.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 27

Подхранване на мигли? ^^

Абе, знаете ли някоя бабина рецепта за подхранване на миглите. Много ми е жал за тях. Редовно ги третирам с к'во ли не. Единствено, когато съм си вкъщи, съм без спирала и без нищо.
    Пък като започне да се запролетява и ми идва музата за всякакви бабини отвари и маски... я на косата, я на лицето, я тук - я там...
    Обаче за подхранване на миглите не съм срещала сякаш...

Някой да знае нещичко?
    Разорена съм, но щастлива
    Бедна, но мила
    Висока, но здраво стъпила на земята
    Нормална, но обсебена
    Загубена съм, но пълна с надежда.

Град
    Dreamland
    ами чувала съм че рециновото масло подхранвало миглите
    БисквитенотоЧудовище

Рицинът не беше ли отровен !?!?

Град
    Dreamland
    Рециновото масло се пие когато имаш запек и щом се пие тогава предполагам не е отровно

Пц да се поправя РЕциново масло не рициново
    БисквитенотоЧудовище

Супер фен
    Град
    na edno mqsto
    зна4и има една мн ефикасна маска,ама трябва да внимаваш аз я правя..веднъж седми4но...стопляш леко на водна баня бадемово масло и после си мажиш миглите с него така да се каже,стойш половин 4ас и измиваш с розова вода и после с някъкъв гел или сапун зависи какво ползваш
    Света е любов,а тя е създадена,за да прави щастлив само един човек..А този човек е най-добрия на света...той е ...

Не знам доколко действат тия неща.. Веднъж по собствена инициатива пробвах с някакъв крем.. почнаха да падат Но той не беше за мигли, така, че може и да има полезни кремчета. Аз лично ти препоръчвам, ако си в състояние да търпиш - изкуствени мигли. Стига да знаеш как да ги слагаш, никой няма да забележи, че си с такива Хем ти почиват естествените, хем изглеждаш супер. Но ти си преценяваш, успех
    "Вероятността нещо да се случи е обратно пропорционална на неговата желателност." (Закон на Гумперсън)

"Подходящият случай се явява в най-неподходящия момент." - (праволо на Дюшарм)

Супер фен
    Град
    на най-обичания мъж в сърцето . . .
    В шишенце от стара спирала слагаш рициново или бадемово масло.Вечер преди лягане мажеш миглите с него.Това е.
    Извинете ме за правописа , но нямам нерви за тирета и запетайки

Мазах се 1м с бадемово масло-нищо не стана.

а тези рициново и бадемово масло парят ли на очите? Защото от известно време тая ми спирала ме дразни, а уж в началото не беше така.

neshtastno^vliubena, какво може да се случи, ако не внимавам? Да ми опадат миглите или да ми пари на очите?

А, да! И какъв е ефектът от тия масла?
    Бедна, но мила
    Нормална, но обсебена

Супер фен
    Град
    na edno mqsto
    ами може да ти влезне масло в о4ите,може да ти пари...и аз го правя това от 3 месеца близо и ефект има макар4е не см мн постоянна,но ефекта е голям
    Света е любов,а тя е създадена,за да прави щастлив само един човек..А този човек е най-добрия на света...той е ...

По к'во разбираш, че има ефект обаче?
    Айде ако е коса... става по-здрава, по-лъскава, по-мека и т.н., но за миглите... к'во се 'случва' с тях? ^^
    Бедна, но мила
    Нормална, но обсебена

da be i az sum chuvala za recinovoto maslo - na edna fr i porasnaha dosta ot nego ama kato si slojish pochvat da ti salzqt ochite...tai che ne se naduhvai mn
    [!] ...Не ПлачИ, ЗаЩОтО е сВЪрШиЛо , УсмИхНи Се, ЗащОтО сЕ е СлуЧиЛо... [!]

:)

ахаха да определено за тая теме беше как съм сбъркала незнам та както вече казах със зехтин ще ги подхраниш

Супер фен
    Град
    na edno mqsto
    ами ефекта е по-дълги и гъсти мигли! логи4но е нали?

Не. Аз искам здрави. А и ме съмнява да стават по-дълги и по-обемни. Ако беше така много момичета щяха да го правят, а не да си слагат изкуствени примерно.

Но благодаря за информацията.
    Бедна, но мила
    Нормална, но обсебена

Супер фен
    Град
    na edno mqsto
    е здрави ще ти станат ако станат обемни споки4...пробвай! Нишо не губиш,само можеш да спе4елиш! Гарантирам ти,4е след два месеца ще си със по-здрави мигли! Ако не! зна4и просто съм грешала...но опитай!

kolko gore dolu struva tova ricinovo maslo ? i da go tursq ot aptekite nali ?
    Не позволявай на хората да стоят близо до теб, за да не чувстваш липса, когато започнат да си тръгват един по един ...

Супер фен Аватара на Abigoria
    Град
    Добрич
    О, Боже, купете си глицерин от аптеката бе, тея масла са ала бала... Аз си бях отрязала миглите на едното очо ( не питайте... ) и с глицерин... Не ги прави дълги или там ... обемни, ами просто им заздравява структурата...

Цитирай Първоначално написано от neshtastno^vliubena
    е здрави ще ти станат ако станат обемни споки4...пробвай! Нишо не губиш,само можеш да спе4елиш! Гарантирам ти,4е след два месеца ще си със по-здрави мигли! Ако не! зна4и просто съм грешала...но опитай!
    А имаш ли снимка от преди и сега за да видим разликата?
    А тоя глицерин ако попадне в окото няма ли да е опасно???

Супер фен
    Град
    na edno mqsto
    ако ми кажете как то4но да си ка4а снимката,може да ка4а не6ти4ко...макар4е по4ти жси4ки снимки са ми със спирала,но въпреки това има разлика....

Ами качваш снимката тук http://imageshack.us/ и после даваш линка =) Пише direct link to image.Копваш го и го пастваш тук =)

Супер фен
    Град
    na edno mqsto
    абе..то трудно се сетиш...ама все пак съм аз! моментос...ама ни са плашете моля ви!

преди "пълната промяна" мухахахах

http://img222.imageshack.us/my.php?i...sc00623pw1.jpg

Малко след....това...

http://img222.imageshack.us/my.php?i...sc00746is3.jpg

и сега...за мене има разлика вие ако не е виждате сте зле!

оба4е тука съм без спирала...само с беззветна така 4е сами намерете разликата...

http://img216.imageshack.us/img216/6614/p3080024mg3.jpg

Хм.. аз не долавям разликата.. може би на живо е по-явно.

А от тия безцветните спирали нямаше ли някаква подхранваща? Помня, че в едно списание бях чела, че зимата специално било много хубаво, (в случай че не слагаш често спирали) да си слагаш безцветна... там против студ, вятър... защитна някаква. Някой има ли няк'ви впечатления по въпроса? То аз с моите рижави мигли... безцветна пхах... ама все пак.. в името на 'здравето' на нашите мигли...
    Бедна, но мила
    Нормална, но обсебена

Супер фен Аватара на AnIcHkAtA
    Град
    София
    Аз преди време бях питала майка ми иииии тя каза, че като момиче сичките такива глупости за които се сетите си е правила ама не е имало резултат.По-добре пробвай със химия и аз съм си ги подстригвала и съм ги мазала със рециново масло и със мед и с още кфи ли не глупости ама ефект няма...
    Не си до мен да видиш плача ли, целувките за други харча ли.Няма начин да знаеш, че сърцето ми цялото е пълно с теб.
    И вечер спя до телефона си, но лъжа пак с колко лягам си.Не, не искам да знаеш, че в леглото ми само тишината лежи...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си