- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- My Space !!!!
мен ми харесва май спейсимам си профил там .. от скоро, но рядко влизам, щот не ми е чааак толкоЗ интересно .. но е яко обшо взето
![]()
Явно българите предпочитат повече бг сайтовете или не са толкова осведомени относно спейса!Не знам,може само да поставяме догатки....
"A stunning journey to hell and back."
How long could you last?
МайСпейс е една голяма СЕКТАААА![]()
![]()
![]()
имам профил там...кефи ме![]()
Първоначално написано от comics
а да ви питам защо при мене My Space е на испански?!![]()
![]()
![]()
Нищичко не разбирам...![]()
Ми нещо си пипала в настройките .. или ти са е бъгнало просто..мисля че мога да ти кажа как да го оправиш...ама не съм сигурнаПървоначално написано от GerSity
myspace е много яку сайче![]()
апък не е толкова популярен в бг можеби защото повечето българи са неграмотни в english и не могат да го схванат....
Аз успях!Мерси все пак,че се отзова!Първоначално написано от Kaos_Urbano
![]()
![]()
хаха някой спомена че майспейс е секта..по- правилно не мога да го определя- така се шегуваме и с моите приятели. Иначе майспейс наистина не е толкова популярно тук колкото в чужбина, но има доста български потребители..достъчно дориИмам акаунт там, зарибих и други хора, сега 70% от приятелите ми имат профил там=D
Но аз лично го обожавам. Там се запознах със страхотни хора, следя любимите си групи ии общувам с приятели, с които иначе не бих. И да не забравя- снимките е един от любимите ми елементиMyspace Rullz!!
имам си профил там от 2 години и да,тук наистина не е много известен.
може би щото не е най-подходящия сайт за повдигане на самочувствието(като тея импулси,ахата,сладури и т.н) .там не са мн хората дето не те познават,а ти обясняват колко си готин/а и прочие...а и не е на български,което пък за някои ограничени хорица си е доста гадно...
абе след няколко години може и тук да се прочуе-нали наща държавица все е назад
From green to red our days pass by waiting for a sign to tell us why are we dancing all alone?
www.myspace.com/katetooo39 само че профилчето е лично, та ако искате да го видите казвайте че сте от тука да ви приема рекуеста![]()
Повечето хора незнаят как да се регнат,по простата причина,че не владеят английски и немогат да се оправят със сайта.На мен лично ми харесва сайта,регистрирала съм се.Има хора от цял свят,интересено е,забавно е ... Няма база за сравнение с тъпите флиртчета,импулси и всякакви такива стойкаджийски сайтове.
Сред моите познати най-популярен е Facebook. Но ми се струва, че най-вече се ползва от българи в чужбина...или хора, които имат доста познати в чужбина.
My Space ми харесва, ама не мога да се занимавам с хиляда такива сайта. Един профил ми стига.
Аз лично го ползвам за комуникация. Повечето ми приятели са се разхвърляли наляво и надясно по света, не можем да се засичаме по скайп...ползваме Facebook.Първоначално написано от exploitedteen
My Space не е много популярен щото провинциалния интернет го зарежда 2 дена.....![]()
е как да не е популярно бе![]()
вече всеки 2ри чалгар си има
всички трябва да сме модерни!![]()
![]()
имам си маи спеиис.. не е популярно защото е много сложно .. и аз не му бях фенка когато не разбирах нищо .. сега горе долу пак разбирам но. . . . доста от нещата все още не знам как да ги правя.. (; а ти като каза Бг и аз си мислех че в америка щее е по разпространено ама не е .. хората и тук се оплакват че е много сложно и затова не го ползваттака че изобщо не мисля че човек които говори като 1ви език АНГЛИЙСКИ да има проблем с езика в саита.. та ето ми я моята страничка в маи спеис
=>
http://www.myspace.com/ani1103
Учудвам се колко много хора знаят за феис бук!! аз за първи път чух това като доидох в Канада и сички почнаха да ме питат дали имам феис бук .. абе кфо е тфа .. хахах накрая си направих и видях какво е .. супер е популярно тук .. нещо като софиянци.ком или русенци.ком ..Първоначално написано от Barbie
![]()