    коментара ти е под всякаква критика!!!! =D> =D>

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си