.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 20 от общо 20

На какви теми... HLEP

Kak da razbera za kakvo da si govorq s edno momi4e koeto ne poznvam mnogo sam kak se kazva i kade u4i ? nqmame ob6ti poznati i neznam za kakvo da q zagovarqm mislq da q pokanq na kafe no neznam za kvo 6te si govorim tolkova .. neznam za kakvi temi da i govorq ;] smsial znam no kak da razbera za kakvo da i govorq dolu gore tq e na 15

Мега фен Аватара на w0sh
    Град
    one foot on the gas, one foot in the grave
    Музика... най-универсалната тема. На кои партита си ходил.. кой нов Диджей те кефи... не забравяй песнета Лъки ю
    If it wasn't for date rape, i'd never get laid.

и last.fm-ец

Цитирай Първоначално написано от w0sh
    Музика... най-универсалната тема. На кои партита си ходил.. кой нов Диджей те кефи... не забравяй песнета Лъки ю
    Не мисля,че т0й слуша хаус,х0ди по партита,и знае други ДиДжей-и освен балтазар

Мега фен Аватара на w0sh
    Град
    Цитирай Първоначално написано от SeRseRi_m3ch0
    Е напоследък е модно...Всеки знае поне някой Диджей. Поне Мастик Соул.

и last.fm-ец

Цитирай Първоначално написано от SeRseRi_m3ch0
    Е напоследък е модно...Всеки знае поне някой Диджей. Поне Мастик Соул.
    Мастик какв0.. ?!?!? базик..е има ги и такива дет и т0ва не знаят ама са 'твърдите фенове' на хаус-а

Мега фен Аватара на MiMcHeToOo
    Град
    Там
    Говорете си колко е умен Панталей от твоя клас.

Животът е адът описан в Библията!

Мега фен Аватара на w0sh
    Град
    Цитирай Първоначално написано от MiMcHeToOo
    Че аз винаги съм го намирал за доста интелигентен.

и last.fm-ец

Е и аз винаги са чудех кво ше си говоря с момиче което изобщо не познавам , нооо темите идват от самосебе си . Първото момиче с което излизах ( имам предвид да я свалям не че съм ходил с нея и хора от класа или компанята ) ми е била от детската градина ама не я помня ( тва мисля че не са счита че сме са познавали понеже аз не я помних , пък за детската градина изобщо не сме си говорили освен в Скайп* . И примерно ако незнайш кво да я питаш или ква тема да почнеш ..... кажи 1-то което ти идва на акъла или я питай кво е прайла през времето преди да са видите или нещо от сорта .

*И тъй де аз с тва момиче така напрайх , оплаках и са за 1-2 неща и почнахме темите и от 5 до 8:30 сме си говорили за 100000 теми сигурно

А също така може и за някоя забележителност да си говорите

Цитирай Първоначално написано от MiMcHeToOo
    Че аз винаги съм го намирал за доста интелигентен.

Супер фен Аватара на prettyIdeath
    Град
    Somewhere in the deaths of your dirty imagination...
    Абе ти я покани на кафе и само не се спичай! Другото ще си дойде от самосебе си
    МОМИЧЕ СЪМ !
    PEACE ||//
    Suzuki - Way of life!

Мега фен Аватара на 5StaR
    Град
    7 hills..
    1.Училище
    2.Някой даскал
    3.Няква случка
    4.Кино
    5.Музика
    6.Екскурзии
    7.Партита
    8.Случки по-време на партита.
    9.Концерни на които си бил/иска ти се да бъдеш ( гледай да не кажеш няква музика , която тя изобщо не понася бтв )
    10.Може да я питаш и какво мисли за Мусик Идол/Пей с мен атм те са по твто .. ;P

!!! Не забравяй - Питай я, но споделяй и за себе си да не стане като разпит.Усмихвай се!!Бъди забавен,може малко самоирония,не забивай поглед в бутилката с "кока кола", не се заигравай с ципа на дрехите си...Гледай я в очите като ти говори.

Момичетата ОБИЧАТ да говорят
    The Spark

Град
    Лондон
    Цитирай Първоначално написано от 5StaR
    1.Училище
    2.Някой даскал
    3.Няква случка
    4.Кино
    5.Музика
    6.Екскурзии
    7.Партита
    9.Концерни на които си бил/иска ти се да бъдеш ( гледай да не кажеш няква музика , която тя изобщо не понася бтв )
    10.Може да я питаш и какво мисли за Мусик Идол/Пей с мен атм те са по твто .. ;P

!!! Не забравяй - Питай я, но споделяй и за себе си да не стане като разпит.Усмихвай се!!Бъди забавен,може малко самоирония,не забивай поглед в бутилката с "кока кола", не се заигравай с ципа на дрехите си...Гледай я в очите като ти говори.

Dobre kazano.Saglasna sam s teb, dobri idei
    Приятел ти е този, не който ти бърше сълзите, а този който не те кара да плачеш...

Голям фен Аватара на BlueCat
    Град
    София, България
    Мисля, че ако започнеш с нещо от сорта: "Леле днеска каква видях в автобуса..." и да кажем и разправяш за тия 12-13 годишните кухи лейки (надявам се тя да не е от тях) и си изказваш мнението, ще се почне интересен разговор. Или за цигари/наркотици, ако си изкажеш мнението, че това са вредни неща и бля бля...и тя ще си изкаже мнението и така.

Мега фен Аватара на BlueFace
    Град
    Бургас
    Цитирай Първоначално написано от asi_basi
    1.Училище
    2.Някой даскал
    3.Няква случка
    4.Кино
    5.Музика
    6.Екскурзии
    7.Партита

Dobre kazano.Saglasna sam s teb, dobri idei
    Е браво!!!! +1

--------------------------------------------------------

Град
    Shumen
    Muzika,kino,uchilishte ( ) interesi...v smisal hobita tova onova,lubimi izp1lniteli,interesni sluchki....Takiva razni
    Хайде с мен по-смел бъди в любовта аз да те светна.
    Довери се, довери о-о-о-о.
    Като капка карамел по езика ти ще лепна ти,
    вкуса ми осети о-о-о-о.
    Опитай мене ти,
    Целувай мене ти, усещаш ме нали

http://geimarkata.aha.bg/

ne mojesh li da razberesh.. prosto ima hora s koito mojesh da si govorish cql den i drugi s koito ne mojeshh .. si4ko zavisi ot 4oveka ako na neq i se prikazva nqma da o4akva samo ti da i govorish i samo ti da q pitash razni gluposti.. ;}

Град
    София
    Говорете си за Косово много нашомяла тема напоследак е
    Fuck the skYpE ... ICQ forever & ever

1.Училище
    2.Някой даскал
    3.Няква случка
    4.Кино
    5.Музика
    6.Екскурзии
    7.Партита

+1

Оооо изобщо не се притеснявай,давай го небрежно !

Ние обичаме този стил и начин на общуване!

Успех
    Всичко с времето си!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си