- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Кой трябва да направи първата крачка?
Проблемът е решен![]()
ahxaxh amii macka pi4a ti se kefi prosto se prai na nedostupen :P a i qvno baq te haresva shtom 4ak go e sram da se zapoznaete shtoto i az ne sam vaobshte sramejliv s jenite oba4e kat nqkoq mn me izkefi i staam edin takuf..:P i spox nameri neshto skype tfa onova i po internet se zapoznai sn ego i posle si4ko she e lesno :P
Ако неможеш директно, примерно отидете няколко момичета в тяхния клас и заговорете с тях.Питай го и него за някой предмет или даскал,и после вметни "О ти как се казваш м/у другото"![]()
The Spark
ами все едно аз съм го писала,само че аз съм на 17,а той на 18
знаеш ли и при мен е така когато си харесам някое момче,не го гледам,абе общо взето се правя,че не съществувада знаеш,че щом не ти обръща никакво внимание,значи те харесва.той все пак е момче и би трябвало да се заглежда по теб,дори и за да не се блъснете по коридорите
![]()
Липсата на доказателства за съществуването на нещо, не е доказателство за неговата липса! Абе истината е някаде там ...
Мдаам прави се недостъпен чадото. А щом се прави на недостъпен предполагам е разбрал че имаш симпатийки към него иначе няма защо да го прави. Не мисля че е срамежлив, а мисля че той чака тебе. Ти да направиш първата крачка. Горделиви деца кво да ги прайш
Чудно ми е защо не помолиш да ви запознаят. Това трябва да е първото което да ти дойде на акъла. Заговори го след това. Не спичай, поискай му скайп и айдее бъдете щастливо влюбене .
На първо време се запознайте! ... После чвече нещата ще си се подредят ... ако ще става нещо ще стане...![]()
МОМИЧЕ СЪМ !
PEACE ||//
Suzuki - Way of life!
А може би просто не знае как да се запознае с теб какво да каже и как да се държи (нормално ако е бил сдухан и няма кой знае какъв опит с момичетата) просто се притеснява. А ти защо не го заговориш някаде в даскало да се запознаете после може да излезете аве общо взето поеми малко инициатива. То ако ще става нещо ще стане![]()
Fuck the skYpE ... ICQ forever & ever
Vai sramejliva rabota.
Napravi neshto po vaprosa da se zapoznaete,no ne chakai priqtelka,che neini badesh priqtel...dara bara.
Badi malko po rqzka mislq,che shte mu haresa.
Някой да се е замислял, че като не ти обръщат внимание може и въобще да не знаят, че съществуваш?! Просто така ни се иска да мислим!
А по въпроса:
Заговори го. И аз преди бях като теб, обаче тва да се мъчиш не е работа! Срам не срам, като толкова го харесваш иди и го заговори - подбери момент, когато ншма да има много или никакви хора около него, че да не се засрами пред останалитеАйде и стискам палци щот другата сряда на мен ми предстой същото - демек ще отида и ще се разберем най - накрая!
Айде успех![]()
![]()
А - и бих те посъветвала на сватоски да не разчиташ, че от тия работи 98% нищо не излиза - от опит го казвам (приятелки, приятели, познати ... чак майка ми се издъни) тей че давай сама
)) На мен лично не ми харесва да ми пратят някой да ме подпитва или като секретарка
![]()
Що ве това в 4-5 клас ми беше навик и вършеше работаПървоначално написано от _BuNnY_
![]()
Fuck the skYpE ... ICQ forever & ever
Еми при теб може да е вършило работа, но при мен винаги всичко се прецаква като ме сватосват и за тва си върша всичко сама![]()
Може да го е срам да ти пише! Тва е чудесна възможност да се запознаете - пиши му какво чакаш?!![]()
koito e po na zor toi pravi.. :P