- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Как предпочитате да ви свалят момичетата?
Ta въпроса ми е .... Как предпочитате да ви свалят момичетата ..... то ясно при всеки е различно,но все пак.... защото харесвам едно момче но и нз как да деиствам ... какво да му пиша,да му говоря .....![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
т.1 и т.7 от Правилника!
Модерирано от sh3_1s_7h3_0n3
JeNitE Pro6TaVAT saMO sLedKATo Sa NaKAzaLi
Важно е да му покажеш, че имаш някакви желания към него, но и да бъдеш леко недостъпна, за да не загуби интерес имайки предвид, че може да те има когато поиска
Иначе различно, към всеки човек се подхожда по различен начин.
e trqbwa li ti da gi swalq6 ......
Аз предпочитам директно да ми казват квото и да било
, а и мразя некоя да ми са прай на "недостъпна"![]()
Нали точно това привлича още повече интереса ни към момичетатаПървоначално написано от Snitch
Директното споделяне/изразяване на чуства не винаги е най-доброто решение, особено когато не се споделят.
Eblio е прав.Не трябва да се прибързва.Защото винаги завършва с неуспех(Личен опит)
Колкото по-голяма е една лъжа, толкова по-лесно ще и повярват. ~ "Адолф ХИТЛЕР"
+1 ... + o6te 1 .... i +1265172655555555Първоначално написано от Snitch
mn me nerwqt kurwolqci deto se preqt na nqkwi hiper mnoooooo wajni
i kat i kaja 'ama putko miri6e6 ma i da mi sa prai6 na nedostypna si ostee6 kurwolqk" i mlykwat ..... smenqt stila wednaga
о определено не сам от курвите ..... ама сам много наивна и винаги много барзо се доверявам и приварзвам и си мисля че бсичко е супер![]()
![]()
и маи наистина барзам .....
![]()
![]()
![]()
Прочетох няколко твои поста в разни теми, оставам с впечатлението, че второто ти име е ЧекиджияПървоначално написано от naze
Въпросът е, че подхождате много грешно към повечето момичета. Преди години и аз бях като вас, исках всичко да става веднага. С времето обаче придобиваш опит и повтаряш тези грешки все по-рядко. Имам познати които са много хубави и желани момичета, другите ги приемат като надути лигли, но това е само защото не знаят как да достигнат до онази част от тяхната психика, в която опознават човека и всъщност не е толкова надут и недостъпен. И понеже рядко се намира някои, които да подходи по-различно, по-правилно, повечето видни случаи я изкарват надута само защото не й допада метода ви на свалка![]()
С мотики и търнокопи.
awe v tuz tema momi4eto iska savet, nii go obarnahme na spor da go eva
![]()
И с лопати и тухли четворкиПървоначално написано от w0sh
![]()
1. България е еднонационална, монолитна държава, неподлежаща на разделяне по нито един от следните принципи: верски, етнически, културен.
Пхаха
Аз съм момиче де...ама със моя...не знам кой кого свали помня че и маше пиене,пиене...пиене...и по едно време му налетях![]()
и си ходиме 6 месеца и кусур вече![]()
![]()
Смисъл...действай...![]()
Пхаха
Аз съм момиче де...ама със моя...не знам кой кого свали помня че и маше пиене,пиене...пиене...и по едно време му налетях![]()
и си ходиме 6 месеца и кусур вече![]()
![]()
Смисъл...действай...![]()
И аз не обичам много да ми се правят на недостъпни.Понякога действа за усилване на тръпката,но понякога е доста отблъскващо и изгледа че те въртят на пръстта си.Това чувство не е много приятно.
Лафете си много смейте се...Гушкай гопокажи му че ти е приятно и искаш да си с него...В скайп-а (ако си пишете) зарибявай по усилено кат го базикваш нещо и така...Би тряало момчето да са усети и да направи първата крачка даже ( ЛИЧЕН ОПИТ )
Не обичам да ме свалят момичетата. Аз обичам да ги свалям !![]()
ама то не само аз го свалям .... просто да му покажа,че го искам повече от колкото тои си мисли .....
Еми зимаш си еидн АК47 ( за по необразованите - Автомат Калашников 47 ),Скриваш ше в храстите и като минава покрай теб изпразваш един от пълнители по него и гарантирам ти, че ще го свалиш
ПС. ( бтв аз познавам една от плд дето ника и е мечоки ..не ми казвай че учиш в ПГСАГ?)
The Spark
5StaR .. . не уча там пак това за автомата![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Мене любимото ми училище в пловдив е
Професионално Училище по Текстил и кожени изделия (Тяхното облекло- фрашкано с жени)
Понзайте как е съкратено...
На тва как му викат съкратено,че нещо немога да проумея..![]()
![]()
![]()
..брао брао w0sh ше се окаже, че и на мен може да ми стане любимо
Edit: ясно как е съкращението ..сърказъм имаше!
The Spark