.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 13 от общо 13

Тема: ноктите

ноктите

м ноктите ми растът супер малко до една дължина мн късо и сякаш спират хааха и доста се чупят .. мислех ноктопластика ноо се отказах така че препоръчайте ми някакъв заздравител нещо което стимулира растежа също така и каква пила да ползвам ..

Град
    Bikini Bottom
    Пий витамини, и вместо лак, ползвай заздравител за нокти

Повече от фен Аватара на plamka
    Ами вече споменаха, но... значи пий витамини така или иначе ще са ти полезни и за косата, имунната система и т.н. И един месец поне не си слагай лак а само заздравител за нокти и иди на маникюристка. Там ще ти ги намаже с кремове и т.н. Друго не се сещам.

Купи си "MAXI"- балсам за здрави нокти на "Bio Trade"

http://www.biotrade-bg.com/index.php?p=8&l=1&c=7&id=15

Чуден е!
    Ноктите ми бяха в ужасно състояние, но откакто ползвам горепосочения балсам - са в отлично!

какви витамини по точно и за заздравител марка

Цитирай Първоначално написано от one_love
    Купи си "MAXI"- балсам за здрави нокти на "Bio Trade"

http://www.biotrade-bg.com/index.php?p=8&l=1&c=7&id=15

Чуден е!
    Ноктите ми бяха в ужасно състояние, но откакто ползвам горепосочения балсам - са в отлично!
    как се използва този балсам и цената колко е

Повече от фен Аватара на plamka
    Ами за витамините мисля, че бяха A и Е. Виж в линка, който ти дадоха за кремчето, там мисля, че пишеше. А за заздравителя не помня марка, вчера ми свърши и изхвърлих шишенцето... Беше в г/д квадратна тубичка с бяла капачка. В магазините са в малки бели кутийки с прозрачно от пред. Мале как го обесних не е истина. Мисля, че бяха м/у 3,50 - 4 лв, но зависи какъв е. Иди в някой магазин с козметики и се посъветвай с продавачката, тя ще ти даде най - добър съвет.

ами аз нямам такива проблеми, но не е хубаво да си ги лакираш с тъмни цветове, те изтощават ноктите супер мн. или ако сложиш заздравител няма проблем да сложиш върху него лак. а за ноктопластиката по добре недей...още пове4е ще ти съсипе ноктите....
    Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.

http://www.vbox7.com/play:21a70aa5

Град
    blg
    ako naistina sa v mnogo lo6o sastoqnie ii zazraviteli ne ti pomagat moqt savet e pokritie

Град
    По света и у нас :)
    пий Центрум и после виж ефекта
    Цитирай Първоначално написано от comics
    Ела при мен, аз знам какво да правя

Кремчето струва към 4лв.
    Втрива се по два пъти на ден в ноктите и резултата е налице след няма и две седмици.
    Но докато ползваш крема не трябва да се лакираш...

Мега фен Аватара на EarthShaker
    яж фурми и сушени ябълки

Витамин С
    КАК ДА СПЕЧЕЛИМ ПАРИ ОТ ИНТЕРНЕТ
    Открих добър и най важното работещ сайт за българи. Всичко съм описал на www.spechelionline.hit.bg
    Ако присъедините 4/5 приятели си осигурявате около 70 лева на месец. Не е зле за 1 минута на ден работа а?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си