.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 8 от общо 8

Нищо не се сещам.... :(

Така слушайте сега..в събота с приятеля ми правим 6 месеца ии искам да му подаря нещо.Проблема е, както сигурно се досетихте вече, че не знам какво точно
    Ммм подарявала съм му обици, гривна, една книжка много интересна, която да му напомня за мен... калъф за телефона и по принцип нямам проблеми ама сега нещо зацепих и не мога да измисля какъв да е следвашия! Спещно съветчета искамм че няма време
    Мерси от сега
    Cause I'm your lady...and you're my man.. {}

Що не му вземеш златна или сребърна гривна?Или имаше едни сърца за свети валинтин едни огромни плюшени /около 30-35 лв. са/ .. те са много хубави =)

Мега фен Аватара на Seducti0n
    Град
    I don`t know where
    Измисли нещо по-оригинално, щом вече си му подарявала гривни, книги и т.н. и т.н.Според мен би било хубаво да избереш някоя хубава ваша снимка и да я занесеш във фото за да я направят като пъзел.После да я сложиш в хубава опаквка и да го изненадаш, аз страшно много бих се зарадвала на подобно нещо.Или пък, ако държиш на по-стандартне подарък-Гривна на която да гравираш името си.
    Who doesn't long for someone to hold
    Who knows how to love you without being told
    Somebody tell me why I'm on my own
    If there's a soulmate for everyone

Hmmm dnes mi hrumna....edni zabavni bokserki v komplekt s kutiika Durex-4eta :P Samo 4e mi se struva mynichko... Kak vi se struva ideqta? Aaaa za nqkakvo dopylnenie se6tate li se
    Cause I'm your lady...and you're my man.. {}

^ това звучи яко ;]]

Голям фен Аватара на alehole
    Цитирай Първоначално написано от ЦвЕтИт0
    Измисли нещо по-оригинално, щом вече си му подарявала гривни, книги и т.н. и т.н.Според мен би било хубаво да избереш някоя хубава ваша снимка и да я занесеш във фото за да я направят като пъзел.После да я сложиш в хубава опаквка и да го изненадаш, аз страшно много бих се зарадвала на подобно нещо.Или пък, ако държиш на по-стандартне подарък-Гривна на която да гравираш името си.
    много умно това със снимката е изпитан номер много оригинален при това и е чудесен и гривната с името не е лоша идея .. но на мен снимката ми харесва много
    Да кажем "НЕ" на войната по пътищата ! Карай внимателно , спаси живот !

http://vbox7.com/play:9aff1eb1

Милена,почивай в мир.Ти винаги ще бъдеш в нашите сърца.

Цитирай Първоначално написано от alehole
    Цитирай Първоначално написано от ЦвЕтИт0
    много умно това със снимката е изпитан номер много оригинален при това и е чудесен и гривната с името не е лоша идея .. но на мен снимката ми харесва много
    +1

Град
    Враца
    И аз мисля, че снимката с името е страхотна идея! Обаче и гривната с името ми се струва мн яко...

There are n0 0pti0ns f0r th0se wh0 break the rules.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си