- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Дефиниция за сила [+17 ONLY]
hm... za kurvata... e dosta glupavo, no hora ima vsqkakvi, na vuprosa ti za doverieto... toi i na men mi e dosta bolna tema ... predi vreme 90% ot nai dobrite mi priqteli ( hora na koito naistina imah pulno doverie) me precakaha mn jestoko, v smisul 4e se skarahme za abs gluposti i sega ne si kazvame i zdrasti... sega imam 3ma priqteli, na koito imam doverie... na edinq pulno, na vtoriq 99% a tretiq e priqtelq mi koito predi malko pove4e ot godina napravi nqkoi greshki i makar da znam 4e sega sujalqva i 4e se e promenil si imam edno na um. da imam mu doverie da mu spodelq kakvoto i da e no ne vqrvam 4e toi 6te si priznae ako napravi ne6to pak kolkoto i da se kulne sega. prosto si imam edno na um... na 3tiq vupros.... ne pri vseki e taka edni slushat razuma, drugi surceto... az sum ot vtorite kato tebuteha do sega ne sum namerila drugade osven pri edin priqtel... ( ot tolkova mn priqteli deto imah se okaza 4e samo na 1 mu puka za men...
) produljavam napred zashtoto mislq 4e sum dobur 4ovek i vqrvam 4e ima smisul,... obi4am da davam vtori shans zashtoto sme hora i greshim... i naistina sum mn razo4arovana ot mn neshta no kakto i da e.. ob6to vzeto sila da produlja mi dava nadejdata 4e ako produlja shte se slu4at mnogo po hubavi neshta i shte zabravq loshite.. ostana li na edno mqsto shte si pla4a po cql den i na nikoi nqma da mu puka... ne mislq 4e e po dobre da sum sama imam nujda ot 4ovek do men i sum go namerila makar i ne idealen no ne go sudq zashtoto i az ne sum takava. prostila sum mu mnogo neshta no prosto oshte ne sum gi zabravila. i da , az sum 4ivek na koito mu puka. puka mi i ot nai malkite ne6ta no ne vseki gi zabelqzva. pravqt mi vpe4atlenie prepinatelnite znaci v skype, tona s koito mi se govori, dali me gledat v o4ite, jestovete, pravi mi vpe4atlenie kogato edno mom4e mi pravi put da mina (koeto mi se slu4va dosta rqdko blagodarenie na vra4anskite djentalmeni) i obshto vzeto neshto koito okolnite ne zabelqzvat...
Не позволявай на хората да стоят близо до теб, за да не чувстваш липса, когато започнат да си тръгват един по един ...