- Форум
- По малко от всичко
- Музика и ТВ
- Хората в днешно време
Всички се смеят като разберат ,че ми харесват балади и .тн ?! Момче съм. Харесват ми песни като "Румяна - само с теб" от този род... Какво странно има ? Харесвам вскякаква музика стига да ми хареса ,но най-много на този жанр наблягам и на всички им се струва странно.![]()
К`во ти пука слушай си .... к`вото искаш....
“The Wu ist the way, The Tang is the slang, The Clan is the fammily”
... I`m fighting a holy war in the mental! ...
много се вкарваш във филми бате
Mмммм и на мен ми е странно - даже смешноПървоначално написано от NightGuardian
Не се убиждай , но ми клони на селяндурщина (манталитет - не местожителство! ) >...
Hey ! Mr Tambourine Man, play a song for me,
In the jingle jangle morning I'll come followin' you..
Румянка чалга певица ли е? Е, разбира се, че можеш да си харесваш и да слушаш к'вото си искаш.. Кой ще ти забранява?! И аз харесвам бавни песни, само дето съм момиче.Първоначално написано от NightGuardian
Например Big Big Girl еми как да не й се зарадва човек на тая песничка. Ти, като момче, като човек си имаш право на избор. Това, че на някои е смешно/ странно, не е твоя работа.
Абе слушай си квото си искаш.Какво па му е смешното- има много готини стари балади които са си класики направо.Не може всеки да слуша ХАУС и да е ХАУСЪР![]()
![]()
Първоначално написано от AnincetoSexy
какво ти пука?![]()
слушай си каквото ти харесва...
Ем,аз пък слушам Beatles,адски много им се кефя и доста хора също го мислят за смешно просто защото не е тъпия комерсиал...
az pyk si4ko koeto mi xaresa i bob marley![]()
Awe slu6ai si kakvoto iska6,tfa 4e mom4etata ne trqbvalo da slu6at baladi sa t1pi predras1d1ci.Karai si kefa i da ne ti puka,vsi4ki,koito namirat za stranno tfa 4e slu6a6 baladi sa kompleksari i konservi![]()
My dream isn't an absurd...it's just imposible for your possibilities
Xa i az sym Mom4e! I az haresvam baladi az samo tva slu6am dePredpo4itam bavnata muzika otkolkogoto byrzata
SLu6am metal no pesni koito sa bavniProsto se naslajdavam na baladite gotini sa !
PoZdRaVi s -> TeA-PrEdAtElStVo![]()
Първоначално написано от ScionOfStorm
Е всеки ше си слуша кфото си иска.Какво ти пука кфо слушат другите...Ето аз например го намирам за тъпо...и за женски да го слушат пак го намирам за тъпо.Ама що трябва да ти пука?!
Да не ти пука!!! Бъди такъв, какъвто си и не се повлиявай от чуждото мнение! Всеки си има вкус! Не е нужно всички да слушаме чалга или метал или рап и т.н....![]()
Музиката не е мирогледа, музиката просто го допълва. Придава му цвят, смисъл. Прави това, което те кефи даеа.