- Форум
- По малко от всичко
- Музика и ТВ
- Защо чалгарите станаха "хаусъри"?
Почакай малко.Аз слушам всякаква музика и си ходя в хаус клубове.Другата причина също ,че не някой хора немогат да въртят гюбеци , като мен и могат денсят само на хаус! А и хаус музиката е най-зарибителната/надъхваща музика и на нея се разбиваш тотално.
Кажи им го!Първоначално написано от NightGuardian
![]()
Тази вечер тръгвам на лов...
Като хищник доближавам те
Ти си жертва - подчини се
и прави каквото искам аз...
Хайде, драскай и хапи ме!
Хей, аз не бях чалгарка! Иначе.. щото така е модерно.
Soy tu gitana, tu compa
Ей мамут,тва мухито ли е?
ти остави... тая музика я комерсиализираха отвсякъде.. е на некои поп/денс парчета им викат ,че са хаус... бог ви опазил от такива люде![]()
![]()
...за да бъдеш себе си, трябва да се докажеш и да не забравяш кой си и от къде идваш.. защото това е твоята история, а човек без история е просто лице от тълпата....
измаряте ей..
suglasna sam!Първоначално написано от w0sh
I don't want to be anything other than what I've been tryin to be lately
All I have to do is think of me and I've peace of mind
абе вие сте много зле.
Хаус та хаус - циклаж с еднотипна "мелодия" две думи на кръст, един джангър и тва е.
Щяла завладее света, немалод аима друга музика - лееле вие сте много зле шмъркалници прости.
Как може да има музика остана векове наред и ще я има още.
Метъла е вечен .
има и друга електронна музика не е само пробития хаус.
част от индъстриал , арк рейв, електроник. експериментъл.
ама кво съм тръгнал ви обеснявам филмари смешни.
Ами те просто не различават хауса от чалгата![]()
По друг начин не мога да си го обясня![]()
Щото е на модаВие не разбрахте ли,че в България квото излезне на мода всички го копират. Много обичам да казвам - но мода беше рапът-всички станахте рапари,на мода е хауса-всички сте хаусъри,ама спокойно утре като е на мода да си боклук пак всички ще сте модерни
![]()
Няма вече за какво ти да ми прощаваш... минаха времената да ме заебаваш.. сега към теб изпитвам само съжаление.. даже омраза с извинение... За мен значиш вече по-малко и от нула... Това че те обичам все едно не си го чул..
Че то това кога е излизало от мода?Първоначално написано от naduta_fukli4ka
![]()
Левски шампион але але!
ахаха сичко е мода според мене беше модерно да си имо сички станаха имота после сички намразиха имота и стнаха сийн и фешани или "със собствен тил"![]()
офф абее ддз се тая ама някой чалгари наистина станаха "хаус маняци" хаха
![]()
ИЗВОД:в стремежа си да са различни всички станаха еднакви![]()
Тази, която бе егоистка...
Тази, която бе жестока към другите,
която нямаше душа,
нямаше срам,
остана без мечти и разруши света.
Но тази, която беше себе си...
без лъжи, без лицемерие.
Просто беше себе си...
щото ся хауса е модерен ...сещате ли се ....супер смешни маина ...!
Don`t tell me what to do and who the fuck are you?!..Don`t tell me how to live or what the fuck to wear..I`ve got my own idea ....And I don`t give a care....
Да не ти пука приятелио живеем в такава псевдонация, че с удоволствие може да го набия на 85 % от хората в тоя форум щот са смешни и комплексирани така, че слушаи си музиката и да не ти дреме аз слушам електронна музика от близо 10 години и съм я видял от близко тая еволюция и да ти кажя да не ти дреме ти пък можеш да се смееш на тея глупаци рокаджии дето те хранят тука щото ако знаеш те колко са необразовани и глупави и на онея момиченца с готините никчета на по 15 16 години дето си мислят, че знаят всичко бии им го в в дупетата![]()
И ще ви кажа да опонирам ви щото съм 1 милион пъти по начетен във всички музикални жанрове от вас мишоци![]()
Em poukata e prosta....zaslushai muzika s glavno M a ne prosti mizeriiprobvai rock4e ili neshto podobno....ne shibanii 4algii i tehnota
![]()
Entombed For live
Твоето голямо М го разбирам и като МЕТЪЛ. Пиши на КИРИЛИЦА, това е БЪЛГАРСКИ ФОРУМ ГЛУПАК, + това съмнявам се, че повечето от тук знаят, че халса не съществува от вчера или от преди 2 3 години а от повече от 20. В началото на 80 са първите заченки на халс културата в света в Детройт няма да говоря повече все пак вие сте образовани достатъчно за да знаете нали тъпи ограничени пубери?
Първоначално написано от techsoul
Такам за начало ше си пиша на български АКО Щъ....второ еми нем музиката не е само метъл...Има толкова други стилове музика които могат да се слушат место ТЕХНОТО....което е супер адскииии шибана музика....и много ли са 20 години са сформирането На едно огромно Лайно ???ем не....
Entombed For live
Нито в хауса (или какъвто и да е стил електронна), нито в метъла има чак толкова много музиканти с главно М, която да правят музика с главно М. Искате музика с главно М - слушайте джаз и класическа, а не популярна музика.![]()
Хаус- под това явно разбирате всички видове електронна музика без да правите различия. Пък и какво беше това тъпо изказване, че техното било едно голямо Лайно. Ебаси ограниченото мислене, как може да спорите за това. Всеки е с вкуса си, някой да те задължава да го слушаш? И за мен метала е едно голямо лайно и мазните метали с мазните коси. Тъпото е, че всички се копират и както каза един в стремежа си да станат различни всички станаха еднакви.абсолютно съгласна съм. И стигате вече с тъпите спорове, тая музика била проста оная била проста. Цветовете и вкусовете не се оспорват.
Така мишок незнам на кой ще викаш, но не и на хората които пишат в този форум и по тази тема....Първоначално написано от techsoul
Така а онези момиченца с готините никчета на по 15 и 16 год дето си мислят че знаят всичко не ги барай, защото аз съм една от тях и мога да ти кажа че съм видяла много повече неща от теб и съм преживяла много повече от теб.
И последно не си 1 000 000 пъти по-начетен във всички музикални стилове... Сигурна съм че знам много повече от теб във всички стилове освен поп фолка и чалгата... Това са единствените стилове които не съм слушала... а съм само на 16 имаш ли нещо да ми кажеш...
И сега по темата...
Съгласна съм че house музиката е популярна сега и затова всички слушат нея, но хаусърите да не се чувстват комплексирани от това, защото много добре знаят- те просто могат да го почустват че фешъните ги копират... Аз съм сигурна, ако попитате някои фешън за някой DJ в house и techno стил той ще ви каже едва ли не че DJ Balthazar изпълнява techno, а DJ Tiesto изпълнява house...
И да ви кажа че на мен ми се е случвало
Така, че спокойно след 2 месеца ще е модерна друга музика и те ще започнат да копират друг стил...
PyUsKЪм Te yTnOfu Po MoЯTъ ПъЪrZAлKъЪ, пАk Se IзЛaGaШ кАтY PyTkA mALkAa...