- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Нищо не се сещам.... :(
Така слушайте сега..в събота с приятеля ми правим 6 месеца ии искам да му подаря нещо.Проблема е, както сигурно се досетихте вече, че не знам какво точно![]()
Ммм подарявала съм му обици, гривна, една книжка много интересна, която да му напомня за мен... калъф за телефона и по принцип нямам проблеми ама сега нещо зацепих и не мога да измисля какъв да е следвашия! Спещно съветчета искамм че няма време![]()
Мерси от сега![]()
Cause I'm your lady...and you're my man.. {}
Що не му вземеш златна или сребърна гривна?Или имаше едни сърца за свети валинтин едни огромни плюшени /около 30-35 лв. са/ .. те са много хубави =)
Измисли нещо по-оригинално, щом вече си му подарявала гривни, книги и т.н. и т.н.Според мен би било хубаво да избереш някоя хубава ваша снимка и да я занесеш във фото за да я направят като пъзел.После да я сложиш в хубава опаквка и да го изненадаш, аз страшно много бих се зарадвала на подобно нещо.Или пък, ако държиш на по-стандартне подарък-Гривна на която да гравираш името си.![]()
Who doesn't long for someone to hold
Who knows how to love you without being told
Somebody tell me why I'm on my own
If there's a soulmate for everyone
Hmmm dnes mi hrumna....edni zabavni bokserki v komplekt s kutiika Durex-4eta :P Samo 4e mi se struva mynichko... Kak vi se struva ideqta? Aaaa za nqkakvo dopylnenie se6tate li se![]()
Cause I'm your lady...and you're my man.. {}
^ това звучи яко ;]]
много умно това със снимката е изпитан номер много оригинален при това и е чудесенПървоначално написано от ЦвЕтИт0
и гривната с името не е лоша идея .. но на мен снимката ми харесва много
Да кажем "НЕ" на войната по пътищата ! Карай внимателно , спаси живот !
http://vbox7.com/play:9aff1eb1
Милена,почивай в мир.Ти винаги ще бъдеш в нашите сърца.