Амии ще го кажа накратко- от тази година съм в ново училище,още от начало с класът ми си допаднахме много,но 2 момчета и 3 момичета станахме по-близки от начало.Работата е там,че в началото харесвах едното момче-не много,просто ми беше доста симпатичен.После с едно от момичетата,съседка на това момче започнахме да не си говорим особено много,а покрай това вече не се прибирахме заедно (аз,тя и той)и контактите ми с него станаха по-малко.Един ден по скайп той ми каза " Абе Ники(един негов приятел,с който ме запозна)ме пита имаш ли гадже.Кажи кво д аму отговоря." При което аз му казах че нямам. И той вика ОК. В даскало не си говорим много,но от време на време се лигавиме заедно в класната стая и се получава много весело,всеки път когато си пишем по скайп е най малко 2-3 часа,в които винаги има обсъждане на досадницата от съседния клас,която го преследва а той мрази.Един път тя ме попита дали има гадже и и казах че има(нз защого направих,въпреки че той никога не е имал гадже,за което причина е само това че е много притеснителен на тази тема)ии...той даже мн ми благодари...иии така скромното привличане което изпитвах към него в началото,прерастна в едно доста по-сериозно чувство.Постоянно мисля за него.До сега никога не ми се е случвало да харесвам само едно момче,камо ли пък с такива чувства.Сега ще кажете ами като той е притеснителен,направи 1та крачка ти.Ами не мога,защото и аз не съм от най-отворените и се притеснявам.Понякога си мисля,че може би и той има някакви чувства към мен,но не го е доказал по кой знае какъв начин и е възможно това е моя измишльотина..
Знам,че няма как да ми помогнете,но ми е много гадно,постоянно мисля за него-от около края на стачката,събъждам се с мисълта за него,заспивам с тая мисъл,в училище постоянно си търся повод да си говорим за нещо или пък да се пусне няква музика и да си потанцуваме наволя Тъпо е ама... мн го харесвам... Та,на всички които го прочетохте страшно мн ви благодаря...просто исках да си излея мъката