- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Секс на колела?
Бива
Страхотно е!
Не ми харесва кой знае колко, ама става.
Не съм го правил/а в кола.
Най-хубият секс, който съм правил/а е бил в кола!
Най-гадният/неудобният секс, който съм правил/а е бил в кола!
Кофти е!
Зависи от типа автомобил.
Я, да ви видя? Как се чувствате, когато го правите в кола? Удобно ли ви е? Какви коли предпочитате- Комби или квото има? Да поясня за неразбиращите (най-вече момичетата) -комбитата са онези големите, като катафалки, които саНадявам се, че съм ви дал достатъчно възможни отговори.
РАЗКАЖЕТЕ И ЗА НЯКОЯ ИНТЕРЕСНА СЕКС-СЛУЧКА ИЛИ ГАФ В КОЛАТА ПО ВРЕМЕ НА АКТА! (Ако имате разбира се)
![]()
![]()
![]()
![]()
ПИШЕТЕ КАДЪРНО И НА КИРИЛИЦА, БЕ БЪЛГАРИ!!!
хаха гледам 100% - кофти е и си викам ето има и други, а то само аз съм гласувал![]()
I'm not great, I'm whole
http://s3.bg.bitefight.org/c.php?uid=36876
http://gorata.net/f.php?f=Tayga
2% оТ млАдОто ПокОлЕНие НЕ сЛуШа чАлГа!
АкО Си оТ оНезИ 98% КоиТо Я ОбИчаТ, сЛожИ ТовА в ПоДпиСа си!
Правила съм го, беше хубаво и запомнящо се преживяване
Az i gadjeto mi go pravim nai-4esto v kolata mu... na zadnata sedalka... i bih kazala 4e e strahotno![]()
![]()
Никога не спирай да се усмихваш, защото току виж, някой харесал усмивката ти
страхотно![]()
Не беше лошо. Мислех, че ще сме ограничени по някакъв начин, но се оказа доста интересно.
А пък комбито не се различава от седана. Не виждам защо въобще го казваш.
бива... абе нищо особено. Аз обичам да сменям пози, да съм по-активна, а в колата всичко това се губи.
Много обичам...а в ква кола - ми в мойта![]()
1. България е еднонационална, монолитна държава, неподлежаща на разделяне по нито един от следните принципи: верски, етнически, културен.
Аз пък не съм правила все още. Оба4е никак не ми зву4и удобно![]()
![]()
Робинята на Quench
Biva. Plusa na kolata e, che mojesh da q zakarash na dosta shantavi ili romantichni mesta i ako ste se poggotvili dobre da izkarate nqkolko qki chasa.![]()
Eating isn't cheating - Arnold
Ами при добра организация и достатъчно широка кола може да се получи доста добре...е възможността за избор на пози е леко ограничена, но като изживяване е доста яко и горещо го препоръчвам на всеки....Първоначално написано от SINDEL
П.П. Лошото е, че по едно време бях попрекалил и почнаха да ми се разбичкват задните амортисьори![]()
1. България е еднонационална, монолитна държава, неподлежаща на разделяне по нито един от следните принципи: верски, етнически, културен.
^
Омг омг... По-полека я карайте.. Няма заради едното е*ане да сменяш коли през няколко месеца
![]()
![]()
Робинята на Quench
много е яка, и като закарам приятелката ми на някое по красиво местенце подивява...но по принцип в къщи си я пердаша.
![]()
![]()
Изморен съм да бъда, какъвто ти искаш да бъда чувствайки се толкова обезверен под повърхността. Не знам какво очакваш от мен. Тласкаш по принуда аз вървя по твоите стъпки.Всяка стъпка, която направя е поредна грешка за теб...
ne sum pravil ama nqma da otkaja de...
Перфектно енабелязал съм си едно местенце от което се вижда по-долямата част от града и има и романтика
![]()
Лошото е че винаги като ходим там съм със служебната Корса и пада голямо чекнене![]()
Не съм правила, но една приятелка е имала нещастието да се чука в Хюндай Атос, а тва е ебати кошника... не е истина колко съм я ебавала след като тръгна да обяснява този крак накъде се пъха, онзи от къде излиза..![]()
Котето на Canis
Loyalty & Submission
Нищо особенно не е по едно време чак банално ми стана....
Голям размер на картинката! /machoka/
Men puk v kolata mi e po-iako ot kolkoto v legloto...Pravili sme go v dosta modeli i vinagi sme se naglasiali taka 4e da ni e ydobno..Ne znam moje bi mi haresva za6toto e po-tiasno i niama nakude da murdam a i toi parkira vinagi niakude izvun grada i sum napulno zavisima ot nego za6toto ne moga da karam i toi re6ava kakvo koga i dali izob6to :P Kolkoto do pozi nie sme pravili zadna,az sednala v nego,variacii na misionerskata..Osobeno dobre stava kato legna na prednata sedalka i si ka4a krakata nad jabkata i si vdigna taza![]()
Kofti e 6oto kat sum v kola i se 4ukam i me prokarva vadq plik4e da se izsera vatre za da moga da produlja![]()
ne s1m go pravila,no sa ni predlagali![]()
![]()
Усмихвай се повече, че за една хубава усмивка ти са необходими 17 мускула, докато за едно качетвено цупене трябват 49!
Правила съм , но не ми е било много удобно и това допринасяше за некачествения секс...
Hey ! Mr Tambourine Man, play a song for me,
In the jingle jangle morning I'll come followin' you..
Mmm,pravim go dosta chesto v kolata.da trupka si e,ima vuzmojnost za dosta i razlicni pozi...i posle nai-qkoto e kogato svurshim i se gushnem na zadnata sedalka i si draskame po zapotenite stukla na kolata...![]()
По-добре е в:
каруца
бетоновоз
комбайна
или валяк![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
~ EviL DeViL ~![]()
![]()
![]()
![]()
зависи от автомобила в предишната кола на приятеля ми беше тясно сега в мерцедеса е мн широко и удобно..
общо взето ми харесва секса в кола
Очи, които се не се виждат, бързо се забравят.