- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- HE знaм kak да се целувам
Xopa, HE знaм kak да се целувам, а е спешно..
kazvaite, 6toto e mn spe6no...![]()
spored men vseki moje !tfa ,4e ne si se ne zna4i ,4e ne mojej ,no ako tolko se pritenqva6 pitai nqkoi tfoi priqtel dali moje da ti pomogne s uroci![]()
![]()
![]()
Ако имаш някфи плюшени играчки хвашщтай едната и почни да я мляскаш![]()
![]()
hah i az ne moa ama ne mi puka ..... s ku4e moga li da se oprajnqvam ,to si e kat plu6ena igra4ka![]()
![]()
![]()
Важно е преди всяка целувка да го удариш с метална тръба по глвата.
Утре в децката градина си хвани някое другарче да ти покаже.![]()
Абе ще се научиш като за начало не му яж сливиците и не отделяи много плюнка![]()
а си мислех 4е аз съм цини4на![]()
I’d give my all to have
Just one more night with you
I’d risk my life to feel
Your body next to mine
Cause I can’t go on
Living in the memory of our song
Ние няма как да те научим,а и не смятам,че това се учи.Чувствата сами те подтикват какво и как да направиш,всичко си идва спонтанно,а не на теория и въпреки притесненията минава добре.Ако всичко е прекалено запознато и изучено ще си загуби чара!Успех и релакс!
"A stunning journey to hell and back."
How long could you last?
formulata e :+
=
![]()
![]()
хаха немоам вика .. абе кату толко си мислиш. че немоаш зими се разрови има тоооолкова много такива теми .. а пък и във vbox тооооолкова клипчета .. въпроса е да се разтърсиш))
Не съМ сТанДартНия модеЛ-мИс курВа [!]. Не се вПечаТляваМ леСн0,нЕ хаРесВам префъРцуНЕни, НаДути лигАви и МазнИ хорица..ЖивеЯ си В моя свЯт и не ме интересуват правилата.Имам св0е виЖдАне зА нещАтА.ОтдАвАм се нА мАх зА приЯтЕлитЕ ми,тЕ са м0я жив0т...
все едно ближеш сладолед моливче...опа това беше за свирка.![]()
Първоначално написано от scout4e94
![]()
![]()
![]()
![]()
6te me umori6 ot smqh
a po temata-da ti kaja to ti idva ot vatre kogato se celuva6 ama sega da ne zeme6 da si mqta6 ezika kadeto ti padnevav sinhrona mu e maikata
![]()
Това което сам си направиш,и Господ не може да ти го причини!!!
"Не можеш без мен" - стой и гледай дали не мога !!!
Поръчай си учител
Ще ме виждаш в сънищата си, ще протягаш ръце, за да ме докоснеш, но аз ще изчезвам ... Ще бъда едновременно най-красивият ти сън и най-ужасният ти кoшмар. Така, както ти беше най-красивото и болезнено нещо в моя живот!
Nqq ko da go misli6 . Az vinagi sum mislela 4e e mn stra6no i 6e sum spokoina samo ako purvata mi celuvka e s mom4e koeto istinski haresvam i toi mene a to kvo stana...![]()
![]()
zabih se s edin pi4 na kupon
![]()
![]()
i to .. ni6to osobeno ne e vurglaqte si tam exicite.. ni6u osoobeno nee nujna nikva po spec podgotovka
![]()
Ne sum 79ti nabor ei
![]()
![]()
![]()
![]()
Да бе всеки знаел как да се целува
![]()
![]()
![]()
Едно такова неопитно като това тука(нищо лично) така ме захапа със зъбите,че още имам белег
![]()
![]()
![]()
Не е важно кой съм и от къде идвам,важно е какъв съм и на къде отивам...
I believe the only thing we have to fear is the Fear itself...
Мъж съм бе...тъп народТова,че ника ми завършва на `а` нищо не значи...
Абе вие тая търсачка за нищо я нямате ...
http://www.teenproblem.net/f/viewtop...E2%EA%E0%F2%E0
Първоначално написано от blq_blq
Първоначално написано от smile98
мога ли да попитам ти наа колко си...![]()
![]()
![]()
апък за "проблем" мойе да се поупрайнваш на ръката си или примерно зимаш едно шише с по широко гърло и почваш пускаш езичета ау...
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
нО според мене ако се отпуниш няма значение дали знаеш или Не... то ти идва от вътре
Първоначално написано от мече гризли
![]()
![]()
![]()
--------------------------------------------------------
значи то става от самосебе си...отваряш си устата(ще му усетиш езика,казвам ти го щото аз първия път се шокирах направо и ми беше много гнусно) и си вартите езиците...това е
![]()
Никой не е перфектен,докато не се влюбиш в него!
Близалка не си ли близала?На същия принцип е.
Първоначално написано от kifla
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()