.
Отговор в тема
Страница 3 от 3 ПървиПърви 123
Резултати от 51 до 75 от общо 75
    Мега фен Аватара на DevilWish
    Град
    Hasselt
    Цитирай Първоначално написано от eblio
    Все едно пренебрегваш собственото си удоволствие
    Emi ne6to takova

Abe momi4eta da vi pitam ne6to - az kato sym otgore ,ne izpitvam udovolstvie ,absurd pyk da svyr6a...nz moje bi mnogo se staraq i se koncentriram v/u tva ,koeto trqbva da pravq ili nz kvo ,ama nikfo udovolstvie . . . NIKAKFO

Мега фен Аватара на hahavteen
    Град
    Германия
    Цитирай Първоначално написано от {SeXy_BaBy}
    Abe momi4eta da vi pitam ne6to - az kato sym otgore ,ne izpitvam udovolstvie ,absurd pyk da svyr6a...nz moje bi mnogo se staraq i se koncentriram v/u tva ,koeto trqbva da pravq ili nz kvo ,ama nikfo udovolstvie . . . NIKAKFO[/b]
    Same here

ami vijte sq si4ko e ok mackata si e ot dolu i az si se potq i np ama lqtoto kat e jeka i kat se zapotish i po nqkoe vreme e mn got na techenie da legnesh otdol i tq da oboznae jrebeca taka da se kaje
    tai che da iskam tq da e otgore

Град
    v edno sypersko grad4e
    ам на мене така ми беше първия път, но не изпитах кой зн какво удоволствие правила съм го още един - два пъти и немога да дам мнение,но като цяло е изморително
    In my dreams I'll always see you soar Above the sky,
    In my heart There will always be a place For you for all my life,
    I'll keep a part Of you with me
    And everywhere I am
    There you will be

Супер фен
    Град
    Bourgas
    ми аз пък не обичам предпочитам да съм отдолу.. и някои др пози
    Take off your clothes...relax on your bed,close your eyes and open your legs..as much as you can..it's time for......PAMPERS ..xhayx

Az sum si otgore i mi e super a na gadjeto mu haresva nai-mn taka 4e vs e idealno

Цитирай Първоначално написано от {SeXy_BaBy}
    Цитирай Първоначално написано от eblio
    Все едно пренебрегваш собственото си удоволствие
    Emi ne6to takova

Abe momi4eta da vi pitam ne6to - az kato sym otgore ,ne izpitvam udovolstvie ,absurd pyk da svyr6a...nz moje bi mnogo se staraq i se koncentriram v/u tva ,koeto trqbva da pravq ili nz kvo ,ama nikfo udovolstvie . . . NIKAKFO

И аз обичам да съм отгоре :P

awe posredata e nai qko osobeno s 2ma

{SeXy_BaBy}
    Мега фен
    Мега фен

Местожителство: Hasselt

МнениеПуснато на: Пет Мар 14, 2008 8:24 pm Заглавие: Отговорете с цитат
    eblio написа:
    Все едно пренебрегваш собственото си удоволствие Very Happy Razz

Emi ne6to takova Wink

xax amiiiii znachi ne prawish prawilni neshta znachi ima edno neshto koeto prawq i na moq priqtel adski mn mu hareswa ama napra0 ne izdurja kato go prawq no az ne izpitwam nishto inache izpitwam neshto noo ne do takawa stepen che da swursha chesno kazano az winagi swurshwam nai lesno kogato toi e sednal i az sum w nego no togawa i samoto dwijenie se promenq i t.n. ;}

аз съм твърде за отдолу обичам момчето за контролира нещата

eemi ;] wse pak wseki e razlichen ;]

Аз пък си обичам отдолу

Супер фен Аватара на MoOnLiGhT_ShAdOw
    Град
    Into the great wide open... Under the sky so blue...
    И отгоре, и отдолу би ми се харесало (не съм правила още секс). Макар че ако видя приятелят ми да се омързеливя отдолу, бих го накарала да се раздвижи малко и да сменим позата - все пак не ми се струва честно той да си лежи и да не върши почти нищо, а аз да му доставям кефа. Иначе си заплювам и някои позички от отзад и облегната на стената.
    "Хората правят живота толкова интересен. Представяш ли си, че във Вселена с толкова чудеса те успели да измислят скуката? Удивително!"

Цитирай Първоначално написано от MoOnLiGhT_ShAdOw
    И отгоре, и отдолу би ми се харесало (не съм правила още секс). Макар че ако видя приятелят ми да се омързеливя отдолу, бих го накарала да се раздвижи малко и да сменим позата - все пак не ми се струва честно той да си лежи и да не върши почти нищо, а аз да му доставям кефа. Иначе си заплювам и някои позички от отзад и облегната на стената.
    +1

i az sa6to obi4am tazi poza

аее аз обичам да съм отгоре защото като съм отдолу се чувствам непълноценна.. все едно само стоя и не прявя нищо за кефа на приятеля ми а само той се грижи за удоволствието ми

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    Цитирай Първоначално написано от i hate you but i love you
    аее аз обичам да съм отгоре защото като съм отдолу се чувствам непълноценна.. все едно само стоя и не прявя нищо за кефа на приятеля ми а само той се грижи за удоволствието ми
    Може да опиташ да се движиш в синхрон с него, когато си отдолу. Усещането е двойно по-хубаво. не обичам особено да съм отгоре.

Голям фен
    Обичам приятелката ми да е отгоре, но не бих казал, че тя контролира каквото и да е като го правим така...

Ми то да си отгоре си е супер яко!Можеш да правиш това,което ти харесва на теб!А и мисля,че момчетата също мисля така

Град
    РЮАР
    Приятелката ми обича да е отдолу... аз обичам да с1м отгоре... така че сме с1здадени един за друг...

Re: Да си отгоре :)

I otgore e qko,no me kefi kogata priqtelq mi se naprqga

Обичам да съм отгоре,защото винаги свършвам адски лесно и бързо,когато съм аз отгоре...Но и другите пози също ми допадат
    Schranz music is my world !

Мега фен
    Град
    Канзас ;)
    Любимото ми
    Sitting on top of the world
    Watching the stars
    Go by...

Факта,че ви харесва тази поза много ме удовлетворява, поради простата причина че ние може да си мързелуваме докато вие ни правите кефа ( чувал съм или съм чел тук във форума, че не е много препорачително обаче 1вия път да е в тази поза, защото е много болезнено за момичето )
    ...They say learning to love yourself is the first step
    that you take when you want to be real.
    Flying on planes to exotic locations won't teach you how you really feel
    ...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си