.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 27

Възрастта и мнението на приятелките й

Здравейте всички,

С риск да се покажа като пълен глупак за нещо почти елементарно, имам нужда от съвет.

Имам приятелка, която много обичам. Проблемът е възрастта ни. Тя е на 20, а аз - на 17. Живеем в малък град, всичко се знае и ние трябва непрекъснато да се крием, за да не разберат приятелките й, от които тя много се влияе. На мен не ми пука, наистина я обичам Вярвам, че и тя мен. Но начина по който разсъждава за това не е никак хубав. Повтарях й да не се връзва, както аз не бих се вързал, но просто почва да ми писва когато се осамотим да слушам само "А на еди-коя-си гаджето е на 22...", "А на еди-коя-си гаджето тази година взима диплома за висше"... Моята приятелка просто я е срам, че ходи с по-малък А иначе съм свестен, нищо ми няма, единствения проблем е свързан с годините. И си мисля, че щом сега се притеснява, имаме ли изобщо бъдеще? Не издържам на напрежението. Как е възможно хората да се влияят толкова от мнението на другите? Все едно очаква, ако те разберат за нас, да я питат "Какъв е тоя 17 годишен пикльо?"

Моля ви, дайте ми съвет, какво да правя? Как да я убедя, че не трябва да й пука, като то явно това у нея си е генетично заложено?... И как да действам изобщо?

Мега фен Аватара на 5StaR
    Град
    7 hills..
    1. Говори с нея.
    2. Давайте го тайно като по филмите..
    3. Късайте
    4. Преглътни собствените си чувства и продължавай по начина по който сте били до ся...
    The Spark

Супер фен Аватара на prettyIdeath
    Град
    Somewhere in the deaths of your dirty imagination...
    Ами кофти ти е ситуацията, ама не се сдухвай толкова. Говорил ли си с нея за това? Кажи и че не ти е приятно. В крайна сметка ако е така както казваш ти - да я е срам от теб, то по-добре да не сте заедно.
    Мене ако някой ме караше да се крия за да бъда с него - вярвай... нямаше и да ми хрумне да остана с този човек.
    МОМИЧЕ СЪМ !
    PEACE ||//
    Suzuki - Way of life!

Ti si glupak , kolkoto i gruboi da zvuchi ! Momchetata nqmat pravo da budat obichani i da obichat ! Vie ste absolutno goveda i dano po-skoro se razdelite za da se oturve momicheto ot navlek kato teb !

Град
    непостоянно
    Честно казано не виждам къде е проблема за нея, ти не си малко дете вече в крайна сметка, а и предполагам че щом ходи с теб не изглеждаш като 15 годишен и надявам се не разсъждаваш като такъв. Едно момиче от моя клас ходеше и продължава да ходи с момче с 2 години по-малко от нея, постоянно излизахме заедно, не го криеше от никого, даже беше на бала с нея. Брат ми току що навърши 18, а сега ходи с мацка на 21, тя определено няма против. Примери бол. Поговори с нея да си промени малко мисленето, което е леко ограничено според мен (не се обиждай обаче, просто се държи странно)
    We are all dead people in vacation, but still we dance

98% от младото поколение слуша чалга!
    Ако си от онези 2% които я мразят, сложи това в подписа си!

Супер фен Аватара на ThePowerOfLove
    Град
    В страната на Любовта ;]
    Кажи й как се чувстваш и я питай дали има проблем с това,че си по-малък от нея И се изяснете и не знам ама не би трябвало така да те крие. Ако те обича (както ти казваш) мнението на приятелките й няма да е проблем
    Натанаил Хаутърн някога е написал: ”Нито един човек за каквото и да е продължително време,не може да е с едно лице за себе си друго пред околните без накрая да се обърка кой образ е истинския.”

Естествено е, че всяко начало си има и край. Но краят идва по различно време. Всички сме виждали влюбени двойки, държащи се за ръка, а с другата ръка държат бастуни.

Гадно е като цяло, защото ти ще се кефиш, че ходиш с кака...обаче за нея не стоят така нещата

Мега фен Аватара на MiMcHeToOo
    Град
    Там
    Не мога да разбера как издържате да ходите с хора, които ги е срам от вас.. Не само ми и ти го намеква.. Баси!

Животът е адът описан в Библията!

Цитирай Първоначално написано от Yanichka
    Гадно е като цяло, защото ти ще се кефиш, че ходиш с кака...обаче за нея не стоят така нещата

Значи започвам от там,че и моя приятел е по-малък от мен и никога не съм се срамувала ,нито той се е гордял с тфа.
    А ако толкова се влияе от мнението на приятелките и,те просто не са й истински приятели,мойте никога не са ме съдили или подигравали.Поговори с нея,ама един сериозен разговор и я попитай директно дали се срамува и какво ще става в бъдеще с вас.

Болка е,когато ме докосваш.Лудост е,когато съм сама.Силна съм,когато ме обичаш.Търся те във всичко на света.

Цитирай Първоначално написано от coolkiss
    Щом се кефите един на друг - от къв зор Ви пука за мнението на другите...
    На мен не ми пука.
    Цитирай Първоначално написано от dark_sw
    Momchetata nqmat pravo da budat obichani i da obichat!
    Простотията ходи по хората, нали знаеш... Тебе вече те е застигнала. По твоята логика само лесбийките могат да са щастливи.
    Цитирай Първоначално написано от ThePowerOfLove
    Кажи й как се чувстваш и я питай дали има проблем с това,че си по-малък от нея И се изяснете и не знам ама не би трябвало така да те крие. Ако те обича (както ти казваш) мнението на приятелките й няма да е проблем
    Ми тя очевидно има... А просто в нашия град нещата са така, че никое момиче на тая възраст не смее даже да излезе да хвърли боклука без грим, щото хората щели да говорят Искам в София...
    Цитирай Първоначално написано от Yanichka
    За мен няма значение кака или не, просто обичам нея!

dark_sw написа:

Простотията ходи по хората, нали знаеш... Тебе вече те е застигнала. По твоята логика само лесбийките могат да са щастливи.
    Nqmah predvid tova , no kakto i da e ! Vie momchetata ste tupi , smotani , smeshni , sus samochuvstvie bez pokritie ...Abe nqmam dumi !Ne zaslujavate da ste obichani , zashtoto shte naranite vsqko momiche s "lubovta " si kum seksa , zashtoto samo za tova mislite!

Nqmah predvid tova , no kakto i da e ! Vie momchetata ste tupi , smotani , smeshni , sus samochuvstvie bez pokritie ...Abe nqmam dumi !Ne zaslujavate da ste obichani , zashtoto shte naranite vsqko momiche s "lubovta " si kum seksa , zashtoto samo za tova mislite!
    Ми мисли каквото искаш... Но аз нямам причина да лъжа, че я обичам, при положение, че не познавам никой от този форум и не ми пука, дори някой да си помисли, че съм женкар. Още повече, че съм наясно със собствените си чувства и знам какво искам от тоя живот, колкото и нереално да звучи. А твоето мислене... Нз кой те е разочаровал, но не можеш да слагаш всички момчета под един знаменател

Цитирай Първоначално написано от RulerA90
    Ми мисли каквото искаш... Но аз нямам причина да лъжа, че я обичам, при положение, че не познавам никой от този форум и не ми пука, дори някой да си помисли, че съм женкар. Още повече, че съм наясно със собствените си чувства и знам какво искам от тоя живот, колкото и нереално да звучи. А твоето мислене... Нз кой те е разочаровал, но не можеш да слагаш всички момчета под един знаменател
    В този случей като я обичаш просто като излизате я запознай с някой твой приятел после с друг и така постепенно тя ще се отпусне сред приятелите ти и може да те запознае с неините...от само себе си трябва да станат нещата не може днес да я е срам а утре да каже на всички

Познато. Само, че аз ходих с човек смятан, че е пропаднал боклук и отначало съще се криехме. В последствие аз се научих да не ме ебе за това ,което хората, които не са наясно с мен и живта ми, мислят за мен и за мен и него. Просто трябва да се научите да не ви ебе и всички ще тръгне.

~ МНОГО МРАЗЯ ОБИКНОВЕНИ ВАФЛИ ДА МИ СЕ ПРАВЯТ НА МУРИ ~

Супер фен Аватара на BrokenInnocence
    Обясни й, че все пак е на 20, не на 12 и е време да спре да се държи като хлапе, което се страхува да погледне наляво, само защото всички други гледат надясно. Като стане на 50 връзката й с теб ще е нещо, за което с умиление и гордост ще разказва на същите тези приятелки, от които сега се срамува, а те ще й завиждат.
    No man for any considerable period can wear one face to himself and another to the multitude, without finally getting bewildered as to which may be the true.

dark_sw написа:

Първо, ти си макс на 13 нали? И второ, момчетата са боклуци, ама като ти се доебе до тях прибягваш, нали?
    Говори с нея. В крайна сметка приятелите й може да не одобряват, но не означава, че ще й промиват мозъка...
    "... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
    ~
    When I see you, you make me lose all control
    Like a fire, burning deep in my soul!

dark_sw написа:

Много относително го казваш, за което не си права. Това че ти си попадала на такива не значи, че всични са такива... Зависи ако си некое малко на 13 или 15 начи толко и разбираш кой какъв е.

епа ко са притиснявате....та то ся е модерно жената да е по-голяма от мъжа

Град
    Димитровград-Eggenfelden
    Kaji na priqtelkata si da ne se pretisnqva,che si po-malak ot neq.
    Kaji i,che ste perfektni edin za drug,zashtoto tq e na 20,no rasajdava kato 15 godishna i taka ti pak si po-golemq v vrazkata

Naistina posledoto neshto koeto pravi priqtelkata ti e da rasajdava kato 20 godishna...

поговорете и ако тя не осъзнае колко ти е гадно на теб и колко мн се дразниш на влиянието оказано от фр й,по-добре се разделете за известно време и ако тя осъзнае колко готин човек е имала до себе си,ще те потърси и ще се съберете.а ако не осъзнае значи може би е било по-добре да се разделите.Успех

Мега фен Аватара на koalka
    Защо трябва да знаят на колко години си? Особено, ако не ти личат...
    Иначе, ако това е проблем за нея - защо е тръгнала с теб?И какво мисли да прави, ако се интересува толкова какво ще кажат другите.Е, какво, то на всички зад гърба шушнат, така че вие не сте единствените.

След като я е срам от теб пред приятелките и кво правиш още с нея?!?!? Тва изобщо не е любов !!!

Щастлив е онзи ,който се радва и на най-малките неща в живота!
    http://zaka4ka.forumer.com

Мега фен Аватара на SuNsEt
    Град
    California,Los Angelis,Sofia,Amsterdam,Bern понякога и в New York :P
    Съжалявам да ти го кажа,но...зарежи я Това няма да доведе до нищо добро,казвам ти.Знам от личен опит...Просто щом я е срам от теб,тогава да ти кажа,не те и обича толкова много.Ако те обичаше,нямаше да й пука какво мислят другите.С теб е само за забавление...Ако се запознае с някой друг,по-голям от нея...Красив,умен и т.н. просто съм сигурна,че ще те зареже и ще страдаш много.Попринцип разликата няма значение,но...ако нея я е срам,че ти си по-малък с 3 год. просто няма за какво да се залъгваш.

Мега фен Аватара на MoHuTo
    Град
    Там някъде в прегръдките на самотата..
    Поговори с нея. Това е най-доброто решение за момента. Но според мен е глупаво да се криете, сякаш я е срам от теб. Ако толкова я е срам, тогава защо изобщо е избрала да е с теб, а не с някой на 22? И какво толкова се вълнува от мнението на приятелките си. Те ако й бяха истински приятелки, щяха да уважат избора й.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си