- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- е това беше
pisah predi nqkolko dena ...... spodelih wi problemite s moita s koqto hodim ...... hodihme godina i 8 meseca .... sled sno6tniq razgowor po gsma - 2 4asa razbrah .... we4e 4e nqma go byde mejdu nas ;( i sega mi e malko kofti ;( naistina kofti .....i iskah da wi popitam sled kato tolkowa wreme mi e powtarq "obi4am te" i zwu4e6e taka iskrenno ... i sega mi kazwa 4e nqma 4uwstwa kym men ...... dali me e lygala prez cqloto wreme spored was ? kak e bilo ? istina ili lyja .
spored men e lyja 6toto kato obi4a6 nqkoi go obi4a6 za winagi pyk kakywto i da e....... a az ni6to lo6o ne sym i naprawil .... daje sprqh da rewnuwam 6toto i imam dowerie !! ..... OMG
daite mnenie
Майната и ! Това е много тъпо ходиш сумати и време и накрая един кур...
da![]()
v dneshno vreme pove4eto teen4eta izpozvat frazata "obicham te " kato dobar dentaka 4e kolkoto i pati i da ti go e kazvala nema zna4enie vajno e dali ti go e dokazvala po nekakav na4in
a pak i tva momichetata sa jivotni kakvo i da napravi6 za teh se ne im stiga ...bah mamamu
Не си ли забелязал че днес много хора използват така съкровенните думи "обичам те" без да знаят смисъла на думите.Според мен при вас се е получило нещо от сорта при нея силно привличане, влюбване, тя си е мислела че те обича и накрая хоп ... тая мисъл е изтекла нейде с намирането на нов партньор.
Предполагам че в началото на връзката ви момичето е било преданно на чувствата си, в смисъл найстина е държала на теб но с времето всичко е отшумяло...Поне така си мисля...Незнам на колко си нито ти нито тя нито какви е протекла връзката но мисля че при вас се е получило това както при много други ... мисли че обича ... Може и да греша!
Успех на теб и горе главата...истинската любов може да те очаква зад всеки ъгъл!
o neka q widq s drugmaika mu ebawam do dupka 6e go sma4kam ot boi ......... 6tot sym i kazal .... i neq i nego 6e biq ! tq znai ..... tq znai az kak biq
![]()
Еми обичала те е бе пич.Ама омръзва кво да се прави.Просто си направил грешката да й покажеш че е всичко за теб.зариби я пак ама внимавай.Ако има следващ път карай по-леко,и не забравяй,че тя не е твоя СОБСТВЕНОСТ
tva naistina be6e mn tapo ....kak taka 6e q biesh kvo kato ste skasali tq nema pravo da prodalji s jivota si li ... za men tva e napalno izlishno.rasajdava6 kato egoistПървоначално написано от naze
+1Първоначално написано от kico
Нещо подобно се случи и с мене...Уж ме обичаше уж ми се вричаше най-накрая ко...Аз го ядах...Ама да не те е*е не те заслужава![]()
И какво, ако си е хванала друг? Ще го набиеш? Добре, биячо.
Ами забрави я, няма как иначе. Да, обичала те е, но понякога просто това спира...
"... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
~
When I see you, you make me lose all control
Like a fire, burning deep in my soul!
Az bih te posavetval .... Gledai napred za6toto ni6to ne e svar6ilo sas sqka zaguba na kakvoto i da bilo idva ne6to drugo po hubavo i krasivo sled vreme jivota prosto se promenq novi priqteli nova liubov NOV JIVOT![]()
Everything is everything! DREAM AS IF YOU'LL LIVE FOREVER, LIVE AS IF YOU'LL DIE TOMORROW !
Трябва да си много тъп ( с извинение ) че да се хванеш на приказките на едно момиче . Запомни : момичетата с лъжкини и не може да им се вярва. Колкото по голям наивник си толкова по зле за тебе ще е .![]()
+1Първоначално написано от xxxSS
Nai-dobre si poiskai vsichko koeto si i kupil obratno,moje da ti pomogne![]()
Ще успее ли да му се изплатиПървоначално написано от hooliganka89
![]()
Madness is the gift, that has been given to me.
е кфо да няма да се женитеест че не може просто така да и изчезнат чувствата ... ох имах подобен проблем ама ние ходихме месец
изчакаи седмица 2.. ще ти мине ще я забравиш
сиг съм
![]()
Ne znam,no v minalata si tema,toi kaza,che shte si poiska GSM koito i e kupil,i dreshkite.No dreshkite i ne bili nqkvi evtini,ami pod 100 leva nqmalo...Trac,pari kato vestnici,samo da ima koi da gi harchiПървоначално написано от Chess
![]()
mi putq i 4antata za hlqb togava nqma da i se moli6![]()
![]()
Ае вие сте тиин"з нормално е преодолей го и гого следващата
The Spark
Ти си прав за себе си. Може би ти си мислиш че всичко е било наред. Говори с нея защо се е получило така. Имаш право да знаеш.
МОМИЧЕ СЪМ !
PEACE ||//
Suzuki - Way of life!
Еми това е то момиче..Супер е шибано,щото ти даваш жовота си за нея и накрая кво "еми съжалявам ама вече не те обичам както преди" "Обичам те вече само като приятел" "няма смисъл да се наказваме" Все фрази до болка познати,но това е то момичета,как искам да срещна една която да не е такава...Ама нямам тоя късмет...
Не може изведнъж чувствата да изчезнат, просто ей така...
С времето е охладнявала към теб, но явно и тя не го е усещала до сега или просто не е искала да проумее истината.
awe kwot da si goworim ...... si e kofti a za boq ... 6e biq koito si iskam az si nonasqm posledstwiqta nali.....
pyk az sym q predupredil 4e ako q widq s nqkoi ( da se uto4nq 4e predniq post ne kazah .... 4e ako q widq s nqkoi koito mi izgledjda izpadnal ... ili koito mi se e prawil na awer ) 6e mu napraq takawa pri4eska i "grim" 4e w morgata nema go razpoznaqt
dori s dnk analiz ;P
ako iskate me sydete .... pyk na neq edin 6amar ..... ot nai-mo6tnite wyzmojni .....taka da izpliu6ti 4e kojata i da se napuka kryw4ica da pusne
samo da kaje ne6to na nqkoi lo6o za mene......... 6tot nqma osnowanie .... a ako iska da se syberem nali si q obi4kam 6te si q pribera pak pod moito krilo da si q pazq ot problemi...... za6toto si q obi4kam