- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Сърби ме и имам бяло течение
Zna4i na 16 sam i ne mislq vse oshte da pravq seks 4ak sled dve moje bi tri godini zashtoto smqtam 4e oshte ne sam dostaty4no golqma i po4ti nishto neznam za seksa> Ta s priqtelq mi sme zaedno po4ti godina ve4e i toi predi e pravil seks i me razbira perfekno kazal mi e kogato sam gotova togava i az se radvam 4e imam takav kasmet. Ta vaprosyt mi e onazi ve4er toi s prasti taka de tam otodu...... i izvednaj men me zabolq i az mu kazah da spre i sega ve4e sa se minali dva dena i men ne me boli, oba4e strashno me sarbi i imam nqkakvo bqlo te4enie plsss kajete mi kakvo ozna4ava tova zashtoto me e mnogo strah a na genekolog neiskam da hodq zashto me oshte pove4e strah
т.7
krem4et0
Oh mnogo ti blagodarq 4e me uspokoi to tiq dni trqbva naistina da mi doide![]()
ммм едвали има някакъв проблем![]()
~ цЯлъТъ sъм 0бsinaнъ s kpisтал Sфаp0фski ... аЗ sъм л0шу m0miче s лошi 0бн0ski
mm tfoq priqtel izmil li si e rucete predi tova![]()
sigurno ne si e izmil rucete !! ne moje da e za6toto ti idva.ne bi triabvalo, ne bi bilo normalno !
Malkata sled kato nqmash namerenie da pravish sex,zashto si barkate po dupkite s priqtelqt ti?
Ako shte pravite pravete,ako nedeite se drazni.
Shtom mu pozvolqvash da ti barka tam,znachi ti se iska sex ili de da znam...Inache ne vqrva simptomiteti da sa nqkakvi seriozni.Znam dve prichini zaradi koito moje da poluchish bqlo techenie,i te sa:Zarazqvane po polov pat(no ti ne si pravila sex),i ot nastinka.Tva znam az.
+1 no ne sa samo tezi 2 prichinni za bqloto techenie ima mn, vazmojno e da ima infekciq ako priqtelq i ne si e izmil racete , ili da si nastinala a drug variant e shtom imash sarbej znachi e mnogo veroqtno da imash gabichki te ne se predavat samo po polov pat ami i pri nqkoi se poluchavat i ot ot prekaleno qdene na sladko ili antibiotici ili ot losha higiena i taka na tatak ako ne ti spre bqloto techenie i sarbeja nai dobre otidi na ginekolog nqma nishto strashna az skoro hodih za 1vi pat bqh izplashena no se obedih che ne e strashnoПървоначално написано от hooliganka89
a ako ti ima neshto koeto se nadqvam da ti nqma nishto po dobre da go otkriesh po rano za da se opravi
![]()
uspeh
![]()
Ami moje moje i ot tezi neshta da se poqvqva.Първоначално написано от Karamel4e_to
I kak ne e strashno da hodish na genekolog?Ahahaha,stiga si q lagala.
Az mrazq da hodq na genekolog.Parviqt pat kogato otidoh genekolojkata mi beshe ebahti tapata ovca,vleznah v kabineta i tq kaza "Svalqi gashtite i lqgai"I me boleshe,strashno mnogo s tiq shtipki li sa ne znam kakvo bqha
![]()
Edva li ima neshto obshto s prustite mu i bqlto ti techenie. Vse pak vednaga se e sluchilo. Za infekciite trqbva vreme.![]()
Eating isn't cheating - Arnold
Първоначално написано от hooliganka89
emi zavisi ot ginekologa moq specialno e mnogo vnimatelen i ne me boli vsichko si zavisi ot lekarq tvoqta qvno e bila mnogo gruba![]()
и моята е внимателна и не изпитвам никаква болка. лекар като лекар.
Абе мацко споко.. ходи си на лекар ... и мен ми беше странно да си развявам патката ама миналата година ми се наложи по спешност .. че скъсах мусколни власинки на долен коремен мускол във фитнеса и директно в спешното на Пирогов ... там само като ми каза доктора да се събувам ок ама като каза всичко малко се сецнах че имаше и две ужасни грозни мед сестри ама болката си каза думата дори не се замислих и се разхождал гол в габинета докато се останови кво ми е .. и да ти кажа от тогава срам нямам![]()
Нито ще си първата нито последната на гинеколога ... виждали са котенца всякакви и нищо не може да ги изненада ...Айде и се оправяй !
Kakvo e infekciq i kak moga da razbera dali e infekciq bez da hodq na genekolog 6toto mnogo me e strah i s kakvo moga da opitam da maja ili neznam za da vidq dali she mi mine oh mnogo sam uplashena![]()
Не те е срам обаче да ти бърка по дупките. върви на лекар и искай да ти вземат секрет за изследване!
Taka ne moje!Nie ne sme lekari i ne mojem da ti preporachame s kakvo da se lekuvash makar,che az sam chuvala za nqkolko babeshki nachina za ozdravqvane,no te edvali shte ti pomognat.Първоначално написано от n_A_d_E_t_O
Moje da si kupish edin intimen dush,i da si pravish promivki s soda i topla voda ili sas tetra.
така...моето мнение е че или не си е измил ръцете или си имаш гъбички...отиди на гинеколог и ще ти изпишат нещу и вместо да се мъчиш още седмици наред и да ти пари и сърби...за много по малко време ще се оправиш...гинеколозите са за това...нито ще си първата нито последната...виждали са много и няма какво да ги очуди...и другия път му кажи да си мие ръцете(на приятелят ти)!!!![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
is4akai da ti doide i svur6i. sled tova vij kak 6te si i dori i ni6to da ti nqma ne e lo6o da otide6 na edin pregled profilakti4no!
znachi spored men imash gabichkiotidi na lekar zashtoto te SA Golqma naspt i kolkoto po navreme se otkriqt tolkova po dobre idi na lekar nqma strashno ,kaji mu za bqloto techenie , za sarbeja i che si devstvena , she ti napravi mikrobiologiq [vzemane na skeret ] i sled okolo sedmica shte sa gotovi rezultatite no ne gubi vreme gabichkite ne sa shega rabota otivai zashtoto shte se ovelichat ako ne gi lekuvash
![]()
![]()
![]()
![]()
za poreden put se vazmu6tavam!!!! Ami tova sa gubi4ki,demek, infekciq ot "4istite" mu race,vzemi idi na ginekolog,a ne go razdavai sramejliva-ne e ni6to stra6no,6te te pogledne i 6te ti izpi6e krem4e za van6no mazane i eventualno nqkakvi sve6ti4ki.....po princip tezsi gubi4ki ne sa opasni,no ako ne se izlekuvat i se ostavqt da se razvivat v oragnizma,6te ima6 seriozni problemi 100%!!!!! taka 4e idi na ginekolog da ti kaje kvo da pravi6 i dr put mu kaji na tvoq da si izmie racete....a i po vazmojnost taka ne samo da se po4esvate kadeto vi dosarbi bez gram seksualna kultura!
pita kakvo bilo "infekciq"?!?!?
I'm a machine,fueled by music!
Tiesto-my God!
http://i.data.bg/08/06/29/1027988.jpg
http://i.data.bg/08/10/25/1213075.jpg
Ako ne otide6 i ostavi6 ne6tata taka moje da ima uslojnenia. Pri gubi4kite bialoto te4enie moje da iz4ezne po niakoi vreme no tova NE ZNA4I 4e si izlekuvana!o6te gi nosi6 i kolkoto pove4e 4aka6,tolkova po-zle stava.
Слушай кво ся маце.. аз за първи път като правих секс и аз имах бяло течение.. но не казах на никого и продължих да си го имам.. имаше неприятна миризма и обилно течение колкото и добра хигиена да имах винаги.. Не казах на майка ми нито на никои и течението си го имаше и имаше етапи в коите спираше за отделен период от време и пак започваше.. и това продължи една година
Докато един ден реших да поговоря с майка си и и казах че не съм девствена и и разказах за приблема ми.Тя ми записа час при една гинеколожка.. В началото ме беше срам но тя в края на краищата това й е работата..сложи си ръкавици и бърка там квото бърка ... (споко не е болезнено.. почти нищо не се усешща... все едно ти самата си бръркаш)
![]()
и ми изписа хапчета и една билка с която да се мия и ми се махна... така че не се притесняваи.. Сподели с майка си и иди на лекар.. Няма нищо страшно
![]()
Лекар е най-доброто решение!Гаранция че абсолютно нищо няма да ти стане...най-много да ти помогне!