- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Обичам я ,но немога..
Според мен по добре е че си прекратил всичко.Няма да страдаш и да търпиш лъжите й както сам казваш.Реално погледнато всички правим глупости, дали момичета или момчета но някой (както това момиче) направо е прекалявала.Сега си един вид "свободен човек", погледни по ведро на живота, а пък и края на вашата връзка не означава the edn.
Излизай с приятели, забавлявай се, в крайна сметка сега ти си този който трябва да се весели и да казва "как я подминах тая глупачка" (както тя на теб е казала или нещо от сорта беше)
Много усмивки и положителни емоции!![]()
Ami ne mislq 4e zaslujavam ne6to po dobro ;( Zashtoto mn momi4eta sum naranqval predi ama tq me promeni smisul vliubih se obi4am q adcki mnogo ama si4ko tfa deto mi pri4inqva moje bi si go zaslujavam ;( Ili pone taka si mislq neznam ama mi e gadno za tfa 4e tq e tujna .. po-dobre men da me boli otkolkoto neq![]()
Ама то на всеки в живота има един такъв преломен момент.Това че преди си наранявал не означава че сега трябва да страдаш.Мисли за себе си, никой друг няма да те мисли.А от къде си сигурен че вече не и е минало и не се забавлява.В крайна сметка живеем един път и такива неща не трябва да те депресират и отчайват.
И ти ще намериш своята перфектна половинка, но не това е било момичето.![]()
aLoNe`In`ThE`dArK`f e mnogo prava. tva 4e predi e bilo taka ne ozna4ava 4e sega trqbva da ponasq6 takova otno6enie. pogledi napred jivota e pred teb, i kakvoto i da si bil predi sega ne si takuv, vse ima 4ovek koto zaslujava pove4e i moje da ti dade pove4e, ne se vkop4vai v neq
Zemqta e Zatvor Za Angeli Prestupili Boji Zakon.
Sega Ti Si Angel, A Az Jiveq Svoqta Prisuda!
am az neiskam sega da iam priqtelka ili pone ni6to seriozno .. am to az vse sum si navunka i po kafeta a y diskoteki samo deto sa ne6to 1 2 dni ne se 4uvstvam dobre i za tfa pove4e sum si v nas prez denq .. prosto e taka kato q vida shot u4im blizo edin do drug ii vse q vijdam i mi e nekfo kofti takova iskam da hoda si q vida da si q gushna ama znam 4e ne trqbva zaradi igri4kite i .. prosto neznam kakvo mi napravi tova momi4e ma stanah mn po dobur i po4nah mn pove4e da se zamislqm za nqkoi ne6ta samo 4e tq ne6to se promeni ii s tfa durjanie e za nikude puk edna fr mi vika 4e sym bil Mom4eto me4ta hahaha pyk tq ne go ocenqvala nekfi gluposti am ne mi puka tq mi vikashe moita fr am ima mn momi4eta deto biha iskali da sa s teb da ama az neiskam mnogo momi4eta iskam tova momi4e ;(
ami za6to ne pomisli6 malko, otdrupni se malko ot neq. spri da tursi6 kontakt s neq, prosto prekrati otno6eniqta si s neq i 6te vidi6 sam 4e 6te ti e po-dobre. taka kato se vijdate i 4uvate nqma da moje6 da se ottursi6 ot neq. puk tazi tvoq priqtelka ot tova koeto pi6e6 malko navqva na misulta 4e mnogo momi4eta te iskat, a po-skoro tq te iska. nz kak sedqt m/u vas ne6tata, no ako produljava6 da tursi6 kontakt s neq edinstvenoto koeto moje6 da postigne6 e pove4e bolka za teb. za6toto tq edva li 6te se promeni
Zemqta e Zatvor Za Angeli Prestupili Boji Zakon.
Sega Ti Si Angel, A Az Jiveq Svoqta Prisuda!
Просто трябва да си по-брутален и да я държиш изкъсо,да има твоя контрол и уважение,но това не е точно любов.
В другия вариант не се мъчи,години съм се мъчил като теб,сега ми беше трудно да кажа на моето момиче довиждане,но ще срещна друга или тя ще се върне при мен.
Бъди честен доколкото искаш и може,обичай я,показвай и го,но никога не и тичай след гъза.Бъди мил,но ако се налага трябва да си готов да и набиеш и шамар(не че аз бих ударил моята,но има такива за които няма да се замисля).Просто зависи с какъв човек си,така се държиш с нея.
НИКОГА НЕ ТИЧАЙ СЛЕД ГЪЗА Й!
Ако днес си нещастен не планувай щастието за утре,а направи нещо и се изкефи днес
Според мен няма смисъл да сте заедно...Първо тя не е за теб.Смисъл тя не е готова за сериозна връзка така като гледам,ти даваш всичко за нея тя явно не го оценява!Не се затормозявай...Тя губи!Не тъжи за нея не го заслужава..Тва е..Ше намериш момичето на живота си и ще се обичате![]()
Аз също имам подобен на твоя проблем.Запознах се с едно момиче,което за момента е най-хубавото нещо в живота ми! Както повечето хубави приказки,има и доста пречки в любовта.Тя има приятел с който е от 4 години.. Твърди,че ме обича,аз също съм луд по нея.Използваме всяка минута да се чуем по телефона или да се видим. Проблемът е там,че тя не иска да го остави,а аз не мога да я деля.Обожавам я и постоянно и повтарям да го остави , за да бъдем заедно. Всеки път когато и го кажа,тя се сърди и не иска да говорим за това. Вече се чудя дали наистина ме обича и дали имам бъдеще с нея. Показвала ми е много пъти,че ме обича,но,защо тогава не иска да се раздели с него и да бъдем заедно ? Моля за съвет
Има няколко варианта на твоята ситуация - или има някакви чувства към теб, но не е сигурна, че ако остави сегашния, с теб ще се получат нещата. Може би е от тези момичета, които не могат да са сами и иска да си подкове работата с теб, и тогава да зареже другия.
Опция 2 - ти си й просто забавление, нещо което я разсейва, разнообразява й скучния (вероятно) живот с гаджето и няма никакво намерение да се разделя с него. Ти си просто някаква временна тръпка , която скоро ще отмине и ще си АУТ.
Опция 3 - просто не знае какво иска и използва и двама ви.
Сигурно има и други варианти, като например да е съвсем обикновена шаврантия, ама айде да не съм груба...
Най-правилното действие според ме е край на всякакви контакти, докато сама не реши кой от двамата иска
Няма по-красиво от алената кръв, обливаща черния камък на фона на златистия залез....