Така предварително казвам,че нищо не разбирам ,то аз за това питам.Въпроса е от къде мога да си намеря лентички,а махане на косми или както там се казваха
В аптеката можеш да ги намериш![]()
Дам,мерси за бързия отговор.А какво им е точното наименование ,защото не мога да се изцепя в аптеката-лентички за косми![]()
ne razbrah tochno za kakvi lentichki govorish,no primerno ako ti trqbvat za lice (mustachki) kazvash ili "lentichki za mystachki" ,ili "lentichki za lice" ,a ako ti trqbvat za ryce ili kraka kazvash prosto lentichki za obezkosmqvane,a ako ti trqbavat za trigylnika kazash za intimni chasti i gotovo...neznam koe my e trydnoto ;]
А да попитам,колко ще ми струват средностатистически![]()
Здравей.Можеш да си закупиш подобен вид лентички от козметичен магазин или аптека.Няма от какво да се притисняваш и ще обясниш така, както ти го разбираш, мисля че се казва студена кола маска, но не съм много сигурна.Продавават се в кутийки или на бройка.За ценни между 1 и 2 лв за една.Успех.![]()
Who doesn't long for someone to hold
Who knows how to love you without being told
Somebody tell me why I'm on my own
If there's a soulmate for everyone
Аз си взимам на Lycia ( Личия ) и съм доста доволна. Казваш колко лентички искаш и това е... Мисля, че едната беше около 2 лв.
Veet също става.Можеш да си ги купиш от всякъде. Не е задължително да е козметичен магазин или аптека. В супера или кварталния магазин също ги има.
Казваш к'во ти трябва (или обясняваш) и готово.
Разорена съм, но щастлива
Бедна, но мила
Висока, но здраво стъпила на земята
Нормална, но обсебена
Загубена съм, но пълна с надежда.
аз използвам Lycia, но мисля, 4е са по евтини (80-90ст.)
osven v aptekite, mojesh da si namereish i vuv vseki dobur kozmetichen magazinaz lichno ti preporuchvam Veet - ne sa skupi, a vurshat 6+ rabota
![]()
[!] ...Не ПлачИ, ЗаЩОтО е сВЪрШиЛо , УсмИхНи Се, ЗащОтО сЕ е СлуЧиЛо... [!]
Казва се кола маска на лентички. Не взимай вийт, а стреп. Със вийт след като дръпнеш остават косми и един час после трябва да се кьориш да ги махаш с пинсета. Стреп не съм ползвала но ми казват че са по-добри.
The music is loud
The kids are so young
All over the world
They wanna have fun
The music is so loud
It drowns out the talk
All over the world
Just give us more rokk
А някой може ли да качи снимки на тия Lycia щото в гугъла неможах да намеря.
Не си до мен да видиш плача ли, целувките за други харча ли.Няма начин да знаеш, че сърцето ми цялото е пълно с теб.
И вечер спя до телефона си, но лъжа пак с колко лягам си.Не, не искам да знаеш, че в леглото ми само тишината лежи...
охххх, не си ли виждала лентички за обезкосмяване бе...на личия са като всички други..просто марката е различна...отиваш в аптеката и питаш/купуваш си....ся остава и да питаш как се залепва и се отлепва