- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Как да се променя!?!?
Така. На 15 съм. Не бих казал, че съм задръстен, а просто съм затворен. Искам да се променя! Искам да стана отворен! Да "живея за мига"! Харесвам едно момиче. Искам да го сваля! Има само един проблем - много хора не ме взимат на сериозно. Искам всичко да се промени! Просто всичко искам да се промени!!! Моля посъветвайте ме как да го направя!!!
Ами например вземи да излизаш. Да разговаряш с хора, запознавай се, купонясвай.
Ние не можем да те променим. Опитай се просто нещата които не харесваш в теб да ги промениш сам.
МОМИЧЕ СЪМ !
PEACE ||//
Suzuki - Way of life!
Ми намери си отракани приятели и такаПовече говори и излизаи по кафета насам натам
![]()
Напий се като кирка, отиди при това момиче и я заговори.Не знам какъв ще е ефекта...
![]()
Най-красивите пейзажи се виждат само от ръба на пропастта... за това се нагледай, преди да паднеш ... !
съветите са добри,но и един от мен-не прави глупости,за да впечатлиш хората около теб![]()
Липсата на доказателства за съществуването на нещо, не е доказателство за неговата липса! Абе истината е някаде там ...
gledai da ne stane6 ky4ence na novite si "priqteli" i da te idnorirat zad g1rba ti
http://impulse.bg/bebcho0o0
Въпрос: Защо Дядо Коледа няма деца?
Отговор: Защото топките са му на елхата.
да го игнорират зад гъба муПървоначално написано от my baby love
![]()
Първоначално написано от Say It Right
Как става тоя номер?Първоначално написано от comics
![]()
Животът е адът описан в Библията!
Изв. Но вчера(или оняден) имаше такава тема с малко по друго заглавие но със перефразиран въпрос(ако сметнем твоя като пример). Прочети и ще видиш!
bgroot@mail.ru
Smile=all u Can,Want and happy with.
Ноу Кока ноу парти.