Лятото на лагер се запознах с бившия си приятел.Ходихме около година и скоро се разделихме. По времето когато бяхме заедно ме е лъгал доста.. правил е някои кофти работи, но се поправяше.Когато се разделихме реших да пробвам нещо ново и тръгнах с момче (не е от моя град и се виждаме само петък,събота и неделя). Обаче бившият ми приятел не ме оставя намира постоянно ми звъни, пита ме къде съм с кой съм,идва до дома.Та въпроса ми е кой да избера
Сигурна съм в бившия знам че ме обича повече от всеки друг,че прави и би направил всичко за мен.Пред него мога да се отпусна истински.Обаче има неща които мн ме дразнят в него и той продължава да ги прави и попр съм много злопаметна а той ме е лъгал мн мн мн..,но пък казва че се е променил и виждам значителна промяна от 3 месеца почти не сме заеднп,но не спира да се държи добре даже е плакал не веднъж пред мен когато се видим сега..
Сегашния ми приятел е много влюбен в мен прекарва 90% от свободното си време с мен, но все още не мога да се отпусна пред него.Проблема ми е че не се виждаме често а имам нужда от връзка повече от 2 дена в седмицата.